Slot Satin: Ce material, caracteristici și aplicații

Slot Satin: Ce material, caracteristici și aplicații

Cu o suprafață netedă și o luciu netedă netedă și cu granulație fină, plăcută la atingere din interior – este pentru aceste calități că Crea este foarte populară printre designeri și fashionistas nu este un deceniu.

Compoziție și caracteristici

Materialul a primit numele său dublu datorită faptului că satinul pare să fie reminiscent, dar realizat prin caracteristica de țesut cu descărcare de gestiune a lui Krepa. Caracteristicile distinctive ale țesutului sunt prevalența firelor de rață (3-4 pe 1-2 principal) și diferite grosimi ale fibrelor speculare. Acesta este ultimul factor care vă permite să faceți o cârpă netedă și strălucitoare afară și dură din interior. În același timp, puteți utiliza atât una cât și cealaltă parte, în funcție de efectul pe care trebuie să-l obțineți.

La alte caracteristici caracteristice ale crepe-satin includ:

 • putere+
 • Aproape opacitate completă+
 • Lipsa de întindere.

Elasticitatea materialului o face ușor să o drapez în orice faldă.

Soiuri

Inițial, materiile prime pentru crepul-satin au servit o mătase extrem de naturală. Dar recent, fibrele sintetice sau semi-sintetice vin să înlocuiască o mătase destul de scumpă. Prin urmare, Satinul Crea Modern poate fi făcut din fire naturale de mătase și poliester, vâscoză, celuloză sau acetat de mătase.

De asemenea, să fie diferite crep-satin poate, de asemenea, prin metoda de vopsire. În această categorie, materialul neted colorat (monoton) și styling – cu un model. Paleta de culori a primelor variaza de la tonuri pastelate delicate la luminoase, saturate culori. Print materiale tipărite pot fi cele mai diverse: de la mazăre mici și mari, într-o celulă, dungi sau orice model imprimat.

Avantaje

Datorita caracteristicilor sale, crep Sutin are o serie de calități pozitive, inclusiv:

 • Posibilitatea de cusut de la haine combinat+
 • Ușor de cearșaf părți, fără coturi și estompează suplimentare+
 • Moliciune și confort de detalii de haine din această țesătură+
 • Material de rezistență la uzură.
Citește mai mult  Totul despre țesut

În plus, produsele din satin CREA:

 • bine forma așteptare+
 • nu arde și nu se topesc în timp+
 • bine netedă și, practic, nu MNG în ciorap.

În același timp, produsele din Crea-Satin au proprietăți respingătoare de umiditate, iar praful nu se va acumula pe ele.

dezavantaje

Afișarea demnității țesăturii, Este de remarcat acordarea atenției acelor caracteristici care aparțin deficiențelor sale.

 • Material de fructe cu bandă și cusut.
 • „Alunecare”, care interferează atunci când lucrați cu o cârpă. Din cauza ei, materialul este adesea aruncat, ceea ce face foarte dificil să se traverseze din părțile individuale de la Crep.
 • Alături de formarea cârligelor (tensiuni) cu circulație inexactă.

Minusurile suplimentare au țesături din fibre artificiale. Cel mai important dezavantaj este incapacitatea de a „respira”, din cauza a ceea ce îmbrăcăminte de purtare de la creală poate apărea disconfort și chiar iritarea pielii. În plus, materialul artificial are o proprietate negativă comună tuturor sinteticii – acumulează electricitate statică.

Scopul aplicatiei

Decorativitate și calități pozitive Sootină Dați un domeniu larg de fantezie și vă permite să îl utilizați în diverse scopuri, de exemplu, pentru cusut:

 • Costume de scenă+
 • haine+
 • Lenjerie de pat+
 • Articole de uz casnic+
 • perdea+
 • Capace și capace pentru canapele și fotolii.

Cel mai adesea, materialul este pe fabricarea de rochii, fuste, bluze, costume de lumină. În același timp, bogăția paletei de culori vă permite să coasă haine pentru biroul de uzură de zi cu zi și pentru cazuri deosebit de solemn (rochii de seară și de nuntă). În ultimul caz, crepul Satin combină cu dantelă și decorează draperii. Pliuri moi și țesătura curgătoare se află perfect pe orice formă, subliniind avantajele ei și ascunderea deficiențelor.

Lenjeria de pat de la satin, la rândul său, nu numai decorate un loc de dormit, dar, de asemenea, dă un sentiment de moale și răcire, vă permite să vă relaxați. De asemenea, Crea Satin este folosit pe scară largă în decorarea diferitelor restaurante, hoteluri, sali de banchet, lobby de teatru. Prezența lui permite nu numai să decoreze interiorul, ci și să o facă mai bogată, nobilă. În plus, Satinul Crea este folosit pentru a face tot felul de accesorii, în special pentru a acoperi pantofii și genți de mână pentru femei și, uneori, poate fi găsită ca o țesătură de căptușeală sau acoperire de îmbrăcăminte.

Citește mai mult  Covellock: Ce este pentru ceea ce aveți nevoie cum să alegeți?

Reguli de alegere

O să cumpere decupaj sau produse finite din această țesătură, ar trebui să navigați nu numai pe descrierea materialului, ci și pe unele nuanțe. Pentru a nu achiziționa deloc ceea ce aveți nevoie, trebuie să acordați atenție următorilor factori.

 • Culoare state – material suficient de strâns. Pentru a verifica tesatura oferită, este suficient să o întindeți și să vă uitați prin el în lumină. Materialul de înaltă calitate practic nu strălucește. În același mod, puteți verifica și ați terminat produsele din această țesătură.
 • Miros puternic. Dacă țesătura miroase neplăcute, poate spune că coloranți ieftini și de calitate scăzută utilizată pentru colorarea sa. În acest caz, achiziția este mai bine să refuze, deoarece utilizarea unor astfel de substanțe nu poate afecta numai calitatea materialului (poate fi politică sau ars), dar și asupra sănătății (pentru a acționa ca un boot pe piele).

 • Preț. O cremă reală satinată din mătase naturală nu poate costa ieftin. Materialul din fibrele artificiale va costa mult mai puțin, dar și în țesături sintetice de înaltă calitate are propriul gama de prețuri, care nu poate fi numită foarte ieftină. Dacă Crepul Satin este vândut la prețuri foarte provocatoare, acesta este fie material complet diferit, fie un produs al producătorilor fără scrupule care utilizează fibre incomprehensibile ca materii prime.

Este demn de remarcat faptul că sinteticele de înaltă calitate pentru majoritatea caracteristicilor nu este inferioară materialului natural, prin urmare, dacă nu există o diferență fundamentală, puteți cumpăra produse și crepul sintetic-satin. Ei nu vor mai avea mai rău, și vor servi nu mai puțin decât o mătase reală.

Îngrijirea materială

Îngrijirea produselor din crep-satin nu necesită mult efort și timp. Cu toate acestea, astfel încât țesătura atâta timp cât posibil își păstrează speciile frumoase și bogate, merită să ne amintim despre unele nuanțe.

 • Ștergeți lucrurile din acest material manual în apă caldă (30-40 ° C). Spălarea mașinii este permisă într-un mod de „delicat”, cu o rotire minimă.
 • În timpul spălării, produsul nu funcționează și nu trageți.
 • Utilizați mijloace de albire și colorare – sub interdicție.
 • Spălați produsele crep-satin trebuie să fie detergenți moi (pentru țesături delicate). Este cel mai bine pentru aceste geluri.
 • După spălare, produsul nu este răsucite, dar ușor presat și pur și simplu dați apă.
Citește mai mult  Scheme pentru rochii de nunta, croșetat

 • Pentru uscare, lucrurile de la crep-satin se îndreaptă și susțin pe umerii ei. In vivo, cârpa se usucă repede.
 • Dacă este necesar, satinul poate fi accident vascular cerebral. Dar o fac din interior prin stabilirea regulatorului de fier la mătase. În același timp, mângâind lucrurile cele mai bune înainte de a fi complet uscate. Dacă lucrul este uscat, puteți utiliza un trotuar ușor umed. Pulverizarea apei direct la produsele crep-satin nu este recomandată, deoarece pete rămân din apă pe țesătură.
 • În plus, atunci când produsele de șosete din acest material trebuie să fie protejate de contactul cu obiecte ascuțite care pot lăsa înăsprirea. Dintre aceste considerații, nu ar trebui să atârnați chestii de crepe-satin lângă hainele pe care există fulgere sau bijuterii metalice.

În următorul videoclip puteți considera că se apropie de pânză.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: