Mașini de cusut și supraîncălzi Husqvarna: Modele, Sfaturi de selecție

Mașini de cusut și supraîncălzi Husqvarna: Modele, Sfaturi de selecție

Mașinile de cusut în viața modernă sunt un asistent excelent pentru orice amantă. Modelele moderne sunt capabile nu numai pentru a accelera procesul de cusut și de a pune cusături plate, dar și pentru a face aceleași bucle, procesează marginea țesăturii, modelele de brodare. Nici o lucrare de ac este capabilă să facă tot ce poate fi mașina inteligentă.

Dar dacă nu ai lucra chiar și pe cele mai primitive mașini de cusut, atunci când cumpărați o alegere va fi dificil pentru tine. Sortimentul de mașini de cusut este foarte mare. Ele se disting prin mărci, set complet, sarcini și capabilități. Ne vom concentra pe produsele producătorului suedez Husqvarna. Aceasta companie se bucură de o mare autoritate și a fost de lucru de la 1869 încoace. Ce modele de masini de cusut si overlock Husqvarna ar trebui să acorde atenție?

Modele populare

Printre mașinile de cusut Husqvarna, următoarele modele sunt deosebit de populare.

Viking E20

Acest model are un dispozitiv electromecanic. In folosinta agregat practic tăcut. Este capabil de a lucra cu cele mai diverse materiale – ambele cu o cârpă și perechi de lumină și delicată și piele. Mașina de cusut poate efectua 34 de tipuri de linii, cum ar fi în zig-zag cusătură, o linii pentru matlasare (imitație de manual), decorative și de finisare lucrări și alte tipuri. Selecția propusă vă va permite să alegeți cusătura corespunzătoare pentru un anumit tip de țesătură și produse. Cu ajutorul comutatoarelor este posibilă schimbarea lungimii cusăturii la 4 mm, iar lățimea este de până la 5 mm.

Crearea de bucle pot fi efectuate automat. Platforma cu maneci este furnizată în acest model și este utilizată pentru a lucra cu elemente rotunjite pe îmbrăcăminte. Aici este simplificată aici. Liniile netede pot fi obținute prin schimbarea tensiunii și a presiunii labelor de pe cârpă. Carcasa unității de cusut este realizată din plastic alb. Există un compartiment pentru dispozitivele de cusut, iluminarea suplimentară este furnizată utilizând o lampă încorporată. Pentru depozitare convenabilă în kit există un caz moale.

Citește mai mult  Modele populare de rochii și o descriere a procesului de modelare

Viking E10

Aceasta este o mașină de clasă mijlocie, echipată cu o navetă verticală. Regulatorul de presiune pe laba și șinele de transmisie sunt fabricate din material diferit. Prevăzută pentru 21 de operații. Efectuează diferite cusături: Overclocking, simplu, decorativ, tricotat și t. D. Mașina sub puterea de a lucra cu țesături, pentru aceasta există o creștere a piciorului și oprirea alimentatorului.

Emerald 118

Mașină de cusut computerizată. Poate lucra cu conexiunea la un computer și se stabilește toate operațiile prin intermediul acesteia. Sarcinile pot fi executate în absența operatorului. Are o greutate mică (8,3 kg) și putere 70 W. Controlul mașinii este furnizat pe afișaj cu iluminare de fundal. Tehnica poate efectua 19 operații, este broderie decorativă, broderie de litere, producția de buclă automată.

Lungimea cusăturii – un maxim de 4 mm, iar lățimea – 5 mm. Există un dispozitiv pentru tăiere. Există un buton invers, un manșon detașabil, o schimbare a presiunii asupra labei și creșterea la 12 mm, deconectarea șinei de jos. Poziționarea acului merge pe o linie. Finalizat 6 labe sunt furnizate în kit: pentru fermoar zip, transparent pentru ansambluri, pentru o linie secretă, overclocking, pentru linii de satin, transportor superior de țesături.

Viking Opal 690Q

Modelul computerizat modern în cazul albă și cu design frumos. Are o putere de 85 W, viteza de cusut – 750 st. / Min. Modelul fiabil oferă Linie netedă, buclă automată de curățare conform butoanelor. Există o bună iluminare de fundal și un meniu de atingere convenabil, care face ca tipul de mașină convenabil și confortabil.

În posibilitățile dispozitivului, producția de linii personale, un filamentector și un chub de niță. Lungimea maximă a cusăturii – 5 mm, lățime – 7 mm, ridicarea piciorului este reglabilă la 12 mm. Mașina de cusut este echipată cu o navetă orizontală, rotativă. Reglarea presiunii de presiune, stabilizator de forță de puncție, limita de viteză, oprirea transportorului inferior. Inclus este un caz greu, becuri pot fi înlocuite. Se cântărește acest model 9 kg.

Citește mai mult  Cum de a alege o centură pentru mașina de cusut?

OPAL 650

Acest model are un control cu ​​microprocesor. Utilizarea touch control poate lucra nu numai cu plăcere, Dar, cu ajutorul programului de cusut Advisor pentru a instala setările dorite pentru operația necesară. Afișajul indică linia selectată, lungimea și lățimea pasului cusăturii, de tensionare a firului recomandat și selectarea piciorului. Line și setări sunt vizibile pe ecran în mod real. Bright lumina de fundal va oferi de lucru fără umbre inutile sub laba. În memoria aparatului există posibilitatea de a salva propriile combinații cusaturi.

Pentru inscripțiile originale sunt furnizate 3 fonturi: alfabetul latin, chirilic, hieroglife japoneză. Modul de bucle de măturat strada are 7 specii. Într-un set de operații de coasere sunt 160 linii lățime de până la 7 mm. Există un program de butoane de cusut rapide, un filamentaker convenabil. Există un stabilizator electronic de forță de puncție și o linie de oglindire.

Acest model nu oferă tăierea automată a firului, pârghia genunchiului ridicării.

Lucrările pe proiecte mari a devenit mai convenabil datorită decalajului potrivit de la acul în 20 cm. Sistemul de echilibrare a butonierelor perfect echilibrate și placa senzorială sunt responsabile pentru calitatea buclelor de cauciuc. Aparatul are o carcasă albă, un design frumos și cântărește 9,8 kg. Mașinile moderne de cusut sunt împărțite în 3 tipuri în funcție de tipul de control: Electromecanic, electronic, cu îndrumare de calculator.

Vizualizări

Electromecanic

Avantaje – Întreținere simplă, pentru sarcini ușoare Numărul considerabil de funcții, fiabilitatea designului, prețul accesibil. Dezavantaje – Amintiți-vă că toate ajustările sunt destul de dificile, Acest lucru necesită timp, există mici linii decorative.

Electronic

Demnitate – O varietate de cusături diferite. Ușor de lucru este de a alege un program de pe panoul de control. Disponibil tincturi automate, prezența unui ecran cu solicitări, începe să lucreze cu butonul de presare, și nu cu pedala. Dezavantaje: Curentul în rețea trebuie să respecte instrucțiunile, repararea DIY este dificil.

Citește mai mult  Cașmir: compoziție, descriere, argumente pro și contra

Calculator

Avantaje: Are aproximativ 500 de funcții diferite, proiectarea buclelor este variată, creând o linie individuală, selecție mecanică sub speciile de material, de cusut asistent, broderie modul, abilitatea de a lucra cu un card de memorie. Dezavantaje: Costul ridicat, costisitoare de reparații atunci când defalcare.

Overlock

Overlock Husqvarna este proiectat Pentru marginile marginilor diferite lățime și densitate. Pe overlock, marginea prelucrată este mult mai atent și profesional decât pe mașina de cusut. Aceste dispozitive sunt de cusut industriale și menajere, diferă în numărul de fire reîncărcate.

Husqvarna Huskylock S1 combină calitatea și un număr mare de funcții de operare și o varietate de linii. Este posibil să se proceseze diferite materiale utilizând 15 cusături și să utilizeze 2, 3 sau 4 fire. Setările sunt debugate și vă ajută să creați cusături impecabile pe orice material. Linii decorative pe care le puteți produce prin oprirea cuțitului de sus.

Utilizați acest model pentru a gestiona țesăturile pentru o perioadă mică de timp.

Decor, croitorie, tăiere – toate acestea sub puterea lui Huskylock S15. Printre cele 15 linii sunt ambele cusături răsucite și standard. În kit există un disc DVD cu o descriere treptată, cum să fixați firul. Simplificați, de asemenea, acest sfaturi colorate pentru capacul din față.

Puteți procesa cu ușurință piese înguste sau lucruri pentru copii datorită platformei de lucru detașabile și prezenței manșoanelor gratuite de suprasolicitare.

Promovarea țesăturii fără întindere și strângere ajută la o alimentare de ghidare diferențială. Acesta este instalat în intervalul de la 0,7 până la 2,0. Gapul cusăturii de pe acul stâng – 5,2-6,7 mm, de la acul drept – 3.0-4,5 mm, rolul de joc – 1,5 mm. Lungimea cusăturii poate fi ajustată de la 1 mm la 4 mm. Cusut rapid de până la 1300 de cusături pe minut reduce semnificativ timpul de lucru.

Husqvarna Viking E20 Prezentare generală a mașinii de cusut Vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: