Velor: caracteristici, tipuri și aplicații

Velor: caracteristici, tipuri și aplicații

Velur este un material frumos și de înaltă calitate având o grămadă. Pentru fabricarea sa utilizează o varietate de materii prime. Această țesătură creează o varietate de produse. Destul de des puteți vedea articole de îmbrăcăminte atractive de la velur, suprafață de saloane de mașini și mobilier tapițat din ea. Materialul este în cerere și popular pentru că are un aspect deosebit excelent. Este practic și convenabil, ușor de utilizat.

Ce este?

Descrierea materialului destul de simplu. Aceasta este o țesătură de grămadă care a câștigat o mulțime de inimi de gospodine, sportivi, producători de mobilă și costume de teatru. Aspectul este un aristocratic și luxos. Velor este capabil să facă un produs mai interesant și elegant, arată frumos și neobișnuit.

Fibrele naturale sunt utilizate cel mai adesea pentru o astfel de țesătură: lână, bumbac, mătase și altele.

Velur este fabricat folosind tehnologii moderne care creează un aspect uimitor și caracteristici și proprietăți decente. Anterior, un astfel de material a fost purtat numai de membrii familiei regale și de oameni foarte bogați, acum este disponibil pentru orice persoană.

Cum să faci tesatura?

Fabricul poate consta dintr-o varietate de materiale, dar cel mai adesea pentru fabricarea sa, după cum sa menționat deja anterior, mătase naturală, lână sau fibre de bumbac. Se găsește și un velur artificial, care include Lycra și Poliester.

Există mai multe modalități de a face material.

 • Opțiunea cu două căi este destul de complicată, deoarece reprezintă 3 sisteme care constau din 5 fire. Patru dintre ele sunt grupate în perechi de mai multe elemente de bază. Restul este o încuietoare, care le conectează. Ca rezultat, panzoanele sunt tăiate în două părți și țesătura este obținută, o parte a cărei parte este moale și dragă, iar cealaltă este netedă.
 • În metoda tijei, baza se bazează pe fibre suplimentare, întinzându-se cu tije supraimpozitate. Sunt obținute bucle. Apoi, tijele sunt îndepărtate din material, iar buclele sunt tăiate. Se pare că se pare că.

Soiuri

Există multe categorii velor. Fiecare dintre ele se distinge prin calitățile și caracteristicile sale.

Clasificarea în aparență.

 • Suprafața unei veoare netede este omogenă, grămada este verticală. Adesea numit marmură.
 • În formă, dimpotrivă, suprafața este eterogenă. Undeva Vors este situat vertical, undeva – este invitat.
 • Dacă grămada este așezată sub formă de ornament sau desen, înseamnă că pășunatul veloc.
 • Dacă materialul este un standard și are o draperie decentă și există, de asemenea, un joc de iluminare, înseamnă că este un velur fiert neted.
 • Pe formularul imprimat puteți vedea desenele colorate care sunt aplicate materialului.

Clasificare în funcție de compoziția țesăturii.

 • Bumbac (stretch). Materialul este natural, pentru fabricarea sa, utilizează bumbac fibre. Uneori există un fir artificial puțin pentru a îmbunătăți proprietățile produsului. Destul de des, o astfel de opțiune se găsește în tricotaje.

Bumbacul ajută la crearea unei țesături moi și strânse care lipsește bine aerul.

 • De lână. Cel mai bun exemplu este materialul resimțit. Efectuate folosind lână sau amestec pur. Pentru fabricarea se utilizează fire de pânză, a căror grămadă este groasă și scăzută. Nu va fi dedicat cu ajutorul crestei, deci va fi capabil să rămână mult timp de mult timp.

 • DRAP. Pentru a obține această specie, utilizați oi de oi-merino. Materialul este bine și cel mai durabil, are un cost de înaltă calitate și decent. Fibrele țeseau calea de satin.
 • Mobila. Are caracteristici bune, este cel mai bun material de tapițerie de mobilier. Fabric anti-vandal capabil să protejeze mobilierul de la încovoierea PET.

 • Automotive. Astfel încât materialul de tapițerie a fost cât mai puternic posibil, producătorii îl vor impregna cu o specială. O opțiune bună pentru saloane și scaune auto.
 • Jacquard. Are un desen neobișnuit de jacquard. Grămadă de lungime medie.

Avantaje și dezavantaje

Clasic Velor Rareori poate fi utilizat în producția de articole de dulap. Are culori atractive, permite combinarea și combinarea culorilor decât ajută la crearea unor produse neobișnuite și creative pentru diferite modele interioare. Țesătura este incredibil de plăcută la atingere datorită unei grămezi moi, ceva ca o catifea. Aproape nu murdar, dar dacă sa întâmplat încă, iar poluarea este extrem de puternică, poate fi curățată fără probleme.

Câteva calități mai pozitive:

 • Materialul nu are nevoie de călcare, deoarece nu va dezvălui+
 • Opțiune extrem de moale, plăcută, excelentă pentru copii+
 • Poate economisi căldură+
 • Extrem de durabil, ultima dată+
 • Este ușor de îngrijit.

  Dar există caracteristici negative. Materialul trebuie curățat periodic, deoarece poate colecta gunoi, iar grămada veoare se rupe în direcții diferite. Este necesar să studiem nuanțele de îngrijire pentru o cârpă, astfel încât să nu se ocupe de probleme și să mărească durata de viață a produsului.

  Comparație cu alte materiale

  Destul de adesea oameni ignorabili pot confunda velur cu o varietate de materiale similare cu ea. Astfel încât acest lucru nu se întâmplă, ar trebui să știți despre particularitățile fiecăruia dintre ele.

  • Pentru a face catifea, producătorii folosesc cea mai complexă tehnologie de țesut și numai fibre de mătase naturală, lână și bumbac. Canvasul au o grămadă scurtă care trebuie să fie destul de des curată. Velvet este capabil să se întindă rapid și să șterge ceea ce nu se poate spune despre Velor, care are o grămadă mai densă și mai înaltă, precum și o bază mai moale.

  Purtarea produselor Velor mult mai convenabile decât obiectele de catifea.

  • De multe ori oamenii confundă velur și suede din cauza similitudinii în catifele, compoziția și suprafețele. Dar există câteva nuanțe. Ele sunt caracterizate de tipul de piele, metoda de aruncare și înălțimea grămezii. Pentru a face o piele de căprioară, producătorii folosesc cerb scump sau piele de elvă și apoi tratați cu bronzare grasă. Ca rezultat, se dovedește o cârpă subțire și moale, distinsă prin rezistență. Suede nu se teme de apă și de murdărie. Velur este realizat din carne de porc, ovine și capră, care nu sunt atât de de înaltă calitate. Ele sunt prelucrate cu bronzare cromată, apoi măcând partea frontală pentru a obține o grămadă luxuriantă. velur Gata are marginile îndoite, piele de căprioară – decupată margini.

  • Microwleur este una dintre opțiunile velur, dar are o diferență de bariera: gramada maxim scurt, în timp ce velur are un luxuriant. Microwlers sunt mai durabile, mai rezistente la deformare, nu va fi panglica, ea nu provoacă reacții alergice, deoarece praful și gunoiul nu deține.

  • Flock are o rezistență ridicată la deteriorări mecanice. Este destul de dificil de a sparge materialul sau să facă un cârlig. Pe Flock aproape niciodată nu poate fi văzut. Este ușor să-i pasă. Dar, spre deosebire de velur, absoarbe mirosurile diferite (inclusiv țigări de fum).

  • Eco-eco – un material extrem de durabil, care este capabil de a asculta mai mult decât velur, așa cum este firesc, fără impurități. Este destul de frumos și durabil, puteți salva de la poluarea cu curățare umedă. Are un cost destul de ridicat și după un timp se poate sparge.

  • Veltsofte are vehicule moi și pufoase, deci este foarte asemănător cu velur. Dar există diferențe. Materialul materialului este mai delicat și matasos decât cel al analogului. Folosind produse realizate din acest material, puteți crea o atmosferă confortabilă și caldă. Elementele cel mai adesea ușoare, practic fără greutate. Velseloft este durabil și durabil, nu se va întinde și nu se va așeza.

  • Țesutul Rotogo este fiabil și simplu. Puteți găsi un dublu și triplu, astfel încât textura materialului este neobișnuită. Spre deosebire de velor, suprafața lui Roges are becuri diferite. Ea este dragă și durabilă. E destul de ușor pentru ea. Acest lucru se poate face cu un cilindru sau un aspirator.

  Dacă este nevoie de curățare umedă, există bureți care sunt umeziți în soluție de săpun și cârpe umede.

  • Splink este un produs semifabricat de piele naturală. Pentru fabricarea sa, sunt luate piei de gunoi și alte animale. Acestea sunt împărțite în mai multe straturi, fiecare dintre ele are propriile sale proprietăți. Diferența principală a materialului din velur este o densitate mare.

  • Shenille este un material durabil și dens, care este extrem de foarte similar cu velur. Acesta poate fi realizat din fibre naturale și sintetice. Destul de des, puteți vedea soiurile de material create prin combinarea artificială și fire naturale. Ele sunt plăcute și moi, nu absorb mirosuri și praf. Dar, spre deosebire de velur, un astfel de material cu ușurință poate zgâria un animal de companie.

  Aplicație

  Cel mai adesea veul este folosit pentru a coase haine diferite. Producătorii sunt realizate din material ca articole și adulți garderoba pentru copii. Uneori puteți vedea o rochie velur sau o bluză atractivă. Sunt costume de velur, paltoane, jachete neobișnuite și hanorace. Mulți se bucură de halate de baie și seturi pentru acasă realizate din acest material. Velur este foarte moale si placut, asa ca salopete si hanorace unii copii lui velur dobândi. O altă opțiune de utilizare a lavete – coaserea pălării elegante și beretov.

  Uneori, puteți întâlni kituri de pat, care sunt realizate din velur jacard. Acestea sunt incredibil de confortabil, moale și frumos, disting prin caracterul practic. Unii producători folosesc velur ca material pentru căptușirea în jachete.

  Velur este foarte popular ca element de decor.

  • Din aceasta se poate face perdele pentru ferestre, draperii, perdele pentru scena. Este țigara perfectă.
  • mobilier tapițat Fondată, velur capitonate. Se pare elegant și estetic, plăcut, confortabil și cald.
  • textile acasă, de asemenea, nu a costat fără acest material unic. Puteți vedea uimitoare frumusețe velor, rolele și pernele de canapea. Ei sunt capabili să creeze o atmosferă familială și să facă camera mai elegantă.
  • Implementarea ideilor de design utilizând materialul – un fenomen rău. Multe creează ecrane, nișe și caissoni în desene. Se pare neobișnuit și frumos.

   De asemenea, Velor este în cerere ca un material pentru acoperirea mașinilor. Astfel de produse arata destul de frumoase si au un cost accesibil.

   Motoristul se simte confortabil, confortabil și confortabil.

   Cum să vă îngrijiți?

   Materialul este destul de durabil și cel mai durabil, dar totuși este destul de delicat, deci necesită o bună grijă. Pentru ca Velur să servească mult timp și nu și-a pierdut aspectul estetic, unele nuanțe ar trebui să fie învățate înainte de a pleca.

   • Dacă trebuie să spălați produsul, trebuie făcut la o temperatură de 30 de grade.
   • Nu deșurubați materialul, acesta poate strica calitățile sale externe.
   • Este mai bine să utilizați detergenți moi.
   • Nu utilizați Bleach.
   • Nu este nevoie de material de fier, deoarece nu va transpira.
   • Unele specii nu pot transporta spălarea. Ei trebuie să fie curățați cu o perie moale.

   Recenzii

   Pentru a afla dacă merită să cumpărați produse Velor, trebuie să explorați recenzii la Internet. Mulți utilizatori care au propriul dvs. mașină raportează că Velor este versiunea perfectă pentru acoperirea mașinilor. Scaunele arata extrem de estetice. De asemenea, vă permite să achiziționați un lucru calitativ, salvând, deoarece capacele Velor nu sunt prea mari.

   Judecând de numeroase comentarii, în casele multor oameni există o varietate de produse din acest material. Unii sunt îndrăgostiți de mobilierul tapițat, altele sunt foarte apreciate cu paturi velor și corzi. Aproape fiecare utilizator sugerează că calitățile și caracteristicile acestei țesături le-au pus la dispoziție și înlocuiesc produsele din ea, nu merg mult timp.

    Există o gamă de prețuri de viciune, care depinde de calitatea materialului. Există mai multe opțiuni de veoare economice, sunt mai scumpe. Cei care au achiziționat produse sunt mulțumiți de diferite tipuri de țesături. Materialul este cu adevărat durabil, arată elegant. O opțiune bună pentru cei care îi plac lucrurile decente. Dacă Velor este folosit ca element de decor, sunt garantate un mobilier confortabil și de casă.

    Despre cum să faci o patură corporală veloc, uita-te în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: