Sacul frigider și geanta termos-o faceți singur

Sacul frigider și geanta termos-o faceți singur

Vara este un moment minunat atunci când mulți oameni familii sau prieteni merg la natură. Mulți se confruntă cu o singură problemă: cum să salvați produsele. O astfel de sarcină va fi ușor să facă față unui sac-termos, o pungă de frigider.

Dachits nu sunt obișnuiți să plece în magazine toate salariile. Multe lucruri pe mediul rural sunt făcute cu propriile mâini. Aici și frigiderul sacului poate fi făcut independent. Cu toate acestea, înainte de a vă da seama ce este un frigider miracol care poate ajuta mulți văzuți.

Ce este?

Bag Frigider – un element care va ajuta la stocarea produselor cu proaspete timp de 12 ore. În exterior, sacul nu diferă de celălalt „coleg”. Cu toate acestea, în acest produs, există încă un mic truc.

Baterie rece

În multe persoane, la o mențiune a frazei, „bateria rece” apare o imagine în cap: aveți nevoie de un dispozitiv special care va efectua funcția de a produce îngheț.

Cu toate acestea, bateria rece poate fi făcută din materiale sănătoase care sunt prezente în toate casele.

Gheață în pungi

Pentru ao obține, în mucegaiul pentru gheață, trebuie să vărsați apă și să le puneți în congelator. De îndată ce apa îngheață, va fi posibil să începeți să faceți pungi de gheață.

Într-un pachet cu un zăvor, aveți nevoie pentru a pune cuburi de gheata, pachet de aproape. Al doilea pachet va servi ca protecție împotriva curentului, astfel încât primul pachet va trebui să pună într-un singur.

sticle de gheață

Pentru fabricarea lor, veți avea nevoie de următoarele:

 • Ambalare goală, băuturi În cazul în care au fost carbonatat+
 • apă (Cantitatea de lichid depinde de dimensiunea sticlei)+
 • sare (6 linguri la 1 litru de apă).

Necesitatea de a face o soluție robust cu sare. Sarea trebuie dizolvată în apă, după care este necesar să se înghețe soluția rezultată. Sare nu va permite gheață de gheață. Acest lucru înseamnă că punga va păstra la rece, în sine, mult mai mult.

Pampers si baterie

Această metodă de creare a unei instalații de refrigerare este recomandat familiilor în care există copii mici. În partea interioară a nevoii de scutec pentru a turna apa. Ar trebui să fie așteptat până când fluidul este bine absorbit în scutecul însuși. Copii au nevoie de igiena pentru a reduce. Masa gelului trebuie pusă într-o pungă de plastic cu un dispozitiv de fixare și pusă în al doilea pachet. După aceea – trimite un pachet finit la îngheț.

Gel baterie

Create pe baza salinei. Soluția trebuie concentrată că va permite mai târziu să-și mărească volumul la 3 litri. În lichidul diluat de 3 litri adăugați lipici sau gelatină de tapet. Masa gelului pentru a pune în recipientul preparat și scoateți în congelator. Gelul de gel se topește mult mai mult decât gheața obișnuită.

Citește mai mult  Ceea ce arata ca o scrisoare și care coaserea materialul?

Pe baza azotatului de amoniac

Cunoașterea zonerilor din zonele lor de țară utilizează un astfel de mijloc ca un îngrășământ. De la un astfel de asistent din țară, este ușor să obțineți un element de răcire de înaltă calitate.

De la temperatura aerului Selitra poate cădea timp de douăzeci și trei de grade.

Două ingrediente (azotat de apă și amoniac) sunt luate în aceleași proporții. În flaconul preparat trebuie să turnați îngrășămintele și rasa cu apă. Claudoaccumulator gata.

Există oa doua opțiune pentru a crea acest element de răcire. Selith este adăugat la apă înghețată. Efectul de răcire al bateriei de pe îngrășământ va crește astfel de timp de mai multe ori.

Polietilenă de folie spumată

Produsele răcite nu vor fi calde într-o pungă cu folie, iar gustările fierbinți nu sunt răcite. Orice magazin de materiale de construcție îl are întotdeauna în sortimentul său.

Aluminiu sau folie metalizată și menține temperatura în pungă. O astfel de polietilenă este fabricată cu acoperire unilaterală sau față-verso. Polietilena bilaterală a foliei are caracteristici mai bune.

Pe baza unor instrumente de refrigerare enumerate, puteți face o cameră de refrigerare portabilă.

Cum să te descurci din spumă?

Proprietățile izolației termice ale spumei permit multor maeștri să îl folosească pentru a crea un frigider portabil. Polyfoam produce diferite specii, astfel încât unele caracteristici sunt diferite. DO spumă convențională constând din granule mici presate este adecvată pentru crearea unui contor termic.

Nu va înlocui polietilena foliei datorită grosimii sale și lipsei de plasticitate, dar pentru a face un container de provizioane care se pot potrivi în trunchiul mașinii, este foarte posibil.

Deci, trebuie să pregătiți următoarele:

 • Styrofoam+
 • Faneru+
 • Aluminiu Scotch+
 • Bucle de mobilier pentru acoperire+
 • Instrumente de lăcătuș necesare.

Mai întâi trebuie să faci o cutie de placaj. Ce dimensiuni și formulare vor fi o cutie – aceasta este rezolvată de maestru. Va fi necesar să atașați capacul la cutie cu ajutorul buclelor. Colțuri și capete ale boxului de box rezultat care trebuie tratate cu scotch aluminiu.

Polyfoam este tăiat în mărime la recipientul viitor. Va fi necesar să introduceți partea finită în interiorul cutiei și lipiciului. Casetă pentru a stoca folie și pentru a întări scotch.

Pe cutie din cutie – atașați spumă și lipici. Dimensiunile materialului de finisare pe capacul ar trebui să fie determinată de pereții sertarului aproape terminat.

Fereastra de bandă izolatoare se va face cu un produs ermetic daca este asfaltat în jurul perimetrului capacului.

Pe partea de jos a cutiei terminat aveți nevoie pentru a pune bateriile rece (care a fost deja menționat mai sus).

În mașină

masina personala a fost mult timp considerată un lux, ci un mijloc convenabil de circulație. În cazul în care zona de țară nu este foarte departe de oraș sau de familie este mic, atunci stocurile mari de alimente pentru o casă de țară nu fac. Mai dificilă decât familiile care au copii, părinți mai mari, în cazul în vacanță la cabana este planificată pentru o anumită perioadă.

Citește mai mult  TWIL-SATIN: Ce este această țesătură, proprietăți și aplicații

O ieșire – face un frigider confortabil pentru o mașină. Se poate face portabil sau sub forma unei cutii, care va fi în mod constant în portbagajul mașinii.

Cum sa faci o cutie de frigider, puteți învăța din partea anterioară. Merită să stați mai detaliat pe dispozitivul de refrigerare portabil.

Trebuie să gătiți:

 • Folie polietilenă+
 • Aluminiu Scotch+
 • Geanta de sport.

Sacul de sport are de obicei o formă dreptunghiulară.

Curățați părțile din folie în două moduri:

 • Faceți o billet în saci de mărime (dacă este permisă dimensiunea polietilenă).
 • Scoateți dimensiunea tuturor pereților sacului separat și sculați-le din folie.

Modelul carcasei frigorifică în dimensiune ar trebui să fie mai mică decât sacul. Acest lucru va face cu ușurință să investească într-o pungă.

În prima versiune a fabricării frigiderului, trebuie să adăugați piese gata făcute – ca designer. Trebuie să luați banda obișnuită sau specială și să vă întăriți unghiurile din cazul foliei.

A doua versiune a butașilor se îndoaie în părți. Scotch pe cusăturile laterale este suprapusă în interior și în afara.

Pereții containerului trebuie să fie ferm în contact unul cu celălalt, altfel „Thermos” nu va ține microclimatul creat.

Dacă termofolga este îndoită, atunci capacul poate fi efectuat separat. Este necesar să o tăiați de pe bază și să atașați partea superioară a sacului cu ajutorul benzii.

Creștem eficiența

Având în vedere recomandările, puteți face o pungă de frigider acasă fără probleme.

Cu toate acestea, puțini oameni știu cum să înmulțească eficiența frigiderului portabil:

 • Primul consiliu este util pentru cei care călătoresc foarte mult cu mașina. Pătura va fi un asistent excelent care vă permite să păstrați temperatura dorită în sac. Doar împachetați în frigider portabil.
 • Razele solare drepte se înrăutățesc eficiența sacului. Ar trebui să fie ținut departe de lumina soarelui.
 • Cel mai bun loc pentru baterii – pungi de fund. Dacă, cu această poziție a bateriilor, produsele din pungă nu urcă, atunci există o opțiune de rezervă: pot fi produse tăiate.

 • Amendă dacă produsele sunt refrigerate.
 • Cu cât sunt mai dens, produsele se vor culca reciproc, cu atât este ridicată temperatura mai lentă din interiorul frigiderului. Spațiul gol din sac trebuie să fie umplut cu orice spălare de mașină sau o pătură pliată.
 • Înainte de a ajunge la restul restului, sacul este mai bine să nu se deschidă (dacă nu există o astfel de posibilitate, atunci trebuie să o faceți cât mai puțin posibil).

Master-class

Sacul conceput pentru a crea un mic frigider, merită să alegeți mai întâi. Opțiunea potrivită și plajă. Doar apoi luați materialul magazinului pentru acoperirea frigiderului. Decideți cu numărul de termofolga. Piesele de tăiere vor trebui să facă fără mânere de model.

După tăiere, se dovedește:

 • Pereți – 2 detalii+
 • Partea de jos – 1 Detaliu.
Citește mai mult  Cum se determină anul mașinii de cusut cântărete la numărul de serie?

Dacă sacul nu are un fund rotund mare, atunci pereții din folie pot fi conectați utilizând o mașină de cusut (dacă grosimea materialului de finisare). În alte cazuri trebuie să aplicați Scotch.

Nu mai puțin interesant versiunea frigiderului în care băuturile pot fi răcite din următoarele materiale:

 • Găleată, unde a fost vopsea (din orice material).
 • Grid metalic (calcul independent).
 • Cabine de cabluri mici (aproximativ 30 de bucăți).
 • Malyan Scotch.

Secvența tuturor lucrărilor:

 • Eliminați vopsea veche în găleată și vopsea-o în alb cu o cutie.
 • Pe corpul recipientului, trageți trei rânduri de cercuri cu un diametru de 3-3,5 cm, trebuie să le aranjați la o anumită distanță una de cealaltă.
 • Folosind o ferăstrău inelar, găuri de găurire pe liniile de cerc derivate.
 • Acum trebuie să gătiți compartimente pentru băuturi. Sticlă convențională (bancă) de 2-3 ori înfășurată în plasă puțin adâncă, dar nu foarte strâns. Straturile trebuie să fie confiate cu cravată. În exterior, grila trebuie să semene cu un cilindru – dimensiunea sticlei.
 • În cilindru, puneți un șervețel dintr-o țesătură de terry. Pe partea de jos aveți nevoie pentru a pune o bucată de cauciuc spumă sau o cârpă absorbantă.
 • În găleată puteți plasa mai multe celule. Acest lucru va fi parametrul pentru care poate determina ce sume vor fi de răcire. Mergând să folosească o găleată pentru răcire, trebuie să-l umezește cu apă.

vopsea albă, care a fost acoperit cu pereții găleții, se va reflecta razele soarelui, astfel încât temperatura din interiorul feluri de mâncare nu va crește. apă se evaporă prin găurile, datorită cărora microclimatul dorit va continua.

Produs din Karenta

Cea mai mare parte același lucru despre oameni Karemate care se întâmplă adesea în campaniile. Karemt seamănă cu un covor cu izolație termică bună. Este folosit ca așternut într-un sac de dormit.

Mai întâi trebuie să pregătească un amestec format din apă și azotat de amoniu. Aceasta din urmă poate fi luat cu tine într-o formă uscată. Coperta într-o nevoie de sticla pentru bine de spin.

Karemte va acționa ca izolator termic. Este nevoie să fie prăbușit în conducta. În interior, puneți băuturi și o baterie rece. Găurile din țeavă ar trebui să închizi hainele (acest lucru va permite menținerea temperaturii în interiorul frigiderului).

Precizia când se ocupă cu amoniacul Selitrah va evita incendiile și explozii. Mâncarea stocurilor poate provoca otrăvire severă.

Când utilizați această metodă de creare a unui frigider, trebuie să eliminați contactul cu produsele. După prepararea soluției ar trebui să fie mâini bine clătite.

Picnic în natură – un eveniment care va elimina oboseala de lucru la adulți. Copiii se joacă în aerul curat și gustul rezervelor gustoase făcute de mama și tata. Iar frigiderul realizat de propriile mâini din mijloacele primare își va îndeplini funcțiile și va salva bugetul familiei.

Ca toate momentele de lucru pentru fabricarea sacului în sine, frigiderul pare, de fapt, puteți vedea în videoclipul aplicat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: