Alb Shuba

Alb Shuba

Blana de blană albă este potrivită pentru orice reprezentant frumos de pardoseală. Un astfel de produs de blană arată elegant și solemn, cu ea ușor de a crea un arc unic și elegant.

Caracteristici și avantaje

Culoarea albă este universală, poate fi combinată cu culori diferite, creând combinații la modă.

Într-o haină albă, veți fi exact în lumina reflectoarelor. Ea este întotdeauna la modă, deoarece culoarea albă este toate clasicele iubite.

Singurul dezavantaj al stratului de blană albă este culoarea ei. Ar trebui să fie curățate mai des, ceea ce afectează aspectul. Comparativ cu tonuri întunecate straturi, produs blana alba are o durată de viață mai mică.

Modele

Noi stiluri, modele originale alb-zăpadă atrag atenția reprezentanților sexului frumos.

mare popularitate se bucură de servele. Printre noutățile de bibelouri albe sunt cape și jachete scurte, precum și haine de blană lungi. O astfel de sortiment permite fiecărui modnice să aleagă opțiunea perfectă în funcție de preferințele personale.

Multe modele semi-coat au o glugă, care este perfect potrivit pentru șosete de zi cu zi. De multe ori haine de blana albe sunt fascinat pe cârlige interne pentru a crea un aspect armonios, holistică. Speeciously uita-te la modelele pe butoanele de tonuri întunecate. fitinguri negre va ajuta la crearea de contrast și subliniază soluția de culoare a produsului blană. Astăzi, în modelul de trend cu o capota mare sau fără el.

Designerii iubesc să experimenteze, combinând blana naturală cu pielea.

De obicei, blană albă combinată cu piele albă. De exemplu, produsul blana poate avea mâneci din piele, o bandă frontală pentru fixarea accesoriilor sau sub formă de inserții pentru separarea superioară haina de blană și tiv ei.

În performanța clasică, stratul de blană albă este cusut de la o bucată de blană. Produsul este inițial produsul din clapete mici. Astăzi în moda de blană transversală. Loskuturile simetrice sunt situate orizontal, creând cusături transversale. Modelul este inițial din melodiile simetrice care sunt aranjate în orice ordine.

Blana de blană albă este adesea folosită pentru a încorpora un arc de nuntă în sezonul rece. Aceasta completează perfect rochia luxuriantă și solemnă a mirelui.

Lungime

În colecțiile moderne de produse din blană, designerii sunt axate pe modele scurte, există și modele de lungimi midi, dar hainele de blană sunt deja undeva departe pentru fundal.

Citește mai mult  Strat de lână fiert

haină lungă de blană albă arată luxos, elegant si frumos. Într-o astfel de haină de blană, fiecare femeie se va simți ca o regină adevărată. Acest produs este potrivit pentru a crea un arc solemn.

Nuante și imprimare

Printuri animale rămân populare printre reprezentanții podelei frumoase. Frumos și elegant arată o haină de blană, cu un colorant leopard alb. Pentru a arăta tot farmecul de imprimare, designerii ofera adesea modele de lungime Maxi.

haină de blană alb-negru este o opțiune excelentă pentru a exprima personalitatea, să fie în centrul atenției. Designerii folosesc adesea blănuri care au inițial o astfel de colorare interesant. Pentru produsele de cusut din blană, o blană de iepure sau ryry, negru și alb nurci. Dungile negre fac fiecare produs spectaculos și unic.

Un alt grup de combinații originale reprezintă haine gri-alb. Ele sunt mai practice în comparație cu opțiunile de zăpadă albă. Combinația a două culori face posibilă decorarea produsului de blană într-o imprimare interesantă.

Recenzii

Blană de blană albă ca aproape fiecare fată, pentru că într-un astfel de costum vă puteți simți ca o adevărată prințesă, privind frumos, frumos și eficient.

Din păcate, nici o fată nu își poate permite o astfel de cumpărare datorită impracticabilității sale. Pe culoarea albă este foarte vizibil orice fel de poluare. Un alt dezavantaj este un timp scurt, deoarece blana albă literalmente după două până la trei sezoane începe să galbească.

Cum de a alege și de a îngriji?

Când alegeți o haină de blană albă, merită o atenție deosebită pentru a plăti calitatea de cusut și blănuri, deoarece depinde de viața produsului.

 • Pentru a determina calitatea blănurilor, trebuie să faceți o grămadă. În primul rând, patch-urile sunt ridicate și apoi au revenit la poziția inițială. Aceasta arată că fibrele de blană sunt elastice și naturale.
 • Toate patch-urile trebuie să fie aceeași în lungime. Dacă în unele locuri ale produsului de blană există otrăvuri, putem argumenta în siguranță că există o haină de calitate scăzută înaintea noastră. Nu diferă de durabilitate.
Citește mai mult  Tricotate de blană

 • Produsele naturale au întotdeauna o aromă plăcută. Prezența mirosului neplăcut sugerează că de la o astfel de haină de blană merită să rămână departe.
 • Când mângâi blana, este posibil să se determine puterea. Ar trebui să tragi pur și simplu villi în diferite locuri ale stratului de blană. Dacă satul din mână este lăsat, atunci un astfel de produs merită atenția dvs. Haine naturale de blană niciodată lenjerie. Singurul lucru care poate reduce rezistența grămezii este depozitarea straturilor de blănuri în condiții inadecvate.
 • Dacă blana îndeplinește toate cerințele, atunci nu uitați să verificați partea implică a stratului de blană. Producătorii de produse de blană de înaltă calitate O căptușeală de margine nu coase. Acest lucru vă permite să inspectați fusta. Culoarea galbenă indică cel mai mare din blană.

Blana de blană albă are o tendință de îngălbenire, precum și de foarte repede murdar, motiv pentru care merită să acordăm atenție îngrijirii ei:

 • Pentru curățarea straturilor de blană albă de la orice fel de contaminanți, o alegere excelentă este un șampon obișnuit. Un șampon de lingură trebuie dizolvat într-un pahar de apă. Apoi, luați o cârpă curată, umecționați-o în soluția rezultată și ștergeți ușor zonele de poluare ale blană.
 • Există o altă modalitate de a curăța stratul de blană albă, dar ar trebui să fie aplicat numai dacă prima metodă nu a ajutat-o. Este necesar să luați benzina în loc de șampon și ștergeți bine locurile necesare.
 • Poluarea puternică pe stratul de blană albă nu poate fi eliminată la domiciliu, deci este necesar să se utilizeze ocazional serviciile de curățare uscată. Curățarea profesională cu ajutorul vehiculelor speciale va returna stratul de blană.

 • Dacă vine stratul de blană, ar trebui să fie uscat, dar numai la temperatura camerei. Produsul de blană trebuie să stea pe umeri, departe de orice surse de căldură.
 • Astfel încât blana albă păstrează culoarea și sclipirea, stratul de blană ar trebui să deducă. Această procedură este suficientă o dată la două săptămâni.
 • În caz de lumina soarelui, stratul de blană albă va începe cu siguranță cămașă. Acest lucru nu poate fi evitat. Dar produsul de blană este mai lung, merită depozitat într-un loc întunecat.
Citește mai mult  Parcul galben

Ce sa porti?

Blana de blană albă este un dulap versatil, așa cum arată elegant cu multe lucruri. Este perfect armonizată cu haine întunecate. O adăugare demnă de stratul de blană albă de zăpadă a lungimii MIDI sau maxi va fi o centură din piele întunecată.

Mulți stilisti recomandă cu haina de blană albă purtând lucruri albe. Poate fi cizme sau o pălărie caldă. Elegant și la modă arată ca un ansamblu de straturi albe de blană scurte și cizme înalte. Speologic arată pantofi pe călcâi. Pentru iarnă, o alegere mare va fi un călcâi stabil, dacă nu vă place pantofii pe tocuri, ar trebui să se uite la cizme pe o pană.

Capul alb va deveni o completare excelentă la haina de blană albă. Dați o preferință mai bună a celui care este cusut din aceeași blănărie. Pălăria trebuie să fie îngrijită și mică atât în ​​formă, cât și dimensiune. O adăugare demnă de imagine va fi mănuși albe, deși soluția de culoare poate fi altul. Frumos caută mănuși de lână sau din piele de tonuri întunecate.

Pentru a încorpora ceapa spectaculoasă, merită să luați mănuși și încălțăminte de culori contrastante. Universal este negru, deși puteți privi la ciocolată sau albastru. Creative arată combinație de haine de blană albă și cizme roșii din piele.

Imagini frumoase

Coaja scurtă de blană albă și mâneci largi pot fi combinate cu haine negre. Este armonios combinat cu pantaloni negri de tăiere îngustă, timbă de culori întunecate și linii de încărcare din piele pe un încălzitor stabil. Un plus ideal pentru arcurile zilnice va fi o pungă neagră spațioasă.

Arata implicit ansamblu, combinand culori alb-negru. Snow-albă strat poate fi pus pe o tandem cu o fustă de creion într-o bandă verticală alb-negru, cizme de pantofi de top și pantofi de pantofi pe tocuri înalte.

Blana de blană albă de zăpadă, cu o grămadă lungă, este perfect combinată cu o mică rochie neagră. O centură brună largă este un accent luminos, subliniind talia subțire. Cizme pe un ac de păr de la pielea naturală de culoare neagră sunt perfect armonizate cu o geantă de ambreiaj alb.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: