Cum se combină verde în haine?

Cum se combină verde în haine?

Green este una dintre cele mai delicate și mai plăcute flori pentru ochiul uman. El nu este enervant, dar calmează, de obicei, asociate cele mai multe amintiri și gânduri despre primăvară, prima frunză, iarbă verde și t.D.

Verde este una dintre culorile universale care arata armonios în multe situații. Mai mult, paleta diversă a nuanțelor acestei culori ușurează alegerea îmbrăcămintei, femeile potrivite de diferite culori, 0, vârstă, creștere, fizică. Privind regulile de combinare a hainelor verzi cu alte elemente ale dulapului și vor fi discutate în articolul nostru.

Valoarea culorii în îmbrăcăminte

Potrivit psihologilor, verde este de culoare foarte favorabil pentru om. Nu este surprinzător faptul că verde și numeroasele sale nuanțe sunt atât de des folosite de designeri atunci când creați colecțiile vestimentare. Și în complet diferite soluții stilistice. Culoarea verde ajută să se relaxeze, nu Excite și nu enerva, dă liniștitoare și configurata pe un mod pozitiv.

Verde este adesea asociat cu suficiența materialului, astfel încât costumele acestei culori pot fi adesea găsite pe lucrătorii bancar.

nuanțe deschise de culoare verde blând sunt asociate cu tinerii, tinerii. Nu este o coincidență faptul că rochii verzi, realizate într-un stil romantic, arata atat de minunat pe fete foarte tinere.

Un alt avantaj de verde este plin autosuficiența. El, în principiu, nu are nevoie de accesorii sau adăugări de altă culoare. În același timp, îmbrăcăminte verde este perfect combinat cu haine, erodate în alte culori și nuanțe.

Culoare Verde Foarte cu multiple fațete:

 1. haine verzi pot fi găsite pe oameni de diferite vârste și statut social, de culoare este adecvată în viața de zi cu zi, într-un costum de afaceri sau în toaletă de seară.
 2. El este Vesonen. De exemplu, îmbrăcămintea de lumină arată de culoare verde la sezonul cald – în primăvara și vara, și îmbrăcăminte mai profunde și nuanțe întunecate sunt potrivite pentru toamna.
 3. Bright, tonuri de verde neon sunt adecvate în stil de tineret. Outfit verde închis – opțiune perfectă pentru celebrare.

Pentru a alege în mod corespunzător hainele nuanței corespunzătoare, este necesar să vă respingeți de la propria culoare. De exemplu, nuanțele calde de culoare sunt cele mai potrivite pentru femeile cu tip de piele de primăvară-toamnă. Iar reprezentanții de tip „iarna” sau „de vară” sunt perfect potriviți pentru îmbrăcăminte, răsturnate în nuanțe reci de verde.

Fetele cu piele albă cu ochi roșii cu ochi verzi sunt perfect potriviți pentru toate nuanțele de măsline, mlaștină, fistic și umbra lui Khaki.

Verde – unul dintre cele mai utilizate pentru a crea o imagine de seară. Silueta elegantă de sex feminin subliniază perfect silueta feminină elegantă, face vizual cifra cu o tăietură profundă. Foarte des astfel de rochii sunt completate de dantelă, blană, decor contrastant, cum ar fi negru.

Green este perfect pentru dulapul casual. Pantaloni verzi, rochii, costume de pantaloni, fuste, pantaloni scurți arata grozav în dulapul feminin și de sex masculin și sunt perfect combinate cu alte obiecte de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii.

Culoarea verde arată foarte interesantă și în versiunea de birou. Vino să schimbi culorile conservatoare discrete și întunecate, un costum verde adânc în combinație cu o fustă de zăpadă dă imaginea unei femei de afaceri de misteriozitate și irezistibilă.

Green – una dintre cele mai iubite pentru utilizare în rochia de mireasă. Și chiar dacă mireasa nu riscă să încerce la rochia verde, ea folosește cu bucurie elemente verzi în rochie. Poate fi elemente de finisare, decorare, bouonniere, diadem, încălțăminte sau geantă de mână.

Tints

Popularitatea utilizării verde în îmbrăcăminte, în primul rând datorită unui număr mare de tot felul de nuanțe (turcoaz, smarald, menta, lichen, pelin, khaki, măsline, plante, mere, salată).

Culoarea verde în sine este obținută prin amestecarea în proporții egale de culori galbene și albastre și nuanțele sale – prin adăugarea la culoarea principală a altor culori. De exemplu, pentru obținerea unei umbre verde deschis adăugată albă. Shadele de măsline nobilă sa dovedit ca rezultat al amestecării culorilor galbene, maro și verzi.

Nu se poate obține o nuanță ușoară a primei verdeață dacă culoarea verde deschisă este amestecată cu galben, și dacă adăugați un pic mai galben, se va întoarce deja o nuanță verde de lămâie.

Little albastru – și verde clasic se va transforma într-o umbră de emerald luxos.

Cum se combină cu alte culori?

Creați o imagine frumoasă și armonioasă cu rochie verde, pantaloni, vesta, fusta, bluza, pantofi și accesorii sunt destul de simple. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă amintiți regulile de bază ale combinației de culoare cu alte nuanțe.

Opțiunile combinate de flori pot fi împărțite în trei grupuri mari:

 1. Combinație monocromă. Baza imaginii este o culoare, care este completată de mai multe în nuanțe proprii.
 2. Combinație de comunicare. Această opțiune se bazează pe jocul de contrast. De exemplu, verde va arăta grozav cu roșu. În același timp, nu trebuie să uitați că poziția de lider din imagine ar trebui să ia o singură culoare.
 3. Combinație triadică. Trei nuanțe sau culori echidistante trebuie să fie prezente în imagine.

Acum, în ceea ce privește combinația de culori verzi și alte culori:

 • Verde și alb. Combinație universală. Orice nuanță de verde pare grozav pe fundal alb de zăpadă. De exemplu, o bluză albă + fustă verde, pantaloni, pantaloni scurți.

 • Verde și negru. Culoarea neagră reținută întotdeauna armonizează bine cu orice nuanțe de verde. Verde strălucitor Este o umbră mai slabă, adâncă, bogată face chiar mai expresivă.

 • Verde și roșu. Culorile luminoase și autonome arată întotdeauna foarte impresionante în combinație între ele. Astfel încât imaginea nu caută țipătoare, una dintre aceste culori ar trebui să fie mai întunecată.

 • Verde și portocaliu. Culori de vară strălucitoare și saturate se completează armonios reciproc. Arată foarte elegant, de exemplu, un costum verde și accesorii ale unei culori portocalii saturate sau viceversa.

 • Verde și maro. Combinația dintre aceste două culori merge de la natură însuși (pământ și iarbă, copaci și frunziș). Acesta este motivul pentru care combinația acestor culori în îmbrăcăminte arată foarte armonioasă și naturală.

 • Verde și galben. Bluză sau partea de sus a unei perfecte nuanta galben rece pentru o fusta smarald sau verde-menta. haine galben cald într-un mod nou va juca pe fundalul unei salata, nuanta de măsline sau de culoare kaki.

 • Verde și violet. Una dintre cele mai de succes combinațiile. nuanțe blânde ale frunziș, iarbă și menta sunt perfect armonizate cu culoarea de lavandă și liliac.

 • Verde și roz. O combinație interesantă, mai ales în cazul în care hainele sunt selectate în nuanțe moi, luminoase de ambele culori.

 • Verde și albastru. nuanțe reci de verde arata perfect cu un albastru azur, o tentă de cobalt, gri-albastru.

masa

culoare de bază

Ceea ce este cel mai bine combinat

Salată

Cu diferite nuanțe de maro albastru, inchis, rosu

oliv

Cu bej, portocaliu, albastru, gri, maro, auriu, Ultramarin, roșu

Verde deschis

Cu roz pal, bej, auriu, portocaliu profund, oțel, albastru închis

Verde inchis

Cu galben cald, portocaliu, stacojiu, culoarea burgundării

Verde

Cu diferite nuanțe de galben și portocaliu, violet, gri

Galben verde

Cu diferite nuanțe de culori roșii, bej, violet și albastru

Grassy

Cu nuanțe diferite de violet, stacojiu, culoare roz, oțel, oțel

Moda tendințe 2017

Green – unul dintre principalele favorite ale sezonului viitoare. Cele mai populare vor fi toate nuanțele luminoase ale acestei culori, precum și tonurile galbene, asemănătoare tuturor despre sosirea primăverii, apariția frunzelor blânde și a naturii înfloritoare.

În modă, va exista doar combinații verzi, ci și luminoase cu participarea sa. De exemplu, pantalonii verzi vor arăta grozav cu o bluză galbenă sau portocalie, iar sandalele galbene strălucitoare pot fi puse pe verde Sundhan.

Pentru cei care preferă combinații clasice în haine, vor exista accesorii verzi în tendință, de exemplu, mănuși, o umbrelă sau geantă de mână în plus față de un strat alb de zăpadă sau negru.

Cine vine?

Această culoare este universală. Gamma lui are zeci de diferite nuanțe contrastante care se vor potrivi femeilor cu culoarea diferită a pielii, a ochilor, a părului.

În plus, nuanța verde selectată are și proprietăți corective. Mod mare de a face o figură mai subțire și elegantă – ridicați o rochie frumoasă din satin strâns de Malachit fie Emerald. Nuanțe verzi calde dimpotrivă – dați volumul în care este necesar.

În ceea ce privește alegerea verde în culoarea, apoi fetele cu părul roșu pot alege hainele oricărei umbre de verde, practic fără să se gândească. Aceasta este combinația perfectă.

Blonda Beauties sunt nuanțe calde, plăcute de verde (salată, var, mentă). Frumusețea bruneturilor va accentua umbra profundă a smaraldului, culoarea sticlei de sticlă, jad sau malachit.

Fetele rusate ar trebui să acorde atenție la calm, nuanțe necorespunzătoare de verde (culoarea primului frunzel, de exemplu).

Ce sa porti?

Alegerea pantofi adecvate, accesorii sau alte obiecte de îmbrăcăminte sub culoarea verde, este necesar să se respingă de la compatibilitatea sa cu haine de alte nuanțe.

În ceea ce privește alegerea accesoriilor, aurul este perfect pentru rochia verde sau costum strict. Dacă doriți să ridicați decorațiunile de-a lungul tonului, atunci cu verde rece este cel mai bine să vă uitați la decorarea luminii, Gamut pastel (menta, fistic). Decorarea verde (broșă, pandantiv) – o modalitate excelentă de a revigora o imagine oficială plictisitoare și de a-i da o prospețime.

Alegerea unui accesoriu luminos, ecologic, de exemplu, forma originală a unei geanți decorată cu pietre, trebuie amintit că un astfel de obiect este deja atras de. Astfel încât restul hainelor ar trebui să arate mult mai modeste și mai întreținute. Poate fi un costum de afaceri, o bluză albă și o fustă neagră, o rochie laconică.

Greentul de mână verde câștigă întotdeauna cu haine albe sau negre. Puteți adăuga toate nuanțele de purpuriu, auriu, albastru și roșu.

Ușor, eșarfe verde de aer vor adăuga orice imagine de eleganță și ușurință. Acest accesoriu este litere frumos o bluză bej, aur sau oțel.

Pantalonii verzi sunt perfect combinați cu diferite opțiuni de îmbrăcăminte: Top, Tricou, T-shirt, Tunică, Bluză, Turtleneck și T.D. Aici, principalul lucru este că culorile se armonizează unul cu celălalt.

Pantofii verzi se uită în mod natural în primăvară. Cu toate acestea, puneți pe cizme verzi strălucitoare la haine maro, roșu sau negru – un mod minunat de a diversifica culorile restrânse ale toamnei și de a le da vopsele proaspete.

În cazul în care haina, jacheta, în jos jacheta, haina de blană și alte îmbrăcăminte exterioară sunt reziste într-una dintre nuanțe de verde (mai ales luminos), de bună dacă un alt subiect de aceeași nuanță este prezentă în imagine. Acesta poate fi pantofi, geanta, umbrela, ac de păr în păr și t.D. Restul hainelor si decoratiunile trebuie să fie efectuate într-o schemă de culori mult mai retinuta.

Imagini

Marele Set de vară pentru afaceri Lady: Lumina Fusta pe Capra, decorat cu o imprimare interesantă, cămașă verde blând și pantofi cu toc elegant. Imaginea este completată armonios cu un sac elegant de culoare smarald.

Lumina, aer, rochie neobișnuit feminin făcute în combinație de alb și verde pal, creează o imagine surprinzător de blând, interesant.

design original Green pantofi cu toc înalt complement perfect set de rochii colorate și jacheta denim. Imaginea completează perfect o mică geantă de mână verde.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: