Cum de a coase o pungă de țesătură cu mâinile tale?

Cum de a coase o pungă de țesătură cu mâinile tale?

Cu siguranță în viața fiecărei fete a existat un moment în care sortimentul magazinului de accesorii prin ordinul a fost hrănit, dar dorința de a dobândi o noutate nu pleacă. Ce să facă în acest caz? Opțiune excelentă – pungi de auto-făinare pe modele simple, simple.

Luați în considerare în detaliu ce modele sunt cele mai ușoare de coasere și ceea ce trebuie să lucrați. De asemenea, ne vom familiariza cu țesuturile care sunt cele mai potrivite pentru a coase astfel de produse.

Modele simple

Uneori fetele nu sunt luate pentru fabricarea independentă de saci din cauza preocupărilor de a face ceva greșit și de a strica materialul. Dar întotdeauna și în tot ce puteți găsi un compromis și în acest caz – aceasta este o alegere a modelelor simple, croitorie produse pentru care nu necesită multă dificultate.

La selectarea modelului, este necesar să luați în considerare mai multe caracteristici care vorbesc simplitatea lor:

  • Numărul maxim de linii drepte+
  • Cât mai puține rotunjeli și „speranțe decorative”+
  • Spațiu intern maxim (în modele simple, un singur compartiment intern)+
  • Este de dorit ca cataramele de pe sac să fie cât mai simple – fulgere sau buton.

În plus, pentru a simplifica sarcina cât mai mult posibil, nu ar trebui să fie schițată imediat pe cârpă, dar pre-trageți-o pe o hârtie specială pentru coasere. Acest lucru va ajuta la evitarea greșelilor și reduceți cât mai mult posibil.

Forma trapezoidală

Destul de ușor de efectuat sac trapezoidal. Practic dacă produsul este trapezul corect cu un vârf mai larg și un vârf îngust. Astfel încât produsul va fi mai practic și spațios.

Citește mai mult  Super idei: Ce poate fi făcut din blugi vechi?

Pentru a coase un sac trapezoid, trebuie să sculuați trei detalii: Două pereți egali sub forma unui trapeziu și fundul sacului de formă dreptunghiulară. Pereții laterali pot fi wholely conectat la partea din față și din spate, și pot fi sculptate separat, sub forma a patru piese suplimentare.

Procesul de cusut are loc după cum urmează:

  1. Este necesar, înainte Îndreaptă detaliile dimensiunii necesare pe țesutul și să ia în considerare distanța suplimentară – Alimentare electrică. Apoi, la fel de atenți cât posibil, aceste părți trebuie să fie tăiate și sehered unul cu celălalt, după ce cu vedere la marginea de overlock.
  2. Necesar Curățați aceleași detalii din materialul de căptușeală, dimensiunea care ar trebui să fie pe un centimetru mai puțin gata. Apoi, este necesar să se coase cele două părți obținute în așa fel încât involneys vin în contact unul cu celălalt. Fără căptușeală, sacul va fi fragilă și neakkurat.
  3. În continuare, este mic – este necesar îngrijit complet toate cusăturile, completează punga cu accesoriile necesare, mânerele îngrijite și agrafa de încredere. În plus, iar pentru apel extern, puteți adăuga elemente de decor simplu – dungi, margele, pietre și pietre.

Etapele mai viu de cusut sunt afișate în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: