Mașini de cusut profesionale: specie și selecție

Mașini de cusut profesionale: specie și selecție

Până în prezent, lumea tehnologiei este foarte bine dezvoltată. Nu stați deoparte și producătorii de mașini de cusut. Alegeți un model în rândul unei game uriașe poate fi dificil pentru a fi chiar profesioniști cu experiență. La urma urmei, pentru că trebuie să știți ce diferă toate între ele și cum să alegeți modelul potrivit al noului venit și maestru experimentat.

Particularități

Mașina de cusut profesională este o tehnică multifuncțională și fiabilă. Este conceput pentru mai mult pentru profesioniștii care coase lucrurile la comandă. Dispozitivul de acest tip este ușor diferit de mașinile obișnuite de cusut.

Spre deosebire de modelele semi-profesionale, este capabil să reziste încărcături grele și are, de asemenea, funcții suplimentare care facilitează lucrul cu acesta.

Prețul unor astfel de echipamente depinde în mod direct de prezența funcțiilor suplimentare, precum și de compania producătorului. Cu toate acestea, este aproape întotdeauna justificată, deoarece făcând alegerea potrivită, puteți lucra la un astfel de dispozitiv de câțiva ani la rând, fără a te teme că mașina de cusut nu va suporta încărcările.

Soiuri

Mașinile de cusut pot fi împărțite în mai multe tipuri. Fiecare dintre ele are propriile caracteristici.

 • Electromecanic. Acestea sunt cele mai populare produse din rândul utilizatorilor de mașini de cusut. Și nu în zadar, pentru că sunt fiabile și au un preț relativ scăzut. Astfel de o mașină care nu completează numai produsul ac, dar, de asemenea, un mecanism de transfer. Ei sunt împreună responsabili pentru procesul de cusut.

În plus, are o dantura transportorului care „urmează“ pentru mișcarea materiei. Toate celelalte detalii, de exemplu, angrenaje, copiatoare sau arbori sunt acționate de un motor electric.

 • Electric. Proiectarea unor astfel de mașini are multe asemănări cu opțiunea anterioară. Caracteristica lor distinctiv este prezența unității electronice. Cu acesta, puteți controla nu numai viteza mașinii în sine, dar, de asemenea, alegerea poziției acului.

În plus, croitoreasa poate lucra cu diferite materiale, pentru că în astfel de mașini există o funcție de țesătură puncție. Deci, va fi posibil să se lucreze chiar și cu țesuturile strânse.

Alegerea o mașină de scris electrice pentru tine, trebuie să vă asigurați că pachetul include un bloc electric care o protejează de căderile de tensiune.

 • Calculator. Astfel de mașini sunt numite microprocesor. Ele sunt cele mai moderne și perfecte. Astfel de produse au un afiș destul de convenabil. În plus, această tehnică este capabilă să selecteze independent linia dorită în funcție de nevoile cusăturii. În plus, mașinile computerului pot efectua simultan mai multe tipuri de bucle.

Cele mai bune modele

Pentru a înțelege ce mașină se potrivește cel mai bine, este necesar să luați în considerare evaluarea tuturor opțiunilor descrise mai sus.

Electromecanic

Cei care își dau preferința mașinilor electromecanice, Merită familiarizată cu cele mai populare modele ale unor astfel de mașini.

 • Janome 419s. Un astfel de model va fi capabil să facă față oricăror fel de materie. Ea are un filamenteker care face totul automat. Cusuința este foarte netedă și în tăcere. Mașina efectuează multe specii de linii.

Kitul include un caz robust. Printre minusurile este de remarcat faptul că este necesar să se elimine manșonul pentru realimentarea firului inferior.

 • Elna Easyline 12 – Acesta este un dispozitiv simplu și universal pe care aproape toate operațiile de cusut le pot efectua. Mașina poate înlocui chiar și overlock. La avantajele unor astfel de echipamente ar trebui să includă compactitatea sa, o muncă liniștită, capacitatea de a lucra cu diferite tipuri de țesături. Dar dezavantajele pot fi atribuite Lipsa de fir.

 • Janome Excel meu w23u – Acesta este un dispozitiv care se întărește fără probleme și fără vibrații. Un astfel de mașină de scris este ușor de gestionat. Este posibil să lucrați la ea cu cele mai diferite țesuturi. Într-un astfel de dispozitiv există capacitatea de a regla viteza de cusut, precum și un subțire. Cazul acestei mașini de scris este fabricat din metal, plastic în el doar un panou detașabil.

Avantajele ar trebui, de asemenea, să fie atribuite tăcerii ei, precum și capacitatea de a lucra cu lucruri destul de mari. Minusurile includ o viteză mică de muncă și o iluminare prea slabă.

Electronic

Curele care preferă să lucreze cu tehnologia electronică, Merită opriți alegerea dvs. pe unul dintre următoarele modele.

 • Janome DC 4030 – Acesta este un dispozitiv fiabil și durabil, a cărui lucrare se întâmplă aproape în tăcere și fără vibrații. Pentru coaserea pe ea, puteți alege o varietate de țesături. Sunt incluse mai multe lovituri suplimentare, afișajul este furnizat. Puteți chiar să lucrați la un astfel de dispozitiv fără pedale.

Prin contra unei astfel de mașini de cusut trebuie atribuite nu prea lungă cordon, precum și faptul că firul, care este la parter, strânge periodic pânza.

 • Brother Innov-‘is 10 – Acest model se distinge printr-un preț scăzut, precum și prin simplitate în management. Puteți chiar să coaseți fără pedale. Într-un astfel de design există o funcție de afișare și lumină de fundal. Dezavantajele ar trebui să includă lipsa de ajustare a stâncii. În plus, acele care vin în kit-ul nu sunt suficient de clare.

 • JANOME 7524E – Acesta este un dispozitiv electronic puternic, care funcționează foarte liniștit. Există un controler de viteză, există mai multe compartimente în care puteți stoca o varietate de sisteme de cusut. Dispozitiv de transfer nu are nevoie de lubrifiere. Patul și pedală sunt realizate din metal. Minusurile includ faptul că iluminarea mașinii este slabă, în plus, poate vibra la viteze mari.

 • JUKI HZL-F300 – Acesta este un dispozitiv multifuncțional, care este convenabil de a lucra și poate realiza mai mult de 100 de operații diferite. Acestea includ broderie. Astfel de mașini sunt considerate foarte funcționale și de înaltă performanță.

Un astfel de dispozitiv o poate lucra cu diverse probleme. Dar pentru dezavantajele sale se numără faptul că firul de transfer de la bun început de lucru începe să fie confundat.

 • Încrederea Singer 7463. O astfel de mașină de cusut poate funcționa cu tot felul de materie. Poate fi blugi, și pielea de grăsime și tulul subțire. Este posibil să se efectueze mai mult de 30 de operații. Puteți coase în același timp 2 ace.

De asemenea, merită remarcat posibilitatea de a regla lungimea cusăturii. Toate informațiile despre lucrările care se întâmplă sunt vizibile pe afișaj. Setul include o laba pentru fulgerul de ștanțare, există o copertă. Dezavantajele ar trebui să includă reparații costisitoare, precum și dificultatea de a găsi piese de schimb. În plus, multe detalii sunt făcute din plastic, astfel încât acestea nu sunt atât de puternice.

Calculator

Cei care preferă să lucreze cu echipamente de calculator, trebuie să se familiarizeze cu următoarele modele.

 • Computer de decor Janome 3050 – Acesta este unul dintre dispozitivele cele mai ieftine și mai fiabile care pot satisface nevoile profesioniștilor chiar. O astfel de mașină este ușor de controlat, poate face față celor mai diferite tipuri de materie, îndeplinește linii netede. Funcționează un astfel de dispozitiv aproape în tăcere. La minusurile sale ar trebui să includă amestecuri electrice prea scurte.

 • Brother Innov-‘is 950 – Acesta este un dispozitiv de pulverizare care rulează de la un computer. O astfel de mașină este foarte ușoară și multifuncțională, are un caz greu, poate efectua o varietate de linii, inclusiv modele. În plus, are un filamentector automat, precum și o funcție de tăiere.

Se poate opri automat procesul de cusut în cazul în care linia merge incorect. Acest lucru este foarte important, deoarece prezența unei astfel de funcții poate împiedica posibilele defalcări.

Cum de a alege?

Decizia de a achiziționa o mașină de cusut profesionist pentru coaserea la domiciliu, trebuie să vă acordați atenție mai multor puncte importante.

În primul rând, trebuie să știți cu ce țesuturi dispozitivul selectat poate funcționa. În cazul în care materialul este destul de densă, este necesar ca mașina de cusut să fie puternică și avea un spațiu suficient de mare între laba și suprafața de lucru.

Dacă ar trebui să lucrați cu tricotaje, mașina trebuie să poată face cusături foarte elastice.

De asemenea, trebuie să acordați atenție Tipul de transfer. Poate fi orizontală sau verticală. Primul dintre acestea este construit în corpul mașinii și nu permite confuziile firelor. A doua opțiune este bună prin faptul că facilitează lucrul cu diferite tipuri de țesături. Mașina de cusut de înaltă calitate poate crea de la 5 la 8 tipuri de bucle.

Asigurați-vă că vă atrageți atenția asupra prezenței accesoriilor suplimentare și în cazul absenței lor – pentru a evalua oportunitatea de a le cumpăra fără probleme.

Cumpărătorul trebuie să-și acorde atenția asupra puterii dispozitivului, precum și viteza cu care poate funcționa.

Când alegeți, trebuie să clarificați greutatea mașinii. În mod ideal, el ar trebui să fie mai mult de 6 kilograme. Aceasta înseamnă că mașina de cusut include părți din metal și nu plastic. În consecință, durata de viață a unui astfel de dispozitiv este mult mai mult.

Un alt punct important de a acorda atenție; – Alegerea unui producător. Cu cât este mai popular marca, cu atât mai ușor va cumpăra piese de schimb în cazul defecțiunilor lor.

Cum se utilizează?

Pentru profesioniști, procesul de lucru cu o mașină de cusut nu este ceva complicat. Deci, de exemplu, realimentarea unui astfel de dispozitiv durează doar câteva minute, dar începătorii trebuie să învețe puțin.

Inițial, trebuie să înveți cum să umpleți mașina. Primul lucru pe care trebuie făcut-o este să instalați un ac și să îl reparați cu grijă. Atunci trebuie să fixați bobina, care este situată pe partea de sus. După aceea, este necesar să vânzi bobina situată în partea de jos, folosind partea superioară.

Când vor fi făcute toate manipulările pe firele de alimentare cu combustibil, trebuie să porniți dispozitivul în priză și numai după ce faceți clic pe butonul Start.

Pentru a alege o mașină de cusut profesională bună și de înaltă calitate, trebuie să înțelegeți ce scop și cât de des va fi utilizat. Îndepărtarea de la nevoile dvs. și oportunitățile financiare și merită cumpărături.

Profesionale Marew Professional de cusut Prezentare generală Vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: