Blană de blană muton cu ornament de nurcă

Blană de blană muton cu ornament de nurcă

Mouton vine în primele cinci dintre blănurile mai calde, Și în combinație cu finisajul de nurcă, o haină de blană de la o astfel de blană va fi, de asemenea, un element demn de garderobă a femeii elegante și la modă.

Beneficii și caracteristici

Avantajele incontestabile ale mutanului sunt caracteristicile excelente de protecție la căldură și rezistența la uzură la un preț destul de democratic. Cu lăsând corect o haină de blană de la o astfel de blană, va dura aproximativ zece anotimpuri. În plus, el, ca și nurca, este rezistent la umiditate.

Printre caracteristicile straturilor de blănuri, pot fi distinse calitățile estetice, care îi permit să o combine cu diferite tipuri de blană. Deoarece are o structură omogenă a unei grămezi și o pictură uniformă, aproape orice blană, inclusiv nurcă, se va potrivi ca finisaje.

Modele

Mouton datorită pansamentului unei blănuri destul de malleable, care permite coaserea unei mari varietăți de stive din ea.

Muton de blănuri pot fi directe, montate sau trapezoidale siluetă. Cele mai frecvente modele directe de lungime medie sub centura de piele. De asemenea, există și lilieci originale sau un balon. Manșoane în toate modelele, de regulă, drepte sau ușor curbate. Următoarele tendințe la modă coase multe modele cu mâneci de trei sferturi.

Modelele de straturi de blănuri Muton sunt afectate de o varietate. Primirea blănurilor Decorează gulerele, hotele, mânecile, rafturile și tivul. Decor se realizează într-o mare varietate de benzi de benzi orizontale și verticale, sub formă de diamante, dreptunghiuri sau zigzag.

Mâneci pot fi decorate cu o bandă clasică pe margine sau, dimpotrivă, trei sferturi constau din blană de nurcă. Arată foarte elegant prin imitație de mâneci duble: lung, cu o arcuită mai scurtă în trei sferturi, din blană diferită. Gulerul de rack cu colorant arata foarte elegant, și gulerul amânat sau hota – luxos. De asemenea, o mulțime de haine de blană efectuate de modă „transversală”.

Lungime

În plus față de modelele clasice de lungime medie, există și multe modele scurtate și haine destul de lungi de blană.

Alegerea lungimii straturilor de blănuri, precum și atunci când aleg orice altă îmbrăcăminte exterioară, depinde în primul rând de creștere. Titularii de creștere redusă și medie este mai bine să alegi modele scurte sau palmier deasupra genunchiului. Haina de blană lungă va fi luxoasă să se uite la reprezentanții de sex de vârf.

Culoare

Deoarece culoarea naturală a pieii de oaie arată destul de prezentată, după ce este selectată. Datorită acestui lucru, gama de culori a straturilor de blănuri mutonice este foarte diversă. Ele sunt pictate în alb, smântână, maro, gri și negru. Bine ați venit tonifierea cu tranziții verticale netede de la lumina la o umbră întunecată, de regulă, este o culoare maro și violet. Puteți întâlni modele destul de luminoase de culori roșii, albastre, violet și alte culori.

Cea mai obișnuită culoare a straturilor de blănuri din mutona – negru. Cu finisaj de nurcă, datorită strălucirii sale speciale, o astfel de blană pare foarte elegantă și scumpă. Nici un aspect mai puțin luxos Produse albe și smântână. De asemenea, haine de blană destul de interesante cu dungi de lumină alternantă și întunecate.

Cum de a alege?

Când alegeți un strat de blană de blană, trebuie să acordați atenție următoarelor puncte:

 • La comprimarea produsului, blana ar trebui să ia imediat aspectul și forma inițială, iar membrul nu ar trebui să fie crocial+
 • Căptușeala straturilor de blănuri de înaltă calitate nu este niciodată cusută până la capăt și, de regulă, există o oportunitate de a privi la partea greșită a pielii – ar trebui să fie albă+
 • cusăturile nu trebuie reflectate în apariția grămezii și ar trebui, de asemenea, să fie întregi și chiar+
 • Dacă aveți o cârpă albă pe blană, nu ar trebui să fie urme de vopsea.

Cum se păstrează?

Ca orice produs din blană, un strat de blană muton trebuie să fie depozitat într-o cameră ventilată și nu puteți fixa între lucruri. Este în mod categoric imposibil să se utilizeze umeri înguste și subțiri, precum și pachete de polietilenă. Cel mai bine este să cumpărați un caz special pentru depozitarea produselor de blană sau pentru o mână de blană într-un frigider special.

Imagini elegante

 • O astfel de imagine discretă va dori să iubească iubitorii de stil de epocă. Produsele maxime simple de tăiere trapezoid și finisaj concis fără excese standard de eleganță. Pantofi clasici pe tocuri, ambreiaj și decorațiuni elegante cele mai bune suplimente la o astfel de blană.

 • Blană de lungime medie, exemplul magnific al modului în care Muton poate sublinia demnitatea figurii feminine. Finisajul de nurcă, realizat de Mosșter pe marginea manșonului și în zona de șold, precum și centura de piele fără cataramă masivă nu supraîncărcați imaginea și o fac feminină și elegantă. Iar gulerul de tip al titlului trage în plus cifra și îl face și mai subțire.

 • Pălăria de perle cu capotă și manșete, un nurcă, un alt exemplu de bun gust bazat pe absența unor părți inutile. Învățătura cu glugă, tăierea manșetelor cu dreptunghiuri și o centură cu cataramă din piele nu sunt izbitoare, dar oferă produsului chiar nota cea mai scumpă, care ar trebui să dea finisajul de nurcă.

 • Pentru iubitorii de modele scurte sau de proprietari de mașini, un astfel de model scurtat, cu un manșon de trei sferturi și un guler de raft va deveni o descoperire reală. Straturi de tăiere la modă, modelul original de finisare a nurta rafturilor frontale și guler într-un tandem cu un buton elegant creează o imagine elegantă unică.

 • Cuba Schuba tăiată drept sub centură cu o ansamblu orizontală la modă a benzilor de diferite lățimi pare nu numai relevantă, ci și original. Și rack-ul guler, decorat cu nurcă, face ca vederea și luxul.

 • Un alt exemplu de modă din ultimul secol nu poate lăsa o persoană sofisticată și romantică indiferentă, cu un sentiment de stil. Produsul de culoare cremă cu un stand de guler și cu mâneci de trei sferturi, o nurcă, va fi cea mai bună demonstrație a unui bun gust.

 • Modelul cu o găină arcuită și curea de legătură arată foarte feminină și romantică. Lungimea medie și maneca directă face ca imaginea modernă și a tinerilor, iar finisarea gulerului și a rafturilor de blană de nurcă sunt scumpe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: