Futter BUNK: Ce este această țesătură?

Futter BUNK: Ce este această țesătură?

Atunci când alegeți haine, este foarte important să acordați atenție nu numai aspectului și frumuseții lucrurilor, ci și materialului din care se face. Una dintre țesăturile despre care știu puțini oameni sunt subsolul. Produsele care au un material similar sunt incredibil de plăcute în șosete și există foarte puține contra. Vom analiza mai multe caracteristici ale țesăturii, subspecii sale, precum și subtilitățile de îngrijire la domiciliu.

Ce este?

Din păcate, pentru a urmări povestea despre apariția viitorului aproape imposibil. Există doar câteva ipoteze. De exemplu, unii cred că materialul ar putea apărea în cazul în care bumbacul a fost cultivat mult timp. Acestea sunt țări precum India și Mexic. Cu toate acestea, o astfel de teorie nu este foarte rezonabilă, deoarece subsolul este rar bumbac pur. În plus, are nevoie de mașini de tricotaj pentru producția sa. Aceasta înseamnă că tehnologia de fabricație a lui Inuther a apărut destul de târziu.

Țesătura în sine este un material moale obținut din bumbac. Această plantă unică este renumită pentru dezvăluirea cutiei de semințe în care se află elementele fibroase subțiri. Ele sunt colectate și apoi trimise pentru producție în scopul fabricării firelor. Când țeseți țesătura, folosiți de obicei două tipuri de fire: netedă și moale. Acest lucru vă permite să obțineți un material cu două părți diferite. Partea facială a țesăturii este moale, puteți vedea țesutul firelor, iar aici este purpuriu – pufos, cu lumină ușoară.

Inițial, subsolul, desigur, a fost exclusiv bumbac. Până în prezent, o astfel de cârpă este dificil de găsit o astfel de țesătură, deoarece producătorii sunt adăugați la compoziție și alte componente:

 • Lână – datorită acestui material se dovedește foarte cald+
 • Cum ar fi, poliester – astfel de componente cresc elasticitatea subsolului, dă-i un aspect elegant.

Soiuri

Mai multe tipuri de Futur, această clasificare se bazează pe cantitatea de fire din țesut.

 • OneNDITE – subspecii cele mai ușoare și subțiri, este absolut hipoalergen, deoarece utilizate în principal în producția de haine pentru copii.
 • BIE (BUNK). Acest material este deja mult mai densă, împreună cu bumbacul este de obicei poliester. Pe partea din față există o țesătură netedă, cu o interioară există o grămadă ușoară. 2-fire coase lumină și frumos uzura casual si lenjerie de corp: bluze, costume sportive, halate de baie, seturi de somn, produse pentru copii.
 • Trei-line (trei-line). Aceasta este cea mai densă punctul de vedere al țesutului în cauză, care conține adesea velur sau cu bicicleta. Diferențele de trei linia din materialul anterior sunt că partea posterioară a țesutului are un teanc gros. În plus, haine, de cusut de la un subsol tridimensional, incredibil de cald, se economisește chiar și cel mai puternic îngheț. Se face lenjerie de corp termice, salopete încălzite pentru copii, haine superioare.

Argumente pro și contra materiale

Un astfel de material ca un subsol-coace până devine în principal recenzii bune. Ea este foarte cald, plăcut la atingere, corpul confortabil. Cu toate acestea, in afara de aceasta, materialul are o serie de alte avantaje mai importante.

 • Rezistenta la uzura. Subsolul este capabil să se oprească de o lungă perioadă de timp, cu îngrijire adecvată, țesătura nu este „Falling”, nu există tije pe ea, s-au citit.
 • Hipoalergenicitate. Deoarece acest material este cusut chiar și hainele pentru copii, poate fi susținut în siguranță că este absolut igienic și nu provoacă reacții negative.
 • Rezistență la deformare. Futter nu își pierde forma chiar și după câteva șosete de sezoane, nu este întins pe cele mai „periculoase” locuri – coate și genunchi.

 • Bună absorbție. Uneori se întâmplă că în timpul iernii este fierbinte în întregul set de pulovere și jachete, înclinate înainte de a pleca. Chiar dacă o persoană transpirați, materialul absoarbe perfect toată umiditatea, permițând pielea să respire.
 • Naturaleţe. Pompa este făcută din bumbac natural, iar procentul de impurități străine nu este de obicei nu mai mult de 10 din materialul total. Acesta este motivul pentru care subsolul este considerat una dintre cele mai ecologice stofa.
 • Îngrijire completă. Este ușor de îngrijit de un subsol, o astfel de țesătură nu este prea pretentă la compoziția produselor de curățare, iar îmbrăcămintea de wigner își păstrează forma chiar și atunci când nu aveți timp pentru călcare.

Cu toate acestea, trebuie luate în considerare câteva minusuri înainte de a cumpăra tesatura:

 • Produsele dintr-un astfel de material nu pot fi spălate în apă fierbinte, agățați pe baterii și încălzitoare+
 • Subsolul se opune grav efectelor agresive ale soarelui, deci este imposibil să puneți lucrurile uscate pe balcon sau într-un loc bine luminat.

Unde se aplică?

De regulă, un subsol de coacere este utilizat pe scară largă în producția de diferite tipuri de îmbrăcăminte. Lucrurile derivate din ea se disting prin calitatea și durata lungă de viață. Luați în considerare ce produse pot fi achiziționate astăzi:

 • Acasă: Halate de baie, pijamale, seturi de acasă și de agrement+
 • Copii: glisiere, „bărbați” pentru copii până la anul, spalatoare, jachete, pantaloni, pălării ușoare pentru toamnă și primăvară+
 • Sport: bluze, jambiere, jambiere, costume+
 • Casual: Bluze, Turtlenecks, Sweatshoes, Pantaloni izolați, Rochii calde.

Cum să vă îngrijiți?

Futter – material, destul de pretențios în îngrijire, totuși și el își poate pierde forma, Dacă nu acordați atenție regulilor recomandate de experți.

 • Produsele din această țesătură nu pot fi șterse la temperaturi ridicate. Mod optim – 30 de grade. Această regulă este relevantă și cu spălare manuală.
 • Înainte de a pune haine într-o mașină de scris, scoateți-o și asigurați-vă că nu există butoane necunoscute. Precauții similare vor economisi calitatea grămezii în viitor.

Dacă lucrurile dvs. sunt colorate, cumpărați cel mai bine pulbere lichidă pentru țesături colorate. Detergenți albi și, în plus, săpunul de uz casnic este potrivit numai pentru modelele nevăzute.

 • Fixarea lucrurilor dintr-un fir 2, lăsați-le într-un mod natural. Deșurubați cârpa cu forță, precum și puneți mașina pe modul „Spin” interzis.
 • Gata să se usuce lucrurile cele mai bune de la lumina soarelui, bateriile și sursele de căldură artificială.

Puteți aplica vechea modalitate „bunica” atunci când apa cu obiecte tulpină, împrăștiați foaia de pe podea sau un scutec, apoi puneți-o într-o stare vopsită. Acest lucru va menține pe deplin aspectul produsului și va evita deformarea acestuia.

Pentru tipurile de benzi tricotate, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: