Fabric Barbie: Caracteristici și compoziție, Reguli de selecție

Fabric Barbie: Caracteristici și compoziție, Reguli de selecție

Dezvoltarea noilor tehnologii determină apariția unor noi produse pe piață, sfera textilă în această chestiune nu a exceptat, în lumina căreia o țesătură nouă, dar deja foarte populară Barbie. Acest material a început să fie utilizat în mod activ pentru coaserea diferitelor haine, în plus, materiile prime moderne sunt utilizate în mod activ în viața de zi cu zi, precum și în designul interior.

Ce este?

Fabricul lui Barbie a venit la vânzare nu cu mult timp în urmă, dar tot mai mulți producători și proprietarii de magazine își reînnoiesc gama de specii de produse. Ea merită o atenție deosebită, deoarece pe unele caracteristici individuale, se poate observa o anumită similitudine a materiilor prime cu un costum destul de popular, datorită căreia Barbie pot fi atribuite unui subgrup de astfel de produse textile.

Materialul este alocat de o serie de caracteristici specifice care ar trebui să ia în considerare în detaliu pentru a avea cea mai completă viziune a noului propus.

 • Materialul este evidențiat într-o textură foarte plăcută pe fundalul suprafeței mată. Structura puternică a materiilor prime este vizualizată în cantitate minimă. Acest lucru se explică prin specificul fabricării textilelor, în timpul căreia sunt utilizate firele naturale și sintetice necunoscute.
 • Fabricul poate fi atribuit produselor universale din categoria plătibilă de costume, deoarece Barbie este în cererea de coasere a costumelor și a rochiei destinate cazurilor de seară și solemnă, precum și pentru hainele de zi cu zi și de afaceri, îmbrăcăminte de lucru.

 • Popularitatea textilelor se datorează simplității legate de lucrările privind crearea unui model special de costum. Materialul este ușor de prăbușit.
 • Și țesătura lui Barbie este destul de pur și simplu drapată, în ciuda structurii sale dense.
 • Într-un cont bun, tesatura are majoritatea consumatorilor datorită faptului că materia primă este perfect întinsă în rață și. Această nuanță determină posibilitatea de a croior, care va fi practic perfect așezată pe figura.
 • În ciuda structurii dense, produsele nu sunt o barieră pentru circulația naturală a aerului, în lumina căreia îmbrăcămintea dintr-un astfel de țesut este evidențiată de un nivel ridicat de confort în timpul operațiunii chiar pe termen lung. În plus, textilele de iarnă din țesătura lui Barbie acumulează perfect căldură, ceea ce reduce riscul de înghețare a hainelor de sus dintr-un astfel de material.

Este demn de remarcat la unele avantaje și contra care sunt inerente acestui produs.

 • Principala caracteristică pozitivă a materialului ar trebui considerată un grad ridicat de rezistență la deformare, astfel încât hainele din astfel de materii prime nu au practic în timpul funcționării. O astfel de caracteristică se datorează prezenței spandexului și țesutului țesutului poliesteric, care sunt evidențiate prin elasticitatea acestora.
 • Prezența incluziunilor sintetice determină, de asemenea, o aderare excelentă a textilelor la figură, astfel încât lucrul cusut de la un astfel de material arată foarte amabil și scump. În plus, firele artificiale măresc rezistența la uzură a produselor.
 • Soiurile de materii prime care au doar componente naturale în compoziția lor sunt evidențiate de o bună respirație. Având în vedere acest produs din țesătura lui Barbie, nu numai pentru evenimentele solemne, ci și pentru operarea activă în viața de zi cu zi.

 • Feedback-ul pozitiv al clienților atingeți, de asemenea, suprafața moale a țesăturii, în ciuda particularităților filamentelor.
 • De regulă, îmbrăcămintea din acest material, datorită caracteristicilor calității sale, nu necesită îngrijire și spălare frecventă, în plus, materia primă se distinge prin rezistență la efectele razelor ultraviolete, astfel încât țesătura nu își pierde vopselele de la soare, dar cu condiția ca coloranții utilizați să fie de înaltă calitate.
 • În ceea ce privește lucrul cu materialul, maeștrii casetei de cusut rețineți că țesătura este confortabilă de tăiat, iar în procesul de lucru nu se va prăbuși.

În ciuda numărului mare de avantaje, această noutate are un dezavantaj care se referă la necesitatea unei îngrijiri delicate, în unele cazuri va fi necesară pentru a recurge la servicii de curățenie uscată.

Compoziție și proprietăți

Țesătura lui Barbie este produsă de o metodă puternică de țesut, este evidențiată de un mic strălucitor și textura moale, dar în funcție de compoziția sa, poate avea proprietăți diferite. Cel mai adesea, ca bază, conform descrierii, sunt luate fire sintetice de poliester și spandex, există subspecii care sunt materii prime bazate pe vâscoză și bumbac. Un astfel de indicator, ca o densitate, materialul variază în intervalul de 240-330 g / m2. În ceea ce privește proprietățile speciilor de materii prime cu conținutul fibrelor artificiale, trebuie remarcat următoarele caracteristici ale țesutului:

 • Rezistența la deformare, datorită căreia țesătura nu este zdrobită+
 • Indicatori de rezistență bună+
 • Rezistența la efectele luminii și temperaturilor+
 • Higroscopicitate minimă+
 • Draperie.

Tipurile de țesături cu o compoziție, care includ majoritatea firelor naturale, sunt inerente astfel de caracteristici:

 • Indicator ridicat de higroscopicitate+
 • Rezistența la expunerea termică și ultravioletă+
 • Fermentație mică în expunerea mecanică în timpul funcționării+
 • Viteze reduse pentru deformare+
 • Rezistența medie a materiei prime+
 • Materiile prime au înregistrări excelente de vopsea cu aer.

Și, de asemenea, pe piață arată o altă opțiune de țesătură – Barbie Light. Acest material este de aproape 100% din fibre de bumbac, includerea în compoziția elastanului este minimă. Această materie primă se caracterizează prin astfel de proprietăți ca un nivel ridicat de calitate în toți parametrii. Cel mai adesea, acest produs este folosit pentru a coase o îmbrăcăminte concepută pentru șosete în sezonul de vară.

Combină toate variantele din țesături de barbie, indiferent de compoziția și originea fibrelor, proprietatea este perfect colorată în orice culoare și nuanțe.

Vizualizări

Clasificarea existentă pe acest material alocă trei soiuri principale de materii prime, care astăzi sunt produse de industria textilă.

 • Monofonic Fabric Barbie – Este oferit într-o culoare mare a colectorului, în lumea a ceea ce este bine meritat în cerere. Al doilea nume al speciilor luate în considerare este considerat a fi numele textilelor colorate netede.
 • Următorul tip de material – Materii prime tipărite. Un astfel de țesut implică aplicarea unei varietăți de modele, imagini și desene pe suprafață.
 • Fabric bilateral Barbie – Material destul de popular, deoarece caracteristica sa este abilitatea de a opera pe ambele părți. Evacuarea acestor produse poate fi alocată prin culoarea sa, datorită cărora produsele pot fi utilizate pentru ideile originale pentru crearea de haine.

Ce puteți coase?

Categoria adecvată la care țesătura lui Barbie aparține utilizării materiilor prime pentru curățarea costumelor și a rochiei mai ușoare, inclusiv versiunile ușoare ale îmbrăcămintei de vară. În plus, materialul este folosit pentru a crea colecții de îmbrăcăminte de afaceri, inclusiv fuste, rochii, jachete, veste. În plus, tesatura este în cerere pentru fabricarea de uniforme școlare de diferite tipuri, inclusiv Sarafane și costume. Din materialul SEW salopete lucrătorilor și diverse uniforme. Prin urmare, în funcție de scopul și de o gamă largă de utilizare, patru direcții principale pot fi distinse în utilizarea produselor textile în cauză:

 • Produse destinate cazurilor solemne+
 • haine de zi cu zi+
 • uniforma de lucru+
 • formularul departamental.

Cum de a alege?

Feedback-ul pozitiv a condus la o cerere mare pentru o astfel de tesatura, dar, în ciuda multifuncționalitatea și disponibilitatea produselor, în timpul selecției unui produs pentru o coasere a unui anumit produs ar trebui să fie apropie bine selectarea materiilor prime. În ceea ce privește selectarea tesutului lui Barbie, apoi în timpul studiului a gamei propuse, aceste nuanțe trebuie luate în considerare:

 • Prima prioritate este o definiție clară a LESON a produsului viitor, deoarece acest lucru va depinde în mare măsură de selecția unei opțiuni sau a unei alte opțiuni+
 • Este important să atrageți atenția asupra compoziției, în unele cazuri, de exemplu, pentru fabricarea produselor de vară, merită să vă opriți alegerea pe un material natural, iar materiile prime sintetice folosesc pentru a coase uniforma+
 • Pentru fabricarea de haine pentru copii și adolescente merită să utilizați materiale „respirabile”+

 • În cazul în care tăierea va fi dificilă, se recomandă achiziția de materiale dense să se abțină+
 • Pentru costume elegante și rochii de seară ar trebui să fie administrate țesături de preferință cu glitter de lux+
 • Rochii simple sau fuste simple vor câștiga, dacă sunt utilizate pentru a face o țesătură de imprimare sau față-verso pentru a le fabrica, ceea ce va arăta în mod expres nu numai aproape+

Pentru a sublinia cifra, este necesar să se acorde preferințe pentru a întinde țesutul de țesut.

Sfaturi pentru îngrijire

Majoritatea experților sunt de acord că îngrijirea produselor din această materie primă va încredința în mod corect specialiști de la curățarea profesională chimică. Cu toate acestea, este foarte posibil să aveți grijă de haine și independent la domiciliu. Pentru a face acest lucru, ARM o serie de orientări de întreținere.

 • În ceea ce privește spălarea, atunci un astfel de impact asupra materialului de către producători se face în categoria restricțiilor, dar acest lucru nu înseamnă că este imposibil să se utilizeze o mașină de spălat pentru îngrijirea îmbrăcămintei. În această întrebare, este important să alegeți programul de spălare optim de blând, „modul manual” va fi adecvat pentru astfel de produse, iar temperatura apei utilizate este importantă – nu trebuie să fie mai mare de + 40 ° C.
 • Utilizați Bleach și alte chimii nu ar trebui.

 • După spălare pentru a da lucrurile să se usuce, este necesar să se usuce într-o formă îndreptată, evitând contactul direct al produsului cu lumina soarelui.
 • Dacă trebuie să faceți accident vascular cerebral, atunci toate manipulările trebuie efectuate numai cu partea greșită a lucrurilor, deoarece contactul dispozitivului de încălzire cu partea din față poate deteriora structura materiei prime. Temperatura de încălzire a fierului trebuie să fie de la + 140 ° C. În plus, pentru a păstra atractivitatea inițială a produsului, acesta ar trebui să-l accidenteze.

Lucrurile din tesatura Barbie trebuie depozitate doar pe umerase.

În următorul videoclip puteți lua în considerare costumul Barbie Fabric mai apropiat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: