Îndepărtați corset și rochii de nuntă

Îndepărtați corset și rochii de nuntă

Liste de modă de modă, nu puteți admira cu rochii de nuntă, cristale bogate decorate, margele sau perle. Dar nu este întotdeauna posibilă găsirea unui astfel de costum la un preț accesibil. Dacă încă nu doriți să vă refuzați plăcerea de a avea cea mai frumoasă rochie, atunci ieșirea rămâne una – trebuie să cumpărați o rochie simplă, dar frumoasă și decorați-o singură. Tinuta de nunta, decorata cu propriile maini, nu va fi doar sofisticata, spectaculoasa, originala, dar si unica. Ei bine, tentant? Ideile au apărut deja?

Dantelă

Rochii de nuntă cu dantelă pot fi considerate o opțiune câștigătoare. Acesta este cel mai feminin material pentru decor. Și modul în care Ashur, Guipure sau Lace sunt capabili să transforme rochia, uneori surprize.

Cea mai comună opțiune este o decorare a unei benzi de dantelă a gâtului, curea, mâneci, un nas de fustă sau chiar o buclă. Dacă doriți mai mult efect, puteți face o decupare pe spate, o închidere parțial sau complet, și, de asemenea, faceți inserții de diferite tipuri.

Mai întâi trebuie să decideți cu privire la design și apoi să mergeți la achiziționarea de țesături deschise. Când alegeți, trebuie să acordați atenție nu numai modelului, ci și ușor de lucrat. Cea mai mare parte dantelă are o bază de plasă, care poate fi tăiată dacă se dorește.

Dacă faceți un neckline, atunci panglica de dantelă este cusută zigzag. Și dacă decideți cu privire la decupaje, atunci dantelă sau deschideți cusute de la partea greșită. Este important să se monitorizeze simetria modelului, precum și pentru densul său adiacent, pentru a nu strica aspectul.

Culoarea poate diferi în câteva tonuri și poate deloc contrastant.

Citește mai mult  Pedale pentru mașină de cusut: dispozitiv și reparații

Stripul finit sau segmentul de țesătură, desigur, convenabil pentru a cumpăra într-un magazin specializat. Dar dacă există abilități mici de tricotat, atunci deschiderea poate fi asociată independent și apoi atașați cu atenție. Oaspeții surprinși nu se vor limita.

Margele și sticlă

Astfel de margele mici drăguțe sunt în primul rând la fete angajate în broderie. Și nu surprinzător, pentru că margele au folosit cu multe secole în urmă. Prin urmare, pentru a brodezi floarea sau un alt desen plăcut de o dificultate specială nu este.

Aceste materiale de decorare puteți selecta un model de dantelă. Margelele pot fi puse pe conturul modelului floral, iar sticla, de exemplu, umple mijlocul.

Vă rugăm să rețineți că dantelă și margele cu sticlă se pot potrivi cu tonul. Astfel încât ei vor întări efectul ei, altfel ei vor distrage atenția. De asemenea, înainte de a începe munca, asigurați-vă că decorul de culoare rezistent la apă și alte fenomene. Pentru a face acest lucru, luați un segment de dantelă și margele. Le coborâți în apă săpun pentru a verifica rezultatul.

Pietrele

Rustecile strălucitoare strălucitoare pe alertă oferă o sărbătoare și o magnifică mare.

Există mai multe opțiuni cum să le utilizați:

  1. Lipiți-le în ordine haotică.
  2. Stick în funcție de schema dvs. preferată sau inventată.
  3. Utilizați o panglică decorativă cu pietre deja atașate.
  4. Utilizați banda pe lipici cu model. Este lipit pe locurile preînregistrate și pe fier de fier.

Sequins

O opțiune la fel de exclusivă pentru finisarea vârfului rochiei de mireasă, precum și grăsimile, buclă și fustele de niza sunt considerate paiete. Radianța lor nobilă nu vor fi pierduți chiar și în modelele cu draperii sau alte tehnici creative. Sequinele de țesuturi scumpe extinse fac ca imaginea miresei cu luxoasă, de nedescrisă, elegantă și strălucitoare.

Citește mai mult  Super idei: Ce poate fi făcut din blugi vechi?

Corsete de nunta Opțiuni de finisare Pearl

Margele cu suprafețe de perle Uită-te la rochia de mireasă nu doar drăguț, și fermecător independent de textura țesăturii și a culorilor. Forma Pearl, de asemenea, nu contează, principalul lucru este că face ca echipamentul de nuntă al oricărui stil de lux și, în același timp, combinat perfect cu cristale, broderie și pietre. Ce vom vorbi mai detaliat.

Decorarea de o perlă

Au nevoie de un aristocrat și, în același timp, o imagine delicată? Opțiunea perfectă este un costum de nuntă, corsetul căruia este separat de perle. Margelele reale sau artificiale vor străluci și orbia cu frumusețea lor.

Din nou, perlele pot închide întreaga suprafață a frunzei sau pot fi situate pe decolorarea taliei și a zonei de zone.

Margele mari sunt bune și faptul că putem crește vizual cantitatea de sân. Și pentru a atrage atenția asupra zonei dorite, puteți alege un costum cu perle de contrastanță.

Perle și pietre

Luminozitate și corsetă irezistibilă, decorată cu perle, dau pietre. Razele de lumină care se încadrează în desen, sporește pâlpâirea și strălucirea, din care efectul de a plasa perle este minunat.

Cristal și perle

Dacă doriți o glamoritate, atunci trebuie să adăugați un pic pietre în Swarovski. Modelul stabilit va fi, de asemenea, frumos depășit în soare și strălucire. Fabric în acest caz este mai bine să alegi o mată. Cristalele Swarovski pot fi utilizate atât pentru compoziția mare, cât și pentru decorarea benzii.

Broderie și perle

Modele neobișnuite și ornamente frumoase pe corseta rochiei de nuntă sunt relevante în orice moment. Margele care depășesc numai frumusețea, eleganța și splendoarea lor.

Aici trebuie să aderați la o singură regulă. Abundența perlelor nu este permisă. Acesta poate fi plasat uniform de corsetă sau numai în anumite zone. Cu combinația potrivită de broderie și perle, mireasa va fi nobilă și chiar regală.

Astfel, rochii de nunta brodate cu tot felul de elemente decorative rămân în tendință. Indiferent de bugetul dvs., puteți fi luxos și să fiți așa, și, de asemenea, blând și romantic. Și nu contează cât de mult va străluci rochia, cea mai importantă strălucire – strălucește în ochii tăi.

Citește mai mult  Crowlocks Juki: Modele și recomandări
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: