Suede artificiale: caracteristici, aplicații și îngrijire

Suede artificiale: caracteristici, aplicații și îngrijire

Suedela artificială este un material modern care este bine meritat în populație. În exterior, este aproape identic cu naturale, dar există o serie de caracteristici în care astfel de textile pot câștiga chiar. În același timp, există resurse financiare semnificativ mai mici pentru producție.

Se numește, de asemenea, „Ecosamus”, principala diferență din care din pânză naturală este o viață de serviciu mai mică.

Ce este acest material?

Ecosamus – materialul noii generații. Oamenii neinitiați consideră că este un analogic ieftin, dar nu este așa. Apariția unor astfel de textile este foarte prezentabilă, vă permite să o utilizați fără pierderea calității, dar cu cele mai mici costuri materiale și cu plecare mai simplă.

Deci, o piele artificială este un material din poliester și având un bumbac natural. Acesta este prelucrat printr-o impregnare specială bazată pe teflon, care îl ajută să fie mai durabil și furtul de expunere externă, fără pierderi de apariție. De exemplu, ecosamus nu este supus la decolorare și greu pași. Și acest lucru înseamnă că lucrurile din acest material pe bază tricotate sunt durabile, care nu se pot bucura, dar proprietarii lor.

Distinge ecocams din prezent ochiul este destul de dificil. Ambele materiale au o căsătorie caracteristică din exterior.

Există două modalități de a produce acest material:

 1. țesut+
 2. non-țesute.

Luați în considerare diferențele dintre ele.

In primul caz, microfibră este utilizat, firele sunt separate între ele și formează un mic teanc. După ce trece de procesare, grămada este aplicată în mod special pregătit. La ieșire, se obține o pânză, care se caracterizează prin rezistență ridicată, dar pentru ca aceasta să fie rezistentă la întindere, este necesar să se impună un strat special. Din materialul unui astfel de plan, sunt făcute haine de ploaie și jachete, este destul de durabil și este considerat foarte înalt.

Metoda nețesută implică în materialul Valkin Poliester, care sunt suprapuse. Baza buffaceurului de bumbac sau este fabricată din mătase sau sintetice. Panza nețesută necesită costuri financiare mai puțin pentru producție, precum și îngrijirea atât de gravă. Cel mai adesea, este tocmai un astfel de material pe care producătorii de mobilier sunt aleși pentru a face tapițeria pentru produsele lor.

Rezumarea, se poate observa că Ecosamssha are o fibră de poliester sau microfibra, suprapusă pe material sintetic, de bumbac sau de mătase.

Avantaje și dezavantaje

Potrivit recenziilor consumatorilor, avantajele ECOSASH depășesc în mod semnificativ dezavantajele sale. Cu toate acestea, înainte de a cumpăra produse dintr-un astfel de material, este necesar să o citiți cu atenție cu argumentele sale și contra.

Citește mai mult  Mobilier Velor: Caracteristici și recomandări de îngrijire

Mai întâi să vorbim despre merite. Această țesătură este universală și este populară în orice moment, poate fi utilizată pentru interiorul diferitelor stiluri. Acest lucru este în acest caz despre tapițeria de mobilier. Este la fel de bine că va arăta ca într-o cameră de domiciliu confortabilă și într-un birou strict. Materialul nu este practic deformat și nu este șters.

În ceea ce privește analogul natural, este capabil să se întindă și să se crăpească când este folosit ca tapițerie de mobilier. Cu piele de piele artificială, astfel de necazuri nu se vor întâmpla, vergeturile nu vor apărea nici măcar cu o încărcătură sporită.

În plus, electricitatea statică nu se poate acumula în ea. Întreaga suprafață are aceeași densitate decât să nu se mândrească. Și, de asemenea, ecosamasul poate rezista în siguranță ingheșării directe a razelor soarelui, nu sărituri și fără a schimba culorile.

Tapițeria nu se va lipi de corp și este foarte confortabilă pentru utilizare în orice moment al anului. De exemplu, în lunile de iarnă rece, se încălzește materialul, iar în timpul verii – dă o răcoare mult așteptată. Acest lucru se aplică și altor lucruri de la ecosash. Deoarece panza are impregnare de teflon, îngrijirea pentru că nu provoacă dificultăți și este destul de ușor.

În plus, este imposibil să nu rețineți aspectul atractiv și similitudinea vizuală cu materialul natural.

Cu toate acestea, cu toate avantajele enumerate, există o serie de deficiențe la care trebuie să fiți pregătiți. De exemplu, îngrijirea, indiferent cât de simplu este, va dura încă timp. Astfel de materiale nu tolerează umiditatea, astfel încât spălarea ar trebui să fie numai în cazuri excepționale, când alte opțiuni nu vor ajuta.

Opțiunea optimă va fi curățarea chimică. În plus față de TOG, țesătura este încă capabilă să se rupă în prezența anumitor circumstanțe, să spunem dacă animalul îl folosește ca pe un ascuțit pentru ghearele sale. Suedeul ușor este foarte rapid murdar, deci va trebui să fie adesea curățat sau, în cazul mobilierului, utilizați caseta sau carcasa detașabilă.

Diferențe din țesătura naturală

În ciuda faptului că materialele din exterior, artificiale și naturale sunt foarte asemănătoare, există încă diferențe între ele. Și aici apare întrebarea – este posibilă distingerea acestor 2 tipuri de piele de piele și cum să o faceți? La urma urmei, greșeala poate oferi probleme, de exemplu, atunci când alegeți pantofi și haine, cumpărătorii caută adesea un tip specific. Pentru a răspunde la această întrebare, este necesar să fim conștienți de unele subtilități de alegere.

Citește mai mult  Liocell: Ce este această țesătură, proprietăți, avantaje și dezavantaje

Astfel încât să determinați dacă produsul este natural pe tejghea, trebuie să vă arătați îndeaproape.

Această căprioară arată foarte naturală, structura sa este eterogenă, precum și zgârieturile și fisurile pot fi observate.

Un astfel de material este poros și neuniform, deci atunci când pictează, va fi ușor diferită în diferite părți. În plus, grosimea va fi, de asemenea, diferită.

Nu vom acorda atenție mirosului. Suede natural miroase ca pielea, parfumul sintetic provine din artificial. Fără îndoială, prețul va fi foarte diferit. Dacă materialul poate fi atins, ar trebui să cheltuiți pe el. În cazul locului original în care atingeți panza, luminează puțin.

Aplicație

Suede-ul artificial este folosit pentru îmbrăcăminte, pantofi și tapițerie de mobilier. Pentru a face o haină și jachete, cel mai adesea ia o cârpă bazată pe bumbac. Lucrurile cusute sunt bine așezate pe figura, făcându-l. Baza din tricotajul este alegerea perfectă în cazul rochiei și a bluzei de cusut, de asemenea, face fuste și accesorii originale. De multe ori puteți întâlni mănuși, pungi și berete de la ecosash.

În producția de pantofi, materialul se bucură, de asemenea, de mare cerere. De la ea, cizme, pantofi și pantofi. Cum tapițeria pentru produsele sale utilizează fabrici de mobilier din piele artificială. În plus, putem folosi această cârpă și în viața de zi cu zi.

Recent, face șervețele foarte confortabile pentru spălarea ochelarilor, care absoarbe perfect umiditatea.

Cum să ai grijă?

Dacă sa întâmplat astfel încât pata a apărut pe ecosamche, acest lucru nu este un motiv pentru panică. Puteți curăța cu ușurință acasă. În ceea ce privește hainele, acesta poate fi înfășurat cu atenție folosind agenți blânzi. Nu vă fie frică să o întindeți, procedura nu va face rău.

Îngrijirea pentru pantofii de suede nu este, de asemenea, dificilă. Poate fi curățat cu o perie specială, principalul lucru nu este de a uita de impregnare, care va ajuta la respingerea apei. Un astfel de mijloc trebuie să alegi, concentrându-se pe brandurile de producători bine-cunoscuți, compoziția de calitate slabă este capabilă să lipsească venele și în prezența culorii – vopsea neuniformă produsul, în cele din urmă să-l strică.

Citește mai mult  Autovehicule de broderie Janome

În ceea ce privește tapițeria, există subtilitățile sale aici. Consumatorii converg în opinia că este posibil să se efectueze numai curățarea chimică. Acest lucru se aplică și cazurilor în care petele de grăsime au apărut pe material. Utilizarea apei va face doar mai rău. Ar trebui să se țină cont de faptul că este nevoie de o îngrijire permanentă; este nevoie de vid, iar cele mai contaminate locuri curăță peria.

Dacă nu există posibilitatea de a folosi capace de protecție și pete apărute, puteți utiliza pulbere pentru spălare, radieră și sare. Dacă există o dorință de a utiliza un alt instrument, este mai bine să testați în avans. Pentru aceasta, aplicați compoziția piesei invizibile de țesături.

În cazul îmbrăcămintei, puteți încerca să faceți cu o soluție de săpun rece. Se aplică ușor unei pete care sunt curățate cu o perie. Deteriorarea unui prosop va ajuta la scăparea umidității.

Când curățarea căprioare artificială trebuie să vă amintiți că mișcările periei trebuie să meargă în direcția grămezii. Materialul este destul de capricios, deci este mai ușor să evitați greșelile decât mai târziu pentru a le face corectarea.

Ce este mai bine: Suede, turmă sau velor?

Fără îndoială că mobilierul frumos și eficient devin decorarea oricărui interior. În plus față de elementele și mecanismele interne, tapițeria joacă un rol important, pentru a crea o mare varietate de materiale. Luați în considerare ceea ce este mai bun – Suede, turmă sau velor.

Velur seamănă în exterior cu catifea, dar carnea de porc este mai scurtă. Deși materialul este destul de delicat, se distinge prin puterea și lipsa deformărilor. Cu toate acestea, acest țesut este contraindicat cu curățarea umedă, ca urmare a cărora își va pierde aspectul atractiv și bogat.

Turma are, de asemenea, o grămadă, dar este un material nețesut. Este extrem de practic și este adesea folosit în producția de mobilier dintr-o categorie de preț bugetar.

  Canvasul transferă calm impactul umidității, nu este animalele teribile care au decis să-și schimbe ghearele și, de asemenea, nu se estompează la soare și nu se teme de expunerea mecanică. Principalul minus este considerat abilitatea de a absorbi rapid mirosurile. Poate deveni o problemă, de exemplu, într-o cameră în care fumul.

  Suede este foarte puternică, nu se întrunește, are un aspect bogat. În același timp, prețul este destul de acceptabil. Cu toate acestea, nu tolerează efectele unui mediu chimic agresiv și poate sparge un impact grav.

  Despre cum să distingem Suede natural, a spus în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: