Overlocks confort 110: Caracteristici și instrucțiuni de funcționare

Overlocks confort 110: Caracteristici și instrucțiuni de funcționare

Overlock – mașină specială de cusut. Scopul său principal – secțiuni de proces, astfel încât țesătura să nu se disperseze, iar produsul nu a pierdut tipul de produs. În acest articol vom vorbi despre modelul confort 110, avantajele și minusurile sale, specificațiile și oferă, de asemenea, recenzii de utilizator.

Avantaje și dezavantaje

Materialul Brand Confort – China. Principalele plusuri ale aparatelor de uz casnic produse sub acest brand sunt:

 • calitate bună+
 • Disponibilitate pentru preț+
 • Modelele sunt proiectate pentru utilizarea 3-4 fire+
 • Abilitatea de a efectua diferite cusături+
 • Dimensiuni mici+
 • Confortul de utilizare și reglementări atunci când lucrează.

Desigur, există, de asemenea, contra, dar ele nu sunt atât de mult – calitatea frunzelor fabrica de lubrifiere mult de dorit și necesitatea de a urmări promovarea uniformă a firelor.

Specificații

Pentru confortul dvs., principalele caracteristici ale modelului sunt prezentate sub forma unui tabel.

Indicatori

Comfort 110

Numărul de fire (maxim)

4

Power, W

135

Realimentarea și controlul firelor

manual

Tubarea firului

MANUAL NITHE Chubble

Reglarea gradului de tesatura de prindere

manual

Lățimea circuitului (maxim), mm

7

Cusături, număr

opt

Operațiuni de cusut

Nu există date

Viteza de coasere (maxim), st. / Min

1300

Lungimea cusăturii (maximă), mm

4

Ridicarea picioarelor (maxim), mm

6

Dimensiuni, vezi

28 * 32 * 28

Mass, kg

nouă

După cum se poate observa din datele prezentate, acest model de overlocked este proiectat să utilizeze 2-3-4 fire, ceea ce îi permite să efectueze 8 cusături diferite.

Manual de utilizare

De obicei, manualul de utilizare este, de asemenea, inclus în setul complet al dispozitivului. Dar uneori se întâmplă că această carte a fost pierdută sau tipărită în limba rusă. În acest caz, veți utiliza regulile de bază pentru manipularea instrumentului prezentat mai jos.

 • Nu așezați suprasolicitarea pe suprafețele moi, În special, pe canapea, paturile sau canapeaua – suprafața sub mașină trebuie să fie netedă, solidă și stabilă.
 • Nu închideți exteriorul găurilor de ventilație – Poate duce la încălzirea excesivă și oprirea sau eșecul de urgență.
 • Petreceți în mod regulat inspecția, curățarea și lubrifierea dispozitivului – Astfel, veți crește durata de viață a serviciului și veți lupta cu mașina din diferite probleme generate de poluare. Toate operațiile de întreținere a dispozitivului trebuie efectuate numai cu o sursă de alimentare complet deconectată.
 • Pentru lubrifierea suprasolicitării Alegeți mașini de înaltă calitate.
 • Dacă apar defecțiuni Contactați meșteșugarii profesioniști, Nu încercați să ajustați dispozitivul pe cont propriu. Desigur, pentru a umple bobinele, înlocuiți cuțitul stupid sau acul pe voi înșivă, vorbim despre eșecuri mai grave.
 • Observați precauție rezonabilă atunci când utilizați suprasolicitarea – Nu vă încurajați mâna și alte obiecte străine sub un ac de lucru, nu lăsați animalele de companie și copiii să poată juca cu dispozitivul, asigurați-vă că opriți aparatul din rețea după utilizare și t. D.
 • La procesarea colțurilor de cusut Nu este nevoie să tăiați firul, Trebuie doar să opriți mașina de scris cu un ac înălțat, ridicați laba, rotiți țesătura și continuați să coaseți.
 • Pentru a elimina suficiente linii nereușite Tăiați cu grijă partea superioară a cusăturii și trageți firul inferior.
 • Pe suprasolicitări ale acestui model Nu puteți coase doar marginile produsului, dar și efectuați diferite cusături decorative. Pentru a pune pe partea frontală a produsului de cusut finisând cusătura plană, îndoiți țesătura în locul dorit, poziționați cu grijă colapsul, fără a tăia țesătura, apoi îndreptați produsul.

Recenzii

După analizarea reacției consumatorilor la confortul de suprasolicitare 110, Putem spune următoarele:

 • Recenzii sunt în mare parte pozitive, unele dezavantaje sunt celebrate, dar consumatorii sunt mulțumiți de produsele din China+
 • Printre principalele avantaje ale dispozitivelor sunt prețuri scăzute, produse de bună calitate, capacitatea de a efectua mai multe cusături în trei și patru fire, ușurința utilizării și întreținerea dispozitivelor+
 • De asemenea, printre momentele pozitive – compactitatea și stabilitatea modelului.

Nemulțumirea provoacă calitatea lubrifiantului fabricii sau a numărului său, uneori căsătoria fabrică – fragilitatea părților individuale, necesitatea de a urma bobinele la începutul coaserii – pentru filamente uniforme. Nimic deosebit de critic, dar uneori astfel de nenorociri sunt foarte enervante.

După cum puteți vedea, confortul 110 de suprapuneri sunt proiectate pentru uz casnic (non-profesional), ieftin și diferă în calitate acceptabilă. Aceasta este o alegere bună pentru cei care coase casele pentru ei înșiși și cei dragi.

În următorul videoclip, veți găsi prezentare generală a confortului OuterLoc 110.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: