Sac pentru fete o face singur

Sac pentru fete o face singur

Pungi pentru copii – primele add-on-uri ale imaginii doamnelor mici. Vreau să dau un copil nu numai un accesoriu la modă, ci și ceva unic. Astfel încât a fost special, puteți face o pungă pentru fata cu mâinile voastre. Nu durează prea mult timp și urmând clasele de masterat de meșteșugari pricepuți, lucrează deloc va părea ușor și interesant.

Caracteristici de croitorie

Pentru fabricarea necesită materiale grele: Fabricul subțire și moale Păstrați formularul nu va fi faptul că nu pentru mai bine va afecta aspectul. Dacă selecția textilă este mică, puteți crea un cadru. Ei bine, dacă materialul selectat nu are nevoie de prelucrare suplimentară de margine: va funcționa mai ușor de lucrat cu el.

Dacă există o mașină de cusut cu o varietate de linii de finisare, produsul va arăta ca și cum ar fi fost achiziționat la moda de modă. Și nu ascunde neapărat alocația: ele pot fi decorate cu linii neobișnuite contrastante.

Când pungi de coasere nu au nevoie de fitinguri, nu este nevoie de linii manuale. Dacă produsul este mic, mai multe pini de cusut suficient pentru combinarea pieselor în locurile potrivite. Dacă designul asigură un decor mic (margele, margele, fitinguri metalice), este mai bine să o rezolvăm cu fire, dacă este posibil. Nu sperați pentru puterea lipiciului, deoarece copiii sunt foarte activi.

Astfel încât punga servește mai mult, numărul de regulă trebuie să fie o conexiune a detaliilor firelor.

Model de model elegant peste umăr

Saci pentru fete diverse. Desigur, modelele relevante sunt pungi peste umăr: sunt mâini elegante, trendoase și libere. Stilul si designul lor depinde de vârstă, de gust și de destinație.

Alegem modelul pentru sac viitor, merită luat în considerare confortul în timpul șosete: produsul nu ar trebui să creeze disconfort, au mânere prea scurte sau să fie copleșit cu masive.

Forma de model este diversă: Ele pot fi destul de simplu, sub forma unui plic adecvat pentru ambreiaj pentru copii sau, din contra, cea mai mare parte, spațioase și aparent complexe la prima vedere. Cu toate acestea, cu ajutorul orice model, procesul de creare sac pentru copii va deveni vizibil mai ușor.

Cum se coase la simțit: master-class

Felt este convenabil, deoarece nu are nevoie de abces, procesare margine și vă permite să creați cu ușurință orice elemente decorative. Gătitul modelul de model într-o valoare naturală, este transferat la materialul, apoi se taie, fără a adăuga o alocație: acestea nu sunt necesare în acest model.

Atunci:

  • Plierea produsul sub forma unui plic, contururilor locația castelului și coase o parte din velcro.
  • Așa că sacul are o formă, Detalii deteriorărilor sunt găurite lipici benzi subțiri. Apoi, ambalaj piesa de lucru cu plicul, cu ajutorul găurilor de pe cusăturile laterale fac găuri îngrijite. Profitând de lungă panglica, fețele laterale ale accesoriului clipesc, formând un semn decorativ. Start „cusut“, cu partea de jos o parte și de alta a termina. În același timp, nu uitați să lăsați lungimea de mâner.
  • Velkro este cusut pe supapa, de mai sus de închidere de flori decorative. geantă de mână la modă gata!

Pe această bază, puteți face o mulțime de modele, de fiecare dată când am aduce ceva nou la stilul. Elemente decorative din pâslă pot fi tăiate simplu și lipite pentru a lipi un moment sau o thermoclay specială. În plus, ele pot fi văzute de linia obișnuită de-a lungul marginii. În plus față de aplicații, puteți crea compoziții volumetrice și multistrat, fixarea lor cusături pentru fiabilitate.

Cum de a face jucărie sac-casa de copii?

Urmând exemplul vecinului, puteți reproduce accesoriu fermecător pentru fata. În plus față de material și fire, vor fi patch-uri, cadre (carton, foldere de plastic pentru a menține forma de curățare sau sintet.

Unde sa încep?

  • Folosind șabloane, de la bază și căptușeală, tăiate 7 părți (3 pereți, 2 acoperișuri, 2 pereți laterali cu acoperișuri).
  • Detaliile părții interioare și exterioare ale casei sunt colectate pe mașina de scris, Formând dreptunghiuri. Apoi sunt pliate cu părțile frontale în interior și dezbrăcate din trei laturi, nu atingerea feliei inferioare. Se pare un dreptunghi mare cu o margine netratată. Cusăturile sunt irigate.
  • Plăcile din plastic sau din carton fixează acul pe un ac la textile pentru curățare (astfel încât acestea să nu alunece). După transformarea și atașarea cusăturilor secrete, partea este introdusă în interiorul dreptunghiului. Pentru fiabilitate, cadrul este trecut pe cusături.
  • Lateralele laterale cu acoperișul sunt cusute cu o căptușeală și se întorc. În interiorul cadrului introdus cu izolație, coaseți cusătura inferioară de tăiere. După partea laterală, în trei laturi la dreptunghiul cu fire durabile ale cusăturii secrete.

Rămâne să decoreze casa și să coasă stilouri. Decorați sacul – afacerea interesantă. Copiii pot fi conectați la design: Deci, fiecare privire la model va reaminti un proces creativ plăcut. Și va fi tot ceea ce este la îndemână: panglici, vopsele acrilice, margele, butoane, fringe și multe altele. Puteți crea un decor realist, plasând pe acoperișul de storaci, plasând mansarda, coardă cu haine pentru copii, ferestre cu perdele și flori în ghivece.

Dacă încercați, puteți descrie iarba cu ajutorul unei margini, lipiți un cățeluș amuzant din blocul termic, veniți cu copaci, apelați și multe altele.

Detaliile mici pot fi trase cu vopsele acrilice sau cu țesături speciale Feltwashers. Și ca elemente de fixare ale casei, este mai bine să utilizați butoanele și buclele: este convenabil și va ajuta copilul să dezvolte un motor mic. În interior, putem pune ceva: de la jucării simple moi la „locuitorii” unei case fabuloase.

Datorită acestei idei, puteți efectua o opțiune de pliere, care, dacă este necesar, este fluent în apartamentul de joc.

Astfel de accesorii nu vor lăsa indiferente nici o fată: îngrijirea minei + Marea ideilor pentru joc va trebui să guste toate.

Crearea unei pungi pentru copii pentru o fiică – procesul de interesant. Copiii iubesc creativitatea comună, așa că merită să le dau nu numai un accesoriu de modă, ci și o mulțime de dispoziție bună.

Inspirați-vă la croitorul sacilor de copii strălucitori, puteți vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: