Instrucțiuni de utilizare a mașinii de cusut

Instrucțiuni de utilizare a mașinii de cusut

Singer mașina de cusut pentru o lungă perioadă de timp a fost practic sinonimă cu mașina de cusut de uz casnic și industrial. Dar, în ciuda atelierului de construcție și a simplității aparente comparativ cu alte mecanisme, utilizarea tipului de gospodărie a cântărețului nu este atât de simplă. Este necesar să se afle cerințele de bază pentru manipularea acestuia pentru a nu face față problemelor.

Particularități

În primul rând, este util să descriem mașinile de cusut ale modelelor individuale. Caracteristicile lor vor permite înțelegerea a ceea ce puteți conta, dar de ce este imposibil de realizat. Singer Heavy Duty 4432 – Exemple mecanice (Mai degrabă, electromecanic) mașină. Este capabil să părăsească automat bucla. Utilizatorii pot folosi lămpi filamentare și evidențiere de 15 W (cu tensiune de funcționare 220 V). Reglați presiunea labei în acest model este imposibilă.

Dar modelul de încredere 7640 nu este doar electric – este, de asemenea, controlat de un microprocesor. Sistemul este proiectat pentru 141 de linii. Utilizatorii pot programa momentul de oprire a acului + presiunea piciorului nu este, de asemenea, reglementată. Având în vedere toate acestea, putem spune că mașinile cantaret pot avea cele mai diferite caracteristici practice.

Instrucțiuni de utilizare în limba rusă pe tradiție 2250, Singer 8280 și alte modele de îngrijorare

Dacă mașina este utilizată Tradiția 2250, Caseta pentru accesorii trebuie să pună strict orizontal. Reglarea vitezei se face prin apăsarea pedalei de picior. Pentru a activa mașina în sine și a becurilor, utilizați un singur comutator principal. Înlocuirea lămpilor sunt realizate după cum urmează:

 • Deșurubați șurubul+
 • Scoateți capacul de pe carcasă+
 • scoateți o sursă de lumină suflată și înlocuiți-o cu noi+
 • Reveniți la locul mai întâi capacul corpului, apoi țineți șurubul.

  Constând din mai multe straturi sau mai ales substanțe și produse din ele trebuie să clipească la cea mai înaltă poziție a piciorului de lucru. Plăcuța de corkcale, în plus față de mlaștină, trebuie să utilizați la coaserea unei tehnici de liberă circulație. De îndată ce nevoia de astfel de manipulări dispare, trebuie să curățați imediat placa. Înainte de a înfășura o bobină sau înlăturarea unei bobine, mașina trebuie oprită. De-energizarea nu este necesară, ci de preferință.

  Nu este permisă utilizarea acelor defecte. Defectele sunt recunoscute:

  • Bend+
  • Pierderea acuității+
  • Încălcarea integrității iziei.

   Să presupunem că ați cumpărat un model de mașină Singer 8280 sau cântăreață 237. Când lucrați cu ei, instrucțiunea necesită să înceapă realimentarea firului superior din acul maxim de ridicare posibil. De asemenea, va fi necesar să se ridice stâncile. Este recomandat să opriți mașina pentru timpul acestei manipulări. Ridicând blocarea orizontală a bobinei, puneți-o într-o poziție în care firul va fi dezactivat.

   Va fi necesar să se întindă prin mecanismul de vârf și de tragere a discului. După aceea, susținându-l, se realizează printr-un camion de pilă și creează o nitanotă.

   Lansat 13-24 cm fire tăiate prin ureche. Dacă este dificil să ridicați firul de fund, motivul poate fi în gemurile din interiorul casetei pentru accesoriile de lucru.

   Modelele 8280 pot fi, de asemenea,:

   • coase înapoi+
   • Alegeți linia+
   • Efectuați o treadmill+
   • Listează Zigzag+
   • efectuați îndoirea invizibilă (numai persoane experimentate!)+
   • Coaseți butoanele și faceți bucle cu patru etape+
   • Fulgerul și marginea seve.

    Când trebuie să schimbați piciorul de prindere, Comutatorul principal este setat la „Dezactivat”. Parametrii firelor și a acelor uzate sunt selectate în funcție de materialul procesat. Deci, pentru crepul subțire, mătase și capron nu se potrivesc cu acele și firele necesare pentru a lucra cu poliesterul. Important: toate acele trebuie eliberate de cântăreața în sine. În caz contrar, garanția este anulată automat și compania elimină responsabilitatea pentru rezultat.

    Configurarea conducerii Ghidului, trebuie să ia în considerare marginile, pliurile, kaymele, dantelă și alte elemente complexe. Când introduceți acul, vă asigurați mai întâi că fața ei plană arată „de la” operator. Introduceți acul de care aveți nevoie strict până când vă opriți.

    Înainte de a utiliza filamentorul automat, mașina este oprită. Cusăturile sub formă de zigzag și cusături decorative sunt efectuate cu o tensiune mai mică decât cu o linie dreaptă.

    Cerințe de siguranță

    Dar atunci când alegeți oricare dintre modelele listate, precum și mașinile de cusut Singer 964, Singer 1525 Va trebui să luăm în considerare Standarde de securitate. Și pentru persoanele cu experiență, înclinate să se bazeze pe auto-control, ignorând aceste cerințe nu este mai puțin rău decât pentru începători. Este recomandat să dezactivați dispozitivul nu numai atunci când înlocuiți becurile, dar și la curățarea suprafeței lor. Dinții transportorului curăță numai cu un ciucuri moale, nu cu mâinile sau altceva. Curățarea și lubrifierea autoturismelor vor permite mai multe ori pentru a prelungi timpul operațiunii sale.

    Este categoric inacceptabilă pentru a lăsa tehnica cântărețului conectată la sursa de alimentare fără supraveghere. Urmate de adulți și aspecte tehnice bine poartă. Din aceste dispozitive, este necesar să nu țineți nu numai copiii, ci și cei care au tulburări de inteligență, percepție și chiar memorie.

    Nu puteți aplica detalii care nu sunt specificate în documentația tehnică. Și chiar ceea ce este indicat trebuie să fie făcut oficial de către producător.

    Este strict interzisă să porniți mașina cu un ștecă sau un fir deteriorat. De asemenea, este inacceptabil să se utilizeze ieșiri descărcate, spumante sau incorecte. Mașina în sine trebuie protejată de acumularea statică de electricitate. Este imposibil să permiteți ca ceva să fie fundamentat. În timpul funcționării și în timp ce dispozitivul cântăreț nu este dezergizat, este imposibil să se refere în același timp alte obiecte metalice.

    Este interzisă utilizarea autoturismelor cu lovituri de ventilare blocate. În timpul funcționării, este interzisă atingerea degetelor sau a oricărei alte părți a corpului la piesele în mișcare. Viteza de mișcare a acestor părți nu se joacă. Placa de ac este selectată strict sub dimensiunea și tipul acului utilizat. În caz contrar, se poate încheia distrugerea acului și împrăștia fragmente ascuțite în diferite direcții.

    Mașinile de cusut cântăreț sunt potrivite numai pentru utilizare În camerele uscate ventilate, cu temperatura normală a camerei, cu praf minim și umiditate. Nu ar trebui să fie în aer, desigur, și substanțe caustice de orice fel. Important: orice aerosoli, spray-uri, alte suspensii pot întrerupe funcționarea mașinii. Încercările de a accelera procesul prin strângerea țesăturii duce adesea la eșecuri.

    Privire de ansamblu asupra mașinii de cusut electromecanice tradiția cântărețului 2282 2282 este prezentată.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: