Sac în stil „Patchwork face tu singur

Sac în stil "Patchwork face tu singur

Sac în stilul „patchwork” cu mâinile lor – o modalitate excelentă de a manifesta individualitate. Datorită alegerii uriașe de material și ușurință de cusut, faceți un astfel de accesoriu pentru orice fată, în arsenalul care are o mașină de cusut.

Tehnica „Patchwork” nu este doar un microwwork multil. Astăzi este o artă reală. Modelele selectate corespunzător + contrastul clapetei luminoase – baza succesului accesoriului.

Pungi în stil japonez

Modelele în stil japonez sunt unice. Ele transformă stilul și pot fi nerecunoscute pentru a schimba orice formă a sacului. Baza fiecărui produs este ansamblul bazei din fragmente de formă și dimensiune specială. Acestea nu sunt doar pătrate mici sau dungi multi-colorate: adesea modelul este alcătuit din pene sub formă de petale, inclusiv 8 și mai multe fragmente.

Avantajul multor modele este prezența nu numai a pieselor tăiate, ci și tehnica de a efectua lucrări în tehnica „Patchwork”. Este convenabil și simplifică performanța muncii. Punctele cheie propuse în desenele schematice demonstrează clar caracteristicile de cusut.

Face o pungă de stil japonez este ușoară, deși va necesita perfecțiune și precizie: fiecare billet ar trebui să fie netedă cu potrivirea perfectă a cusăturilor. Aceste clase de masterat vor demonstra metodologia de asamblare a accesoriului elegant si va arata cat de usor este interesant.

Ca bază, trebuie să luați o țesătură de bumbac de cinci diferite, combinată unul cu celălalt. Această tehnică necesită un conducător și un șablon figurat: o margine de nivel nu este întotdeauna suficientă. Deci, va fi mult mai ușor să deschideți o linie impecabilă.

În plus față de clapete pentru partea de sus, veți avea nevoie de o etanșare (sintets), căptușeală, cordon gros de vâscoză, cablu subțire pentru bucle, fir.

La început, două modele identice sub formă de petale sunt tăiate. Unul dintre ele este tăiat în fragmente în conformitate cu designul conceput.

Pentru comoditate, puteți numerota fiecare fragment, indicând partea din față și culoarea clapei.

Următoarele etape de cusut:

 1. Total necesar Colectați 6 seturi de date Din clapete multi-colorate și tăiate 6 piese de căptușeală și izolație solidă.
 2. Configurarea piesei de prelucrat și a amplificatorului între ele, acestea sunt colectate într-un singur detaliu, combinând limitele laterale ale fiecărui fragment.
 3. Piesele de căptușeală sunt conectate, fără a uita să lase o mică indentare dezvăluită (pentru întoarcerea ulterioară), apoi pliată cu laturile faciale care rezultă din interior și clipește tăierea pe mașină de scris. La conectarea la pene, lățimea suturii căptușelii trebuie să fie mai mare de 2-3 mm decât bazele.
 4. După ce trebuie să întoarceți sacul acolo, decorați fundul cu o floare decorativă, care este deosebit de importantă dacă conexiunea tuturor elementelor nu este în partea de jos cu partea dreaptă și exactă.
 5. „Mâner” dintr-un cablu gros trebuie să fie fixat cu ajutorul balamalelor originale pe marginea superioară a geantului de mână. Va rămâne întinderea prin cord și închideți capetele mugurilor florale.

Modelul original de călătorie: Clasa Master

O călătorie spațioasă pentru excursii este relevantă în afara timpului. Pielea este considerată versiunea perfectă a materialului pentru sac, dar modelul textil este mai mobil și ușor de îngrijit.

Pentru a cusui accesoriu, este mai bine să utilizați o nouă țesătură (Reduceri mici sunt potrivite pentru o culoare diferită). În plus față de bază, aveți nevoie de o cârpă pentru căptușeală, sinteturi, textile pentru saci de mâner, benzi din piele și consumabile de cusut.

Deci, ce urmează:

 • Benzi multicolore sunt cusute împreună, formând două panze de o singură bucată de dimensiune dorită sub forma unui dreptunghi. Vin, de asemenea, cu detaliile lateralului lateral. Benzi din piele sunt aplicate la cusăturile conexiunilor clapetei și alimentează linia decorativă.
 • După două panze medii mari și două medii sunt gata, se taie vârfurile vârfului sacului. În plus față de fundație, trebuie să tăiați căptușeala și sigilați după șabloane. Pentru a fixa un winterizer sintetic, cu o țesătură de bază, puteți utiliza adeziv special sub formă de spray. Pentru ca produsul bine să dețină forma, panza finite sunt de obicei dublate cu garnitură adezivă.
 • Pentru părțile din fundații sunt amortizate cu fermoar, apoi se coase pereții laterali. După aceea, trebuie să pregătească și să coase mânerele spre partea din față a fundației, cu fermoar nu a asistat. Colecta captuseala, acesta este conectat la baza marginii superioare, apoi se întoarse pe față. Accesoriu de moda gata!

Patchwork din pătrate

Folosind această tehnică, puteți coase îngrijite și, dacă este necesar, un model spatios cu elemente de un sac sac.

Pentru a crea un accesoriu dreptunghiular, este necesar:

 • flapsuri Multicolor sub formă de pătrate mici+
 • Strip textile+
 • Syntheton+
 • Sealer pentru partea de jos+
 • Bandă decorative+
 • oblice Bay și consumabile de cusut.

Pătratele fațadei sunt conectate între ele (10 bucăți în 2 rânduri, în față și la fel de mult din spate). Pentru cea mai mică banda tăiată de cusut din tesatura. Cusăturile poartă, atunci panza sunt combinate cu metoda de încălzire.

Pentru ca tipul de produs să fie mai prezentabil, înainte de a conecta baza și etanșarea, este mai bine să smulgeți țesutul cu o dubleră. Astfel încât forma sacului va fi mai dură.

Laturile laterale ale pungilor sunt curse, formând un inel. Dacă designul asigură o panglică decorativă, se aplică pe baza bazei și a căptușelii.

O margine contrastante se aplică la felia de sus (retragerea de la marginea feței de tăiere superioară a feței SM). Apoi colectați și coaseți mâinile. Întinderea tăiată în înălțime mai mult (pentru o perdea de blocare). Marginea superioară este aprinsă cu o cusătură în îndoire, lăsând indemnizația pentru dantelă invers. Apoi căptușeala este conectată la partea superioară a bazei, a invitat dantela și fixează capetele cu limitări decorative.

Măsurarea perimetrului inelului, tăiați fundul, conectați-l cu amplificatorul și căptușeala, după care sunt brodate în partea de jos a pungii folosind oblice Beyk. Rămâne să decoreze modelul cu o panglică sau alt decor.

unsprezece

Fotografii

Cum de a coase un model simplu, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: