Blackglama blană de blană

Blackglama blană de blană

Ceea ce este haina de blană blackglama?

Chiar și cel care este foarte departe de modelul de blană, cel puțin o dată auzise cuvântul Blackglama. Adesea, pronunțarea este destul de incredibilă, ea dă naștere la o serie de presupuneri amuzante despre semnificația lui. Literalmente acum câțiva ani, opinia prevalează că acesta este numele companiei care se traduce ca o glamour negru sau chiar negru lama. Uneori este posibil să auziți versiunea pe care numele este rasa de beton din nurca. Dar tot ceea ce se converge asupra faptului că haina de blană Blackglama este un lucru foarte scump și prestigios.

De fapt, Blackglama este o marcă (marcă), existentă din 1941, în care, la licitația cooperativă a legendei americane în Seattle, piei sunt vândute la nurca de nord-americană de negru cu parametri specifici (una dintre ele este cerința ca lungimea a zonei este aproape egală cu durata densă de lungime)

Cuvântul cuvânt înseamnă: Negru – Negru, Glamaj – Abrementia ajustată cu succes American Breeder Mink Lacuri Asociația Mink (Asociația de Mineri a lacurilor mari), consonant cu Glam – o reducere de la „fermecător, spectaculos”.

Popularitatea largă a lui Ballglama este un exemplu viu al unei campanii de publicitate neobișnuit de eficientă, inițiată de GLMA în anii șaizeci din secolul trecut și continuând cu succes până în prezent, în care simplitatea și stilul incredibil de soluții – serii alb-negru de fotografii de celebritate (chiar și fără Nume nume) în produsele de blană de la Black Mink, însoțită de un slogan „Care este o legendă cea mai mare?”Care se traduce în moduri diferite – ceea ce este cel mai potrivit pentru legendă? Sau, o opțiune mai reușită – ceea ce va fi o legendă mai mare?

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: