Overlock cu trei linii: Cum de a alege, umple și configura?

Overlock cu trei linii: Cum de a alege, umple și configura?

Overlock – o varietate de mașină de cusut automată (motorizată), Permiterea de a face marginea marginii materiei înflorite ușor în jurul perimetrului, blițați produsul cu două și mai multe cusături pentru a da putere. În unele cazuri, overlock – asistent atunci când faceți o îmbrăcăminte, lenjerie de pat sau accesoriu. Acest lucru se realizează în detrimentul de lucru cu două și sub fire superioare în același timp.

Cum de a alege?

Criteriile de alegere cel puțin câteva.

 • Calitatea executării. Să presupunem că aveți nevoie de un model care să servească cel puțin câțiva ani în modul de utilizare zilnic sau săptămânal. Inspectați cu atenție, comparați diferite modele. În primul rând, citiți recenziile a cel puțin o duzină de modele de prețuri inferioare și medii. Este important pentru munca pe termen lung și frecventă – este esențială pentru a juca oțel de înaltă calitate, posibil oțel inoxidabil, cu o rezistență mai mare de uzură.

Dacă producătorul de „găluște” și scoate informații importante – un astfel de suprasolicitare nu va servi doi ani în activitatea activă.

 • Preț. Relația optimă dintre preț și calitate – pentru cei care doresc să obțină pentru aceiași bani cele mai productive oxlock cu prezența a cel puțin 10-20 moduri, fiecare dintre ele conferă propriile cusături, diferă de restul.

 • Țara producătorului. Dacă nu aveți încredere în China (acest lucru are uneori motive bune) – căutați supraîncărcările americane, europene și japoneze, comparați diferite timbre și modelele lor. Modelele ruse, cum ar fi „agat Donlock” – o alternativă mai ieftină, de exemplu, american de la frate.

 • Abilitatea de a clipi, seamă sub o cusătură plat în jurul perimetrului (și nu numai) orice cârpă – Deși lână și simțeau, de la care plachii fac și păturile. Mașină bună cu pregătire „Tit” chiar pielea și pielea, drape și alte materii denumite.

 • Abilitatea de a pune ca bobine mari, bobine de fire. Ei se vor ridica atunci când temele au reluat brusc în „supravegherea”, care lucrează la comandă și, rapid, sute de clienți vecini vecini. Dimensiunile mașinilor de scris, permițând să ruleze bobinele firelor superioare – o soluție rentabilă decât cumpărarea unei palete (set) de bobine mici „pentru toate ocaziile”.

 • Funcții suplimentare. Un număr de modele au, de exemplu, tăierea firului – cu ajutorul tăietorului auxiliar inclus în kit.

Alegerea unui dispozitiv de înaltă calitate care îndeplinește cerințele, citiți instrucțiunile pentru funcționarea acestuia și completați firele din suprasolicitare.

Tri-neutru

Spre deosebire de mașina de cusut, a cărei echipare cu fire pentru coaserea viitoare nu afectează formarea cusăturilor de măcinare, iar liniile nu indică prezența muncii defecte, supraîncărcarea se comportă diferit. A ratat o singură fixare a firului în cusătura imediat va da trecerea cusăturilor sau cusătura va lua o vedere la vindecare.

Instrucțiuni generale pentru supraîncărcarea de realimentare este.

 1. Montați bobina sau mini-bobina cu un fir pe știftul pinului.
 2. Mutați un mic fir din bobină. Sfârșitul pentru ao trece prin găuri sau cârlige care îi întreabă direcțiile. Axa de blocare a bobinei trebuie să coincidă cu linia Niiteenstrite – aceasta este una dintre garanțiile cusăturii impecabile.
 3. Fire de fire prin tensionatoare – reducerea și atragerea. Există modele de supraîncărcări în care se utilizează un dispozitiv de tensionare universală. În orice caz, nu ratați niciun detaliu.
 4. Săriți firul în coborârea Niteenser și în ac pentru a inova. Direcțiile de mișcare a firului și materiei ar trebui să coincidă.
 5. Luați firul în lateral prin slot în piciorul presor.

  Puneți clapeta de testare sub laba și conduceți-o. Verificați calitatea cusăturii. Firele incorect reumplute vor emite o cusătură incorectă. La începutul și mâna mijlocie, oxlock-ul industrial de 51 de clasă – el îi lacrimă imediat pe Shwei să lucreze „pe flux”. Ordinul său de realimentare a firului este după cum urmează:

  • Curățați firul prin găurile nitenastice disponibile pe corpul produsului+
  • Treceți firul prin profilul de tensionare+
  • Treci peste firul prin ghidajul inferior, acul și slotul labe, ia departe de partea.

  Verificați cusăturile de calitate, erodând o clapetă de încercare.

  Doopers de realimentare separat

  Principala diferență a unui astfel de realimentare – Un Looper are un tensionator sub zona de lucru a dispozitivului. Pentru a umple looperul drept, săriți firele prin toate detaliile. Este util să se aplice culoarea firului contrastant – o astfel de diferență vă va permite rapid să slăbiți sau să strângeți ușor. Pentru a alimenta looperul stâng, va dura un pic mai mult timp și efort – accesul este mai rău. Veți ajuta pensete, dar dacă gaura pentru trecerea firului nu este destul de convenabilă, deplasați amortizorul acului și săriți firul prin părțile de care aveți nevoie.

  Pe clase de overlock 51 aceeași secvență de acțiuni dacă firele sunt patru. Diferența de realimentare este după cum urmează:

  • La tensionatorul stâng al acului de sus a firului stâng, la dreapta – dreapta+
  • Tensionanții de la cap, opusul: primul dispozitiv de întindere drept este primul looper pe stânga.

  Cu toate acestea, alimentarea difuzoarelor și tensionatoarelor variază de la un model la altul.

  Specificați acest lucru în instrucțiunile pentru overlock. Overlock-ul cu patru cipuri poate acționa mecanismul stației de gaz cu filament în looperul inferior care simplifică procesul de realimentare a firelor superioare.

  Modele de 4 linii chinezești

  Overlock-urile comandate în China sunt adesea furnizate cu instrucțiuni în limba chineză sau în limba engleză. Dacă nu ați învățat limba engleză la nivelul inginerului, utilizați traducătorul. Pentru a configura un astfel overlock, trebuie să treacă prin 2 stive de firul prin loopers. În primul rând – realimentare fire în stânga graifărului.

  1. Curtain firul prin deschiderea capacului de acoperire, folosind nitenasther în sine, atunci directă și sări prin aceeași gaură de pe capacul de închidere din stânga.
  2. Programați același fir prin orificiile dispozitivului de întindere. Petrece un fir de pe regulatorul de tensionare, și apoi prin canalul care duce la graifărului.
  3. Twist scripetele în timp ce graifarului dreapta nu va prindeți în sus placa și acul.
  4. Petreceți firul din spatele pârghiei cu graifarului dreapta și blocați-l pe cârlig.
  5. Rotiți rola până când graifarului stâng este prezentat într-o poziție extremă.
  6. Treci firul prin gaura sale și să continue să se rotească roata de transmisie înainte de ridicarea graifarului chiar deasupra plăcii de stânga. În același timp, graifarului stânga ar trebui să crească până la limita.
  7. Ia-fir sub lama.

   Dacă acest fir este umplut incorect, deschiderea sa vă va împiedica să tastați cusături perfect netede. Acum, alimentați firul în looperul drept după cum urmează.

   1. Din firul prin placa de orificiu a dispozitivului pentru tensiune și transmisie ulterioară prin ac.
   2. Treceți firul prin gaura care cere limitarea plăcii tăietorului superior, plasată în mecanismul de întindere a firului care trece prin looperul drept.
   3. Întoarceți scripetele astfel încât looperul drept să se ridice.
   4. Programați același fir în gaura Looperului, situată sub croșetat, oferindu-i direcția cea bună.

   Pentru a introduce un fir în ac, procedați în felul următor:

   • Săriți firul pe mecanismul de reglare a dispozitivului de tensionare+
   • Tăiați axa de reglementare și introduceți-o în gaura plăcii+
   • Săriți firul sub croșetat și inspirați-l la capătul acului.

   Apoi firul este evacuat prin tăierea labelor spre partea laterală. Supravegherea este pregătită pentru coasere. Veni sub laba și trage clapeta de testare, verificați calitatea cusăturii. Schema de umplere a firului prin toate nodurile funcționale externe de suprasolicitare duplicate sub capacul.

   Dacă ați încălcat-o, atunci când încercați să lucrați la overlock incorect reumplut, nu puteți obține doar cusături fuzzy și răsucite, dar, de asemenea, strică obiectul de lenjerie de repaus sau îmbrăcăminte.

   Triple triple chinezesc

   Realimentarea cu autopropulsarea chineză „cu trei degete” nu este diferită de pregătirea unui model industrial de clasa 51 sau din produsele triplicate ruse ale mărcii „Agat”. Acesta din urmă pierde pe designul dispozitivelor străine, de exemplu, fratele de brand, dar în funcționalitate nu sunt inferioare acestora sau orice altă marcă.

   Concluzie

   Overlock – Următorul pas pentru nivelul de cusut de cusut pe mașina de cusut obișnuită (de uz casnic). Cu toate acestea, puteți coase marginile, îndoirea lor, cusut industrial în această etapă este în principal tăierea marginilor fără îndoire sub cusăturile „mașinii”. „Supravegherea” este mai puțin costisitoare, deoarece numai firele sunt cheltuite și nu și dungi excesive de materie cu ei.

   Este prezentată o imagine de ansamblu asupra supraîncărcării chineze tridimensionale de clasă 51.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: