Mașini de cusut Juki: Pro și Contra, Modele, Alegerea

Mașini de cusut Juki: Pro și Contra, Modele, Alegerea

Abilitatea este frumoasă și îmbrăcată elegantă importantă pentru orice persoană, în special – femei. Dar îmbrăcămintea potrivită nu pot fi găsite în magazin – nu pot aranja culoarea, stilul, materialul, dimensiunea, prețul etc. D. Și chiar dacă vă place totul, modelul poate fi afectat pe figura. Capacitatea de cusut va permite unei femei să fie întotdeauna bine îmbrăcată și pusă pe cei dragi. Și asistentul principal în aceasta este o mașină de cusut. Vom vorbi despre argumentele pro și contra ale unor astfel de produse ale companiei Juki, ia în considerare diverse modele și dau sfaturi la alegere.

Un pic de istorie

Se crede că chiar și Leonardo da Vinci a creat primul proiect al unui mecanism complex, dar el a rămas pe hârtie. Primul brevet pentru mașina de cusut a fost obținut în Germania în 1755. Iar agregatele au fost răspândite numai în mijlocul secolului al XIX-lea din SUA, unde au început să producă pe scară industrială.

În 1938, istoria corporației japoneze Juki, care produce astăzi mașinile cele mai de cusut din lume. Producția gigantă a început cu o mică fabrică, unde au făcut mașini domestice, au permis femeilor în condițiile japoneze militare și postbelice să se poarte singure și familiile lor. Datorită o calitate excelentă, produsele companiei utilizate cerere mare, iar în 1947, a fost început producția de masă. În 1953, Juki a început să producă echipamente industriale de cusut – mașini și mai târziu și overlock.

Unul dintre motivele succesului companiei – Propriul institut de cercetare. Noile tehnologii sunt dezvoltate aici, testate imediat în producție. Conform rezultatelor testelor și testelor, se fac corecțiile necesare, deficiențele sunt eliminate, după care noutatea este introdusă în producție.

Produse inovatoare, foarte de înaltă calitate și accesibile Juki utilizează cererea stabilă – compania furnizează produse în mai mult de 200 de țări ale lumii.

Avantaje și dezavantaje

Juki Mașinile de cusut din cauza calității excelente, fiabilității și prețurilor scăzute sunt recunoscute ca gospodine obișnuite, fondul de coasere și croitori profesioniști. Printre principalele avantaje ale acestor mașini, experții și consumatorii alocă:

 • ușurință în utilizare+
 • Nivelul tolerant al zgomotului+
 • Lumina de fundal luminoasă, permițând coaserea în întuneric+
 • Funcționalitate ridicată – pe aceste mașini puteți face un număr mare de linii diverse, bucle și alte operațiuni+
 • Panou de control – foarte confortabil și vizual, există setări de limbă rusă+
 • Pedala de picior confortabilă și prezența unei pârghii genunchiului care facilitează foarte mult procesul de cusut+
 • Abilitatea de a tăia automat firul și de a-l realimenta în ac+
 • Gestionarea software-ului „inteligent”+
 • Puteți ajusta viteza de lucru, coase țesutul de grosime diferită+
 • Există o funcție de protecție la suprasarcină+
 • Adunarea și configurarea japoneză, componente de înaltă calitate+
 • Compania oferă până la 2 ani garanție pentru produsele sale.

  Există mașini Suwave Juki și un număr de defecte. Cel mai adesea, consumatorii menționează:

  • Viteza mica+
  • Instrucțiuni destul de complexe care conțin mai mult decât o serie de erori+
  • Dacă este necesar, reparații – componente scumpe+
  • Continuă nonsens+
  • Considerăm mult timp pentru a reconfigura aparatul pe cusături obișnuite, după overclockare+
  • inconvenient coase țesături subțiri sau cu ochiuri și t. D.

  Din această listă este clar că Dezavantajele produselor corporației sunt nesemnificative. Avantajele sunt mult mai mult, Prin urmare, Juki este liderul mondial în producția de mașini de cusut.

  Gamă de produse

  Așa cum am menționat deja, Juki produce atât mașini de cusut de uz casnic, cât și echipamente industriale, precum și suprasolicitări. O varietate de produse sunt uriașe – de la unitățile mecanice și electronice. Pe piața rusă prezentată destul de multe modele, sub povestea va merge la cele mai populare dintre ele.

  • Mașină electronică de cusut Juki HZL-F600 – Una dintre cele mai bune companii, multifuncționale și grijulii lucrurilor mici. Mecanismul complex efectuează 477 de operații, este capabil să efectueze diferite tipuri de linii (directe, zigzaguri, decorative) și până la 16 opțiuni de bucle, care pot fi modificate prin simpla apăsare a butonului corespunzător sub afișajul cu cristale lichide. Mașina este echipată cu o masă mare, facilitând procesul de cusut a pieselor mari și o cutie în care sunt stocate accesoriile.

  • Model electronic Juki HZL-G110 Face 180 de operații, capabile să efectueze următoarele tipuri de linii: direct, zigzag, secret, satin, mozaic, decorativ și altele, precum și încorporarea alfabetului. Poate coase la viteze de până la 900 de cusături pe minut.

  • Mașină de cusut Juki Hzl-G-210 Are 180 de specii de linii (inclusiv direct, secret, zigzag și decorativ, 1 alfabet), 9 opțiuni pentru bucle de fluture la viteză maximă – până la 900 de cusături pe minut.

  Alegerea operațiunii necesare se efectuează prin controlul butonului.

  • Mașinărie Juki Hzl-27z – aparate foarte convenabile și universale, permițând să coase sau să repare orice haine. Modelul electromecanic se confruntă perfect cu aproape toate tipurile de țesături – de la denim dense la mătase subțire. Pot efectua 23 de programe diverse, inclusiv o linie directă și secretă, marcaj, zigzag și altele. Acest model are o platformă detașabilă adaptată pentru a coase piesele înguste – Pantian și mâneci. De asemenea, este important ceea ce funcționează este destul de liniștit datorită navetei orizontale.

  • Modelul computerizat Juki HZL-F400 Efectuează 405 de operațiuni diverse, funcționează cu o varietate de tipuri de țesături – de la cele mai subțiri la foarte dense. La cea mai mare viteză capabilă să efectueze până la 900 de cusături pe minut.

  • Mașină de cusut Juki QM-700 Quilt Majestic – Acesta este un model electronic, creat special pentru natura creativă. Exercită 415 de operații, inclusiv poate fi broderie. Vă permite să lucrați cu o varietate de materiale – de la mătase delicată subțire până la o piele destul de dură.

  Printre tipurile de tipuri efectuate de mașina de scris: Zigzagii directe și diverse, tricotate și elastice, satin și mozaic, decorative și creuzete și t. D.

  • Majestic M 200e – Efectuează 197 de operații (inclusiv 97 de caractere – alfabet englez, diferite semne și numere), vă permite să lucrați cu orice tip de țesături – de la subțire la foarte dens (piele, prelată, drape), controlul se efectuează folosind butoanele de pe butoanele partea dreaptă a mașinii. Viteza de lucru – până la 800 de cusături pe minut. Consumatorii remarcă, de asemenea, că mașina funcționează destul de liniștită.

  • Model Juki DDL-8100EH – Aceasta este o mașină deja de fabricație care este utilizată la cusut mediu și materiale grele. Toate mecanismele sale sunt bine depuse și adaptate la locul de muncă cu diferite țesuturi, iar linia este întotdeauna distinsă de înaltă calitate. Mașina se caracterizează prin ușurința utilizării, întreținerii și ajustării. SEWS la viteze de până la 4000 de cusături pe minut.

   Toate mașinile Juki de mai sus echipat cu un set de labe (poate diferi în funcție de model), Pedala de picior, intensificator de genunchi, carcasă de plastic durabilă, bucle de aramă, perie pentru curățare, set de ac, bobbe și șurubelniță. Toți sunt capabili să efectueze un număr mare de operațiuni diverse – de la broderie de alfabete, numere și simboluri rusești în engleză și / sau rusă la mozaic și quilting (mozaic). La crearea acestor mașini, a fost utilizat un mecanism cu o navetă orizontală, vă permite să faceți o linie lungă și netedă.

   După cum puteți vedea, orice mașină de cusut Juki are avantaje fără îndoială. Poate că cele mai importante dintre ele sunt Linia de calitate excelentă, precum și fiabilitatea. În plus, ca orice companie japoneză, Corporația Juki este folosită pe scară largă în producție Evoluțiile sale inovatoare, facilitând în mod semnificativ utilizarea produselor de brand.

   Revizuirea despre mașina de cusut Juki F600 Vezi mai multe.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: