Blănuri din China

Blănuri din China

Comună în trecut stereotip Faptul că bunurile chineze se deosebesc de calitatea scăzută, „inteligentă”, în fiecare an devine mai puțin și mai relevantă și corespunzătoare realității. Majoritatea covârșitoare a brandurilor celebre de la nivel mondial au avut de mult propriile fabrici și fabrici din China, care se datorează în mare parte muncii ieftine și – ca rezultat – întregul ciclu de producție ca întreg. În care calitate Lăsarea produselor transportorului este verificată și monitorizată temeinic.

Nu a exceptat și industria de modă. Pantofii de blănuri provin din Regatul Mijlociu de vânzare departe de numai în țară – marea majoritate a modelelor sunt exportate, inclusiv Europa și America de Nord. Astfel, achiziționarea unei haine de blană în Italia, Turcia sau Germania, puteți obține cu ușurință un lucru de producție chineză. Brandurile eminente au încredere în bunurile produse în China, care este o garanție a calității decente.

Caracteristici și avantaje ale straturilor de blănuri chinezești

Caracteristica cea mai atractivă a hainei chinezești este, desigur, prețul lor. În același timp, un cumpărător nepregătit poate avea îndoieli ca acest produs, este necesar să înțelegem că aproximativ 80% din hainele de blană oferite de brandurile grecești sau italiene au fost cusute la fabricile din China.

Producția din fabrică determină un nivel decent al acestei categorii de bunuri. Experții alocă mai mulți factori principali, pe baza cărora dobândirea hainei de producție din China a încetat să achiziționeze o „pisică într-o pungă”:

 • Plantele forestiere se dezvoltă activ în China+
 • În fabricarea unei straturi de blănuri în fabrici, se utilizează blană de înaltă calitate+
 • Detactuală după fiecare nuanță tehnologică+
 • Controlul permanent al calității asupra standardelor internaționale+
 • Sistemul de mărci de calitate și certificatele de confirmare.

Factory Shub

Odată cu dezvoltarea infrastructurii moderne și apariția unor fabrici mari, jucătorii noi chinezi de această piață a abandonat, practic, cultivarea și reproducere a fiarei blană în țară, merge la practica de participare la licitații mondiale și materii prime de la furnizori dovedit din Canada. Aceasta, desigur, nu ar putea afecta costul final al haina de blană, dar în ziua de azi a fabrica produse chinezești fabricate sunt mult mai accesibile decât comparabile cu acestea în produse de calitate din Turcia, Grecia sau Italia.

Refuzand, de fapt, de la producția de materii prime naturale proprii, China sa concentrat pe blana sintetica.

Avantajele blănurilor artificiale sunt evidente:

 • Unele scăzut mai mult (în comparație cu materialul natural) Preț+
 • În producția de „synthetics“ nu ucid animale+
 • Capacitatea de a imita blana de orice animal+
 • Durată de viață lungă+
 • stocare nepretențioasă+
 • Blana naturală este mult mai mare decât artificială.

Prin structura sa, acest material este o fibră specială obținută din materii prime de cărbune și hidrocarburi, precum și de la calcar și supus procesării speciale și uscare ulterioară. În viitor, este plasat pe o lână sau pe bază de bumbac, scurtarea la lungimea dorită și este la fel de vopsită.

Cum de a alege Calitatea?

În cazul mărfurilor chineze ale achiziției lor, există patru: prin Internet, în dealerii ruși, prin intermediari și direct în China. Dacă luăm în considerare comandarea straturilor de blănuri prin rețea, este important să ne amintim că nu toate fotografiile de bunuri prezentate pe site-urile chineze vor corespunde absolut realității. Din nou, nu există posibilitatea de a examina și de a încerca haina de blană înainte de cumpărare.

A doua opțiune este achiziționarea de straturi de blănuri chineze în buticuri de blană multi-brand. Diferența de preț este ușor de înțeles, comparând etichetele de preț pe site-ul producătorului și direct în magazin. Economiile în acest caz vor fi ușor mai mici decât atunci când comandați pe site, dar clientul va putea verifica independent calitatea și aspectul produsului. Unele Fashionista stau la serviciile de intermediari care fac personal alegerea, achizitionarea si livrarea stratului de blana. Plăcuța plăcută în acest caz, de regulă, este mult mai mică decât marcajul magazinului, cu toate acestea, experiența și decența unui astfel de „Bayer” au o mare importanță.

Economiile maxime pot fi realizate accesând independent „Shub-tur” în China. Cu toate acestea, luând în considerare costurile de transport și alte cheltuieli inevitabile, o astfel de extremă va fi mai justificată, în cazul în care scopul unei astfel de călătorii va fi achiziționarea de mai multe straturi de blană simultan. Poate fi ca un fel de cumpărare colectivă și cumpărare de blănuri pentru revânzare suplimentară.

Cum să cumpere?

Atunci când comandați straturile pe site, utilizatorii experimentați sfătuiesc să exploreze cu atenție descrierea produsului, informații despre dimensiunea și materialul său din care este produs, precum și comentarii și recenzii ale clienților. O atenție deosebită ar trebui acordată comentariilor negative și evaluării vânzărilor (dacă există unul pe site). Și, desigur, trebuie să utilizați doar jucători online populari și dovediți.

Dacă sunteți condus de un strat de blană în China, amintiți-vă – este important să nu eliberați produsul selectat din vizualizarea în timpul plății și ambalajelor, în special în prizele mici. Din păcate, se întâmplă, atunci vânzătorii au înlocuit în mod secret stratul de blană pe mai ieftin sau mai puțin de înaltă calitate, cusute în ateliere subterane din materii prime dubioase. De asemenea, au existat cazuri în care o blană de nurcă a fost specificată pe eticheta valului, calibrarea sa dovedit a fi un iepure sau o vulpe. Cunoașterea oamenilor sfătuiesc să nu se negocieze pe piețele de blană – de regulă, 40 și chiar 50% pentru care vânzătorul este gata să „se mute”.

Care este pretul?

În funcție de modul în care stratul de blană din China cade la cumpărător, prețul său este schimbat. Cea mai fiscală opțiune – Comandarea pe site-urile chinezești. Având în vedere reduceri, stocuri și vânzări sezoniere permanente, diferența de preț cu straturile de blănuri din Europa ajunge la 50 sau chiar 80%.

Pantofi natural de blană naturală chiar și fără reduceri pot face și 600 și $ 1000, dar modelele rafinate „la podea” de la Raccoon și Beaver sunt disponibile de la 400 $. Modelele de la Nutria vor fi chiar mai ieftine. Dacă adăugați tot felul de reduceri la acesta – și chiar și cu condiția cursului „Biting” a acestei monede va fi evident.

Recenzii

Ca și în orice alt caz, rețeaua este plin de comentarii atât pozitive, cât și negative despre haine de blană din China. Cel mai nefericit remarcat faptul că produsul achiziționat de ei nu se potrivește cu „imaginea de publicitate“ și rapid a pierdut un aspect atractiv. Astfel de oameni recunosc că au cumpărat „orbește“ haina de blană, care au îmbrățișat ieftine și popularitatea unui anumit stil și tipul de blană.

Un exemplu de contrast starea de spirit a feedback-ului servi Comentariile proprietarii unei haine de blană, care a abordat cu mai multă responsabilitate alegerea și ordinea de mărfuri, asigurat că certificatele și fiabilitatea relevante ale vânzătorului și producătorul. Cei care au personal călătorit în China și a cumpărat haine de blană „la fața locului“, să acorde o atenție la importanța alegerii unui consultant care este bine axat pe blana si detine limba.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: