Cum de a coase o rochie de la soarta pentru fata face tu singur?

Cum de a coase o rochie de la soarta pentru fata face tu singur?

Pe diferitele sărbători ale fetei, adesea preferă să poarte rochii cu fuste luxuriante. Dacă credeți că crinolinele și tampoanele grele nu sunt cea mai bună opțiune pentru fată, atunci încercați să coaseți un model magnific cu o fustă de pachete, tutu sau american dintr-o soartă. Nu este înfricoșător dacă nu aveți o mașină de cusut, vom analiza o varietate de opțiuni.

Rochie de cusut fără coasere

Rochie festivă aeriană și ușoară pentru fiică se poate face în câteva serate.

Top

Dacă nu aveți un top adecvat, legați-l cu croșetat sau tricotat cu oricine și, de preferință, un model dens. De exemplu, ananas, echipament de filtrare, elemente individuale din flori sau pătrate.

Pentru vârful tricotat, aveți nevoie de fire și pentru fuste monotonate sau multicolore, bandaj larg în grilă, cârlig și margele pentru decorare.

Bucle de tip lung timp de culoare chei și închideți în jur. În continuare tricotat în funcție de schemă la lungimea dorită. La vârful nu alunecă, intră în gumă și a face curelele.

Rochie cu fusta de soarta

 1. Tăiați benzile din soarta de aproximativ 15 cm și lungimea dorită. În același timp, considerați că acestea vor fi trase de jumătate din lungime.
 2. Grilă de cauciuc pus pe o carte sau orice alt element pentru a lega convenabil dungi.
 3. Ele sunt atașate de rândul inferior, ca o margine, adică sunt pliate în jumătate și capetele sunt întinse în buclă. Numărul de rânduri depinde de puful dorit.
 4. Dacă utilizați culori diferite ale soartei, le puteți combina în orice ordine.
Citește mai mult  Pungi de fire tricotate

Dacă guma este lungă, atunci poate fi decorată, de exemplu cu flori.

La sfârșitul lucrării se termină foarfecele. Probabil formând un tren.

Dacă nu ați găsit o rețea de gumă adecvată, luați cea mai mare parte. Aplicați, de asemenea, benzile de la șemineu și trageți-le strâns pe banda de cauciuc, fără a se înăspri.

Fetele foarte mici pot face o rochie de fusta lunga. Sub ea ridică centura și le apuca sub piept. Partea de sus poate fi decorată cu flori sau blană. Pe măsură ce creșteți, fata o va purta ca o fustă independentă.

Fusta tutu poate fi făcută potrivită. Luați o altă bandă elastică și capete ale fiecărei legături de bandă la ea.

 1. Grind capetele benzii de la numele de soarta.
 2. Unul dintre ei se leagă de nod și apoi înapoi la buclă.
 3. Face un nod dublu cu un alt capăt.
 4. Continuați cu restul panglicilor într-un cerc.

Din panglicile FATIN puteți lucra de fapt minuni. De exemplu, răsuciți împreună, decorați pene.

Dress Bundle

Rochii cu fuste, cum ar fi balerinari de diferite lungimi și pompuri purtați și mici și adulți într-o ocazie specială și fără motiv. Aceasta este cea mai reușită opțiune pentru Anul Nou, deoarece modelul cu o fustă scurtă este potrivit pentru imaginea unei fulgi de zăpadă, și cu o lungă – pentru prietena unui nucleu, prințesă sau regină.

Corset

În funcție de vârsta fata, rochia poate avea un topor de corsetă.

Faceți modelul obișnuit al vârfului sau luați în orice jurnal și ajustați respectiv standardele de la fiică și apoi simulați detaliile:

 • Pe model, asigurați-vă că trageți distribuția+
 • Faceți o ușurare a liniei de decupare.

Pentru a nu strica țesătura, sculptați detaliile corsetului asupra proiectului de țesut și efectuarea ajustărilor necesare, coase din partea principală.

 • Pe rafturi, adăugați 3 cm pentru elemente de fixare. Scoateți toate detaliile căptușelii (numai fără indemnizații pe rafturile din spate) și țesătura principală și amestecați-le. Din țesutul principal.
 • Pe cusăturile de vârf din țesătura principală va detecta regile și tăiate.
 • Pliați partea superioară și căptușeala, alinierea strict a cusăturilor. Au suferit-o.
Citește mai mult  Mașini de cusut cu overlock

Pentru a păstra mai bine corsetul, faceți o brevetă.

Pe spate, face găuri pentru cusur.

Fusta

În versiunea clasică, fusta de tutu are 12, și chiar 16 straturi. Pentru o versiune simplificată, există suficiente 4 straturi.

Avem nevoie de segmente dreptunghiulare. Înălțimea fiecărui strat ar trebui să scadă treptat cu 2,5 cm. Dacă segmentul superior este de 37,5 cm înălțime, atunci al doilea face o înălțime de 35 cm. Restul poate fi de 32,5 cm, iar ultima ia 30 cm. Se poate face din țesătura de căptușeală, astfel încât FATIN să nu crășească și nu au rupt ciorapi.

În ceea ce privește lungimea, cu atât mai magnific vrei o rochie, cu atât mai mult ar trebui să fie o bandă. La minimum este egal cu două volume de talie. Dar dacă aveți 6 straturi și fusta trebuie să fie scurtă, atunci pompa poate fi realizată datorită lungimii de 4 metri și chiar 6.

Să continuăm:

 1. Severă o centură larg răspândită din țesături tricotate.
 2. Dungi pentru primul strat încă împreună și se întorc la dimensiunea centurii, apoi umeziți în partea superioară a benzii.
 3. Faceți același lucru cu restul straturilor.

Toate straturile de vizită la centură, după cum se arată în imagine. Astfel, fusta va fi mai luxuriantă și dură.

Rămâne la corsetă să coase o fustă.

Cu fustă în vrac

Destul de minunat coase o rochie cu o fusta asemanatoare cu o minge, dar arata foarte elegant.

De sus puteți face clasic, asimetric sau sub forma unui corset. Nu ne vom opri.

Pentru fete cu o circumferință de talie 38 cm și șolduri de circumferință – 40 cm pentru fusta de 25 cm înălțime nevoie de 2,5 metri sârmă moale, jumătate de metru de țesut întind și gumă.

 1. Tăiați banda de o lățime de aproximativ 10 cm.
 2. Din țesătură, selectați dreptunghiul de 80×25 cm și țineți apăsat pe inel.
 3. În partea de jos există o bandă în partea de jos, așezând liniile în mijloc, făcând în același timp pliuri. Ei fac mai des la fuste pentru a fi aer. Ryushy la capătul apropiat de inel.
 4. Studiați Ryusha pe o parte.
 5. După 1 cm, al doilea și așa înainte de fuste, lăsând 5 cm pentru scenă, unde să întindeți guma.
Citește mai mult  Ce este o cârpă Pikachu și ce SEW?

Cu ajutorul unor astfel de metode non-cunning, creați rochii pentru fete din soartă. Du-le cu plăcere și lăsați-vă fiica să fie mai strălucitoare în vacanță.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: