Bocho Coat

Bocho Coat

Stilul Bocho poate fi găsit imediat în Luminozitate și Fabric multicolor, un stil liber, tapițerie de decorațiuni decorative de margine, corzi și margele. Acest stil este simultan romantic și neglijent, superb și rustic.

Pentru această combinație de diferențe, el a obținut o mare popularitate printre designerii a căror creativitate a intrat în podiumuri în colecția de imagini luminoase de neuitat.

Bochoul lui Bocho este dificil să nu observe pe străzile urbane. În combinație cu accesorii selectate cu îndemânare, este creat un ansamblu original luminos – o scăpare reală la modă de la serosost și stare proastă.

Trăsături distinctive

Stilul Bocho vă permite să experimentați în mod constant în mod, combinând diferite culori și texturi. Strat de țesătură strâns Descărcați adesea inserții din piele sau blană. Broderie, aplicații devin, de asemenea, o decorare suplimentară a îmbrăcămintei exterioare.

Există mai multe momente care sunt caracteristice doar pentru stilul Boho. Coquette și produsele de raft sunt făcute în conformitate cu figura, care este, potrivită.

Și pentru cânepă, forma este mai liberă – fundul extins ar trebui să fie o ciocnire.

În produs nu sunt permise elemente strălucitoare de bijuterii, cum ar fi LUREX și stras. Dar este necesar să se desemneze decorul sub formă de culori tricotate pe strat, îl puteți decora cu panglici de satin sau broderie.

La toamna și iarna pentru o haină, sunt selectate nuanțe calme: gri, maro, albastru închis, adânc verde, bej, violet.

Modele

În stilul lui Bocho, există mai multe tipuri de modele de acoperire și fiecare în originalul său.

Tricotat

Coat tricotat este cel mai potrivit pentru ca femeile care se deplasează conducerea unei mașini. În transportul public, există întotdeauna o șansă de a pune o strângere și apoi mai rău – sparge firul și de a dizolva produsul. Tricotat mare, nu este destinat pentru îngheț. Deși pare cald și confortabil. O astfel de haină este cel mai bine purtată într-o zi rece rece de toamnă sau primăvară. Lungimea produsului tricotat în genunchi și mai jos.

Coat-Cape

Strat-cape una dintre tendințele moderne ale îmbrăcămintei exterioare. În stilul lui Boho pare foarte armonios. Un astfel de lucru, cea mai simplă tăiere, puteți face cu ușurință cu propriile mâini.

Cu marginea

Dar Cowboy Boho în acest sezon nu a mers de la podium. Motivul pentru acest lucru este simplu – Suede s-au întors în lumea modei. Acest model, în combinație cu o margine, poate fi văzut sub formă de jachete, jachete și poncho. Fringe, ca un element la modă, mâneci decorate, în vârstă, gulere, pungi.

Cu miros

Modelul cu mirosul este potrivit pentru femeile cu o talie bună. Lungimea normală pentru o astfel de strat – până la mijlocul șoldurilor și la linia genunchilor.

Strat de acoperire

Stratul cel mai neobișnuit de la modelele de bookbo propuse – o pătură. Este destul de îndrăzneț, care nu se tem să pară prea original. Produsul de sus arată ca o pătură datorită modelului Mothwork Motley. Pare încă adăugarea și cusatura pe tot parcursul produsului.

Lungime

Opțiune excelentă pentru iarnă. Hooding profund protejează perfect de vânt. Imaginea va completa finisajul de blană care poate fi văzut pe gulerul amânat.

Cropped Boho este, de asemenea, unul dintre modelele populare. Haina este potrivită pentru purtarea de zi cu zi, combinată perfect cu blugi și pantaloni.

Ce sa porti?

Sub o haină lungă, puteți alege tot ceea ce inima ta este: fuste de lungime mijlocie, blugi, pantaloni clasici. Această opțiune este destul de potrivită pentru un strat scurt.

Trebuie remarcat faptul că o mulțime de haine au fost create sub stilul lui Boho. Fuste multistrat vor deveni un membru demnic al acestui ansamblu. Modelele decorate cu guipure și curețe de-a lungul tivului.

Puteți adăuga eșarfe de o singură photon, aceleași pulovere și cardigane ale partenerului mare pot fi adăugate la strat. De sus puteți arunca o palatină strălucitoare.

Nu uitați de rochii lungi care ar trebui să fie ca hainele rustice.

Bocho nu pune niște cadre, astfel încât blugi și jeg-uri aici vor fi, de asemenea, adecvate, mai ales sub tunică.

Atunci când alegeți pantofi, stilistii recomandă sub stratul lungimii de mijloc, ridicați-l cu o înălțime de cel mult 5 cm. Sub articolele scurte recomandate cizme pe călcâi. Pentru o lungă, haina este cea mai potrivită pentru pantofi, ca în primul caz, precum și cizme clasice pe un călcâi scăzut.

Pantofii sunt cel mai bine selectați de culori naturale și din materiale naturale.

Stratul acestui stil este foarte bine combinat cu pălării. Pentru perioadele reci, puteți alege o pălărie de blană – Kubanka, căștile turbane sau blană tricotate.

Gusturile tricotate și mănușile din piele de diferite culori vor fi potrivite pentru protecția mâinilor. Ele pot fi scurte și lungi. Mittalii arata foarte elegant si feminin.

Nu experimentați puternic cu accesorii cu strat luminos. Este deja în sine un mod finit. Pentru el, lucrurile sunt selectate culori calme.

Această neglijență ascunde o adevărată șic. Desigur, pentru a purta astfel de haine, veți avea nevoie de ușurință de mișcare și percepția optimistă a vieții. Stilul similar infectează pe alții și oameni fericiți din jurul tău devine și mai mult.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: