Lămpi pentru mașini de cusut: Soiuri, recomandări pentru alegerea

Lămpi pentru mașini de cusut: Soiuri, recomandări pentru alegerea

Lucrul în spatele mașinii de cusut este foarte des în întuneric sau în amurg. Și chiar în zilele luminoase ale iluminării obișnuite adesea lipsesc. De aceea este important să utilizați o lampă pentru o mașină de cusut și să alegeți să o alegeți.

Particularități

Echipamentul de iluminat vă permite să îmbunătățiți iluminarea zonei de lucru și să minimalizați sarcina ochilor. Oricine au lucrat cel puțin la mașina de cusut fără lumină de fundal suplimentar, știu cum obositoare. Relevanța specială Iluminarea suplimentară are pentru utilizatorii cu o viziune limitată. În modificările moderne, lămpile sunt atașate la masă sau încorporate în organism. Prin urmare, nevoia de lămpi suplimentare dispare.

Specii principale

Becurile de lumină pentru ultima mașină sunt universale în execuția sa. Ele sunt la fel de potrivite pentru utilizarea pe mașini de cusut și supraîncărcări ale oricăror branduri. Sursa de lumină de înaltă calitate este compatibilă cu echipamentul de cusut:

 • Frate+
 • Janome+
 • Placiful+
 • Husqvarna+
 • Elna+
 • Casa noua+
 • Cântăreaţă.

Becurile similare pot fi, de asemenea, utilizate în frigidere și în alte dispozitive de uz casnic. Adesea ele sunt interschimbabile. Cel mai adesea puteți întâlni lampa cu incandescență cu baza șurubului. Astfel de becuri sunt vândute în orice magazine de afaceri. Puterea lor este de 15 W. Sculptura se formează în așa fel încât să garanteze compatibilitatea cu orice patron. Diferența aparține numai înălțimii balonului și a capacelor. Sunt utilizate și becurile cu patru contacte. Baza nu este acoperită cu sculpturi. Puterea este aceeași cu analogii șuruburilor.

Structura specială a dispozitivului 2-contact uneori face dificilă utilizarea. Mulți oameni nu pot introduce imediat un astfel de bec în cuibul așezat. Opriți-l în cartuș nu este necesar. Trebuie doar să intrați în interior și apoi după ce ați pornit cifra de afaceri, contactați becurile și cartușele vor fi făcute. Cei care au trebuit să schimbe lampa în mașină vor înțelege imediat ce să facă.

Modelele cu 2 pini sunt pe deplin universale. Singura diferență dintre ele este înălțimea balonului. Eliminarea unei astfel de surse de lumină nu provoacă probleme speciale. Este mai întâi apăsat puțin și apoi se întoarce. Este imposibil să faceți o mulțime de efort, altfel sticla va distruge și tăia mâinile.

Pe unele mașini și supraîncărcări pot fi folosite LED-ul de fundal. Aceasta este o soluție practică și modernă. Adesea, în loc de o lampă convențională, este planificată să instalați chiar panglici din LED-uri. O astfel de sursă de lumină vă permite să direcționați razele foarte intenționate. Experții notă chiar și confortul său în utilizarea de zi cu zi.

Unele lumini LED nu necesită montare specială. Baza este fixată pe suprafața mașinii de pe magnet. Deoarece aproape toate mașinile conțin părți metalice semnificative, nu vor apărea probleme cu instalarea. Chiar dacă mașina sau serger modelele învechite, în general, nu prevăd un dispozitiv de fixare separat. LED-uri și lumini fluorescente durează mult și nu sunt predispuse la rupere a firului din cauza vibrațiilor constante.

Recomandări privind sfaturile de selecție și utilizare

Din ce în ce mai multe companii sunt acum refuză să înșurubeze becurile. Cele mai recente modele sunt aplică în mod activ lumini de contact. Problema este că este imposibil să le distingem în aparență (vine deja stabilită în lămpile locului). O soluție foarte practică – lampă, care poate fi conectată direct la pornirea blocului mașinii de cusut. De îndată ce începe să funcționeze, lumina de fundal începe automat. La orice oprire, lampa se va stinge în același mod, în mod automat.

Procedura de înlocuire a lămpii sau instalarea pornind de la zero este prescris în instrucțiunile de pe mașina de cusut sau overlock. Aproape întotdeauna, cu toate acestea, vor fi necesare astfel de manipulări:

 • de-energizarea a dispozitivului+
 • După îndepărtarea palmă (zăbrele, carcasă)+
 • Defilare lampa pentru balon împotriva cursul ore+
 • înlocuirea acestuia pentru identică în mărime, de tensiune, tip și putere+
 • verificarea performanțelor+
 • Revenirea la locul de elemente de protecție.

Daca este posibil, Noi trebuie să utilizeze întotdeauna lămpi cu LED-uri. Acestea diferă chiar și de cele mai benefic cele mai bune analogii luminescente. Avantajul se manifestă în faptul că temperatura de culoare este optimă pentru activitatea de cusut. Eliminat complet flicker, care, chiar și într-o formă slabă, dar este prezentă în orice lampă fluorescentă. Este foarte important să se acorde o atenție la temperatura de flori a sursei de lumină.

Lămpile de montare magnetice sunt puțin potrivite pentru mașini de cusut de uz casnic, având de obicei cazuri de plastic. Ele sunt mai potrivite pentru echipamente profesionale, care este o adevărată mașină de metal instrumente puternice. Prin urmare, este necesar să se acorde o atenție la fixarea regulată a lămpii. Nu încercați să utilizați lămpi magnetice pe mașini electronice de control. Magnet poate perturba activitatea de chips-uri subtiri, extrem de sensibile.

Puteți merge la lampa corespunzătoare în tehnologia Store de cusut. Cel mai bine este de a merge în cazul în care există accesorii pentru autovehicule profesionale. Dar dispozitive adecvate vor fi găsite în cele mai multe magazine de construcții în cazul în care vinde unelte. O alta alternativa sunt mari magazine on-line, chiar din China. Selectați lămpile trebuie să fie luând în considerare feedback-ul și evaluări.

Luminile laterale sunt foarte importante pentru segmentul de uz casnic. Acesta este prevăzut cu lămpi de birou convenționale. În același timp, sursele de lumină cu strălucire galben cald sunt aproape nepotrivite. Ei pot arata foarte frumos la aspectul, dar este aproape imposibil de a lucra cu ei. O altă extremă este lumina albastra rece, aceasta nu va afecta numai vederii, dar, de asemenea, denaturează culorile.

Valoarea optimă a temperaturii de culoare este de 5000 Kelvin. Abaterea poate fi 200300 de unități. Vanzatorii nu înțeleg întotdeauna ceea ce sunt de vânzare, și în cazul în care este temperatura de culoare reală. De la modele specifice, este în valoare de recomandat:

 • Janome00009917+
 • Hemline 131. M. LED+
 • Aurora AU-205015+
 • AU-174514LED.

vizionărilor, în continuare, cu sfaturi cu privire la selectarea de becuri la mașina de cusut.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: