Cum de a coase o rochie de seară cu propriile mâini?

Cum de a coase o rochie de seară cu propriile mâini?

Croitoria rochiilor este o serie întreagă de pași deliberat și de 10 ori peste pas, până când detaliile se află la masă. Și când vine vorba de rochia de seară, avem mai multe scoupore.

Procesul complet de creare a unei rochii de seară este dificil de montat într-un singur articol, dar există recomandări generale aplicabile fiecărei rochii. Vizualizarea punctelor principale din cusut, luați un exemplu de model montat în podea pe un umăr și o mașină de seară la modă la modă cu o fustă detașabilă.

Eliminarea măsurii

Deoarece fiecare fată are o figură în mod individual, atunci avem nevoie de măsurători exacte pentru a face rochia perfect pe figura.

Măsurători standard – aceasta este o jumătate de ceașcă de talie, șolduri, piept și t.D. Uneori sunt necesare măsurători suplimentare, de exemplu, pentru a calcula centrul pieptului sau pentru a face două măsurători ale „volumului sânului”.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: