ELNA Prezentare generală a mașinii de cusut

ELNA Prezentare generală a mașinii de cusut

Fiecare amantă decentă ar trebui să aibă o mașină de cusut. Aruncând marginea neuniformă a rochiei, pentru a coase talia în caz de pierdere în greutate, tulpina cusătura dizolvată pe haine – toate acestea și multe altele se pot face datorită acestui agregat. Selecția mașinii de cusut este acum imensă, dar trebuie să cumpărați de înaltă calitate. Acestea includ atât proiectarea firmei ELNA.

Particularități

Modelele mărcii avute în vedere sunt destul de populare în rândul femeilor. Mașinile ELNA vinde mai mult de 60 de țări din întreaga lume. Mulți au remarcat că eșantioanele propuse au o calitate premium. Instrumentele pentru cusut Această companie se disting prin proiectarea și inovațiile lor: aceasta este această companie care a implementat astfel de sisteme ca un filamentector automat, mecanisme care au o greutate mică și o varietate de cusături.

Pentru prima dată, această companie a lansat mașinile în 1940 și apoi se distinge: greutate mică, portabilitate, cutie metalică pentru transportul dispozitivului și mult mai mult. Acum, ELNA produce dispozitive moderne de cusut și vă place cumpărătorii.

Cum de a alege?

Pentru a alege mașina perfectă, trebuie să știți ce ar trebui să fie.

  • Sensibilitatea pedalei. Ea nu ar trebui să fie strânsă și dificilă de a face clic. Dispozitivul trebuie să răspundă fără probleme a pedalei, nu se rupe.
  • Linie netedă. Mașina este necesară pentru a face haine îngrijite, dar dacă linia va fi viguroasă de la lateral, totul va deveni mai rău.
  • Abilitatea de a repara și de a cumpăra părți. La achiziționarea unui dispozitiv de cusut, este necesar să se asigure că acesta este rambursat că în oraș există centre de servicii, iar în magazine puteți găsi întotdeauna componentele necesare.
  • Având o platformă de gazda. Acest compartiment este destinat să mâneci mâner, pantaloni și gât.
  • Linia de pe placa de sub ac. Este necesar, în scopul de a măsura cu ușurință liniuță dorită de margine și să nu se întoarcă în următoarea cusätura.

Varietate de modele

Deoarece această firmă a existat timp de aproape 80 de ani, în acest timp nu sa schimbat foarte mult în arsenalul ei. Instrumentele au devenit altele, variat, mai confortabil și compact.

EasyLine 12

Mașina a acestui model de frunze în spatele impresii bune. Femeile care folosesc ea a remarcat că Se poate coase o straturi destul de gros de materie, fără întreruperi în muncă. Bine ia blugi și căptușeală pentru jachete de iarnă.

EasyLine 16

Ei bine, potrivit pentru lucrul cu țesături ușoare. Foarte liniștit în muncă. Există o platformă de mânecă amovibilă. Filetul este destul de ușor și reumplut rapid. Există un fir dur. Compartiment făcut pentru depozitarea pieselor mici.

Femeile care încep să se implice în lucrul de ac, această mașină va părea complexă atunci când prelucrează țesuturi dense, dar croitorii mai experimentați nu vorbesc despre acest neajuns.

ELNA 1150

Dispozitiv compact care cântărește aproximativ 7 kg. Acest model are 25 o varietate de linii. Aparatul prezintă o foaie de cheat pe specia lor. De asemenea, este echipat cu un fir încorporat, foarte convenabil de utilizat. Inclusă există un picior pentru firmware-ul fulgerului secret, un picioare de înaltă calitate care sunt folosite pentru a ilumina (durata de viață de peste 2 ani).

ELNA 1001

Îi place multe nu numai munca, ci și apariția. Majoritatea femeilor sărbătoresc un design elegant al dispozitivului. La fel ca multe modele ale acestei companii, această mașină de scris este liniștită, nu bate și nu „sari” pe zona de lucru. Într-un set de multe duze. Un astfel de model poate efectua 15 operații, inclusiv cusătura suprasolicitată, care este suficientă pentru un începător și pentru SWI mai experimentat în uz casnic. Prelucrarea semiautomatică pentru bucle.

ELNA 1110

Mașina efectuează 12 operații. Acest model Nu există linii decorative. Pentru materiale dense, este mai bine să cumpărați ace speciale, deoarece cei care vin în kit nu se vor potrivi și nu se vor rupe. Echipamentul este incomplet, dar depinde de compania furnizată, deci este un moment controversat. Există un filamenteker, chubul de azot. În ceea ce privește sunetele publicate, se poate spune că are un nivel mediu de zgomot.

Minusuri

Femeile observă că Mașina de model EasyLine 12 nu este adaptată pentru țesături tricotate de cusut. Pentru că ea nu a fost creată direct. De asemenea, acest model nu funcționează bine cu pânză de piele și din piele. Cu ele mașina trece cusăturile și partea. De asemenea, a remarcat că mașina este zgomotoasă, dar acest lucru nu este un factor critic.

În modelul Easyline 16 femei subliniază absența ajustării presiunii. Din acest motiv, această mașină nu va clipi țesături groase, tricotaje sau îmbrăcăminte exterioară (dar această complexitate este doar pentru începător SHVE). La coaserea unui ac dublu, nu există, de asemenea, nici o posibilitate de a regla tensiunea firului inferior, motiv pentru care un zigzag urât este obținut de jos. În plus, atunci când defalcarea este foarte dificil să găsiți detalii.

Modelul ELNA 1001 după o utilizare lungă (2 ani) începe să lucreze mult mai tare decât înainte. Nu include nici o șurubelniță și perie pentru curățare. Iluminat neplăcut: plictisitor, ochii repede obosiți – trebuie să înlocuiți becul. Linia de rafturi este o calitate slabă, dar pentru uz casnic este potrivit. Tije de bobine foarte scurte. Bilele și bobinele zboară când firele se înfășoară pe ele.

Un alt model – ELNA 1110. Nu este destinat tricotajului firmware și alte țesături elastice. Mașină de cusut – lucru foarte necesar în fermă. Acum, o astfel de varietate de aceste dispozitive este că nu este dificil să se confunde.

Dar principalul lucru este că ea a fost confortabilă pentru o femeie și nu a făcut-o nervoasă și de îngrijorare din cauza banilor și forțelor petrecute.

În următorul videoclip veți găsi o imagine de ansamblu a mașinii de cusut ELNA excelență 680.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: