Anoraki Piatra Island

Anoraki Piatra Island

Printre brandurile populare de tineret ale modei stradale de modă italiană Stone Island ocupă ferm o poziție de lider. Anoraki Piatra Island este activ în cererea printre iubitorii de fotbal, precum și alte sporturi de stradă, și într-adevăr, un stil de viață activ.

Vom discuta în detaliu despre acest brand acumularea și modul de a alege o tendință de windproof sacou marcat de compania „patch-uri“.

Un pic despre brand

Existența acestui brand încântătoare de înaltă calitate și confortabil de îmbrăcăminte din lume este obligat prin eforturile Massimo Ask. În 1983, el a fondat compania STONE ISLAND. Dar apariția brandului în forma în care el există acum a fost precedată de o poveste întreagă.

Compania CP a trezit în 1979 a lovit pe toți cu ideile lor inovatoare în domeniul designului de îmbrăcăminte. Proprietarii ei au fost Tone Tone și Massimo întrebați. Acesta din urmă la acel moment a lucrat ca fiind un ilustrator grafic, dar part-time a preluat îndatoririle designerului și directorului creativ al mărcii.

În 1983, materialul special a apărut în producția – TELA STELLA, care a fost inițial dezvoltată pentru croitorie pe copertine de camioane. O întreprinzătoare ASTASI a mituit principalul „cip” al acestui țesut – partea sa facială și auto au fost efectuate în diferite culori. Arăta proaspăt, original, interesant, dar nu se încadrează în conceptul de stil cu.P. Companie. Atunci Astasi a decis să lanseze o colecție de 7 jachete într-un proiect special.

Citește mai mult  Strat cu maneci rlanlan

Aceste jachete au fost distinse printr-un stil militari pronunțat și au fost decorate cu astăzi o carte de vizită a patch-urilor de brand cu chevron și logo-ul proiectului. Aceste garnituri erau ca semnele de diferențe militare, iar busola era un simbol al iubirii pentru mare și dorința veșnică a noilor realizări și descoperiri. Acum este un logo de marcă, recunoscut la nivel mondial.

Treptat, întreaga companie CP sa mutat într-un nou concept și a redenumit insula de piatră. De la transportatorii companiei, de exemplu, au existat lucruri unice, de exemplu, îmbrăcămintea exterioară capabilă să-și schimbe culoarea în funcție de temperatura ambiantă.

Apoi lumina a văzut jachetele cu lentile speciale pe mâneci – astfel încât, indiferent de condițiile meteorologice, a fost întotdeauna posibilă utilizarea timpului de pe ceasul încheieturii. Și apoi a urmat invenția jachetei legendare cu ochelarii cu glugă – astfel încât călătorul să poată păstra oportunitatea pentru revizuirea gratuită în Blizzardul Loudo.

Și, bineînțeles, marca a produs haine cu elemente reflectorizante.

Designerul legendar și inovatorul Massimo Oti au murit după lupta cu o boală teribilă în 1994. Dar cazul său continuă până în prezent.

În ultimii ani, foarte popular cu strada de moda – în special în rândul fanilor de fotbal – Anoraki a început să se bucure.

Aceste jachete rezistente la vânt, purtate prin cap, au cucerit inimile tuturor modurilor și au stabilit ferm pe partea de sus a modului real. Sub insula de piatră de tablă, astfel de veste au ieșit din momentul bazei mărcii, iar astăzi angajații săi continuă să dezvolte noi modele noi.

Modele

O varietate de insulă de piatră Anorak este atât de mare încât toate modelele existente și nu se iau în considerare. Dar vom spune despre cele mai populare și mai interesante.

Citește mai mult  Cute haina de blană

Mussola Gommata / Lino Watro

Modelul este fabricat din diferite țesături. Top și capotă – Muslin de bumbac ușor cu impregnare poliuretanică (grad ridicat de protecție împotriva umidității). Partea inferioară – Scaun tăiat Lenjerie-Nylon cu Camouflage Imprimare (protecție ușoară împotriva umidității). Toate fermoarurile de pe această jachetă sunt secrete, ele sunt completate de butoane.

Nylon Metal Watro Jacquard Design

Model de la țesut unic Nylon Metal.

Culoarea metalică se realizează prin aplicarea de tehnologii complexe. Dar nu numai estetica, dar și partea practică este importantă, iar cu ea acest anorak se confruntă perfect – de la vânt, umiditate, picăturile de temperatură este protejată perfect. Acesta este un model încălzit, așa că va veni chiar și pentru iarnă.

Corduroy Piquet-R

Acest model este, de asemenea, fabricat folosind tehnologii de marcă din Stone Island. Acest lucru vă permite să obțineți nu numai calități de protecție la căldură și umiditate de înaltă calitate, ci și un aspect încântător. Stilul original face ca acest anorak unic.

Stone Island / Supreme Nylon Metal 5C

Acest lucru nu este numai fructul creativității comune a insulei din piatră și a brandului Supreme de Skater, dar este, de asemenea, o reemitere a sacoului de la prima colecție – Insula Stone 1982. Nevoia de acest lucru a fost dictată de modelul sporit în modelele retro ale unor astfel de veste.

Judecăți pentru tine: Jacheta arată atât de proaspătă și originală, și cu greu crede că a fost concepută pentru mai mult de 30 de ani în urmă.

Stone Island Marina Poly Cover Composite

Soluție non-standard – alungită Anorak. Țesătură cu două componente, vopsită de un mod special, care permite obținerea unui număr infinit de nuanțe, „jucând” în diferite părți ale produsului. Un astfel un model original va avea în față cu reprezentanții podelei frumos.

Citește mai mult  Strat de sex feminin pe sintets

Culori populare

Dacă luați în considerare Anoraks Insula Stone ca obiect preferat al garderobeului fanilor de fotbal, atunci, desigur, culorile principale sunt toate nuanțele lui Militari (Khaki, Olive, Nisip întunecat, cărămidă, camuflaj) și modele negre.

Cu toate acestea, în colecțiile de insulă de piatră, colectorul de culori depășește cu mult aceste cadre. Culoarea metalelor de sudură, Burgundia, albastru închis, cantitate imensă de nuanțe verzi și roșii.

Toate tipurile de amprente sunt utilizate pe scară largă, ambele în întregime pe jacheta întregi și în combinație cu fragmente monofonice.

Sfaturi pentru alegerea

Deoarece Insula Stone folosește nu numai secretele sale pentru a crea un design progresiv unic, dar și ea însăși dezvoltă țesuturi și materiale unice, pentru a falsifica un astfel de lucru este foarte dificil.

Selectați modelul care vă interesează un dealer licențiat al companiei. Cu particularitățile fiecărui model, vă puteți familiariza pe site-ul oficial. Insula Original Anorak Stone costă o mulțime de bani, dar această clasă premium de calitate merită.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: