Cum să coaseți un tricou pentru femei: modele și clase de masterat

Cum să coaseți un tricou pentru femei: modele și clase de masterat

În prezent, alegerea tricourilor este foarte largă și diversă, dar fiecare persoană dorește să creeze ceva original și special. Coaseți un tricou cu mâinile proprii ieftine și foarte ușor. Această lecție va ajuta cu plăcerea de a petrece timp, deoarece modelul acestui produs este ușor de construit, nu necesită o cantitate mare de țesut, iar întregul proces nu va dura mai mult de două ore.

Pentru a crea un astfel de produs, trebuie să aveți abilități generale de cusut, atenție și dorință de a crea un autor extraordinar. În realizarea, un astfel de vis va ajuta unele informații necesare în construirea unui tricou.

Construirea bazei modelelor

Pentru a construi corect un model de tricou, trebuie să faceți un desen al bazei pe hârtie. Se poate observa că acest desen este simplu, deoarece nu este nevoie să trageți un piept și o mutări de talie, ceea ce va simplifica considerabil sarcina.

Mai întâi trebuie să eliminați măsurătorile în secvență strictă: gât, circumferință toracică, piept, talie, lățimea spatelui. Ele sunt împărțite în jumătate, deoarece desenul este în jumătate.

Apoi construiți un colț drept. Din acest unghi, observăm lungimea produsului, la dreapta postpone 1/2 din circumferința toracică. Negrii în jos înălțimea pieptului, petrecând o linie netedă. Va fi considerată o adâncime a armurii.

Pe linia rezultată, măsurați 1/2 lățimea spatelui și sărbătoriți punctul. Acum ne așteptăm la pasaj. Breast chingă delim pe 2 și se adaugă 3-4 cm. Din punctele primite, efectuăm perpendicular. Acum, desenul este marcat înapoi, Prugis și în fața produsului.

Împărțim zona PRGI în jumătate și în jos linia. Acesta va denota tăierea laterală a produsului și a spatelui. În plus, îndepărtarea lungimii de măsurare a taliei înapoi, în jos, postarea acestei măsuri, efectuăm o linie orizontală – va fi o linie de talie. Din talie în jos postarea de 18-20 cm, sărbători linia coapsei.

Acum trebuie să construiți o linie de gât. Calculați măsurarea, circumferința gâtului împărțiți cu 3 și adăugați 0,5 cm. Această măsură este de stabilire în partea de sus a unghiului direct, numit lățimea gâtului spatelui. Am pus punctul, din acest punct purtăm o linie cu o înălțime de 2,5 cm și am decorat gâtul. Dintre cele două perpendiculare petrecute la cele mai înalte puncte, am pus jos 2,5 cm și a pus un litigiu.

Acum este necesar să construim o prune.

Din punctul de vârf al gâtului până la punctul 2.5, amânăm măsurarea lățimii umărului de + 1,5 cm, efectuați o linie. La desenul unui unghi direct de a se ocupa de 2,5 cm, efectuăm o linie orizontală, la această linie tolerează lățimea spătarului. Pentru a calcula adâncimea gâtului mânerului, trebuie să adăugați 1 cm la lățimea gâtului. Din punctul de vârf al gâtului, petrecem lățimea umărului + 1,5 cm. Puncte extreme conectează linia curbată a armurii.

Apoi, construim un manșon.

Unghi negru la drept, așezat lungimea manșoanelor, spre dreapta cu lățimea manșonului, se calculează prin formula: o jumătate de circumferință toracică pe 3 și adăugați 6 cm, puneți punctul. În jos postarea 3/4 din adâncimea armurii – aceasta este înălțimea Okat. În desen, lățimea manșonului este împărțită în jumătate, indicată de marcă. Din acest punct spre dreapta și a lăsat linia la adâncimile mânecilor, plătiți linia Okat. Desenul rezultat și va fi un tricou cu maneci.

În videoclip, consultați atelierul de cusut al produsului.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: