Canapea doar eu

Canapea doar eu

Particularități

În viitorul apropiat, iarna ne asteapta – minunat, dar sezonul rece. De aceea, cerințele ridicate sunt prezentate într-un astfel de timp pentru hainele superioare. Cheia devin: menținerea căldurii și, nu mai puțin importantă pentru o femeie, grație externă și frumusețe. Coaturile „numai pe mine” sunt reprezentate nu numai de aceste proprietăți și, prin urmare, merită atenția dvs.

În plus, este curios și faptul că niciun animal nu suferă atunci când creează o haine de blană – materialele moderne sunt folosite pentru a crea haine cu adevărat șic, cele mai populare dintre care „eco-blană”. Acesta a fost principalul motiv pentru crearea unui brand pentru Sati Casanova, care este fondatorul „numai mine”.

În ciuda faptului că blana acestor fotografii este neprofitabilă, marca „numai pe mine” sa stabilit din partea cea mai bună. Calitatea produselor sale este la un nivel ridicat. Moale și foarte plăcut la blănurile de atingere în lumină, la fel ca natural, și nu pare mai puțin luxos.

Mark promite că veți simți într-o astfel de haină de blană nu numai confortabilă, ci și foarte caldă, În ciuda temperaturii negative a iernii. Acest lucru devine posibil datorită aplicării materialului testat – izolație thinsulate. Un astfel de material la orice altceva este suficient de ușor pentru a asigura și a ușura produsul în sine.

Cum să alegeți și să vă îngrijiți

Fiecare reprezentant al frumoasa jumătății umanității are propria idee, pur individuală a modului în care ar trebui să arate haina perfectă de blană perfectă. Colecția extinsă a magazinului „numai pe mine” va face posibilă implementarea ideilor chiar și cele mai exigente modei. Alegeți o haină de blană în magazinul online „Numai mine” este foarte simplu. Dacă alegerea a căzut pe telecomanda produsului, verificați catalogul stratului de blană. Interfața site-ului în sine este extrem de plăcută, iar funcționalitatea este suficientă pentru a face o comandă în câteva secunde.

Deci, mai întâi, selectați modelul pe care îl doriți. Avantajul fără îndoite al magazinului online „numai eu” este abilitatea de a selecta orice strat de blană, atât dimensiune standard, în conformitate cu tabelul de mărime a produselor finite și în conformitate cu standardele individuale. Apoi, completați pur și simplu cardul de produs, fără a uita să specificați informațiile de contact. Plățile de achiziție sunt efectuate după ce managerii magazinului vă contactează pentru a confirma comanda. Mai multe informații pot fi întotdeauna clarificate de administrația magazinului.

Unul dintre avantajele stratului de blană de blană artificială „numai eu” – îngrijire ușoară. În primul rând, nu este necesar să o trimiteți la curățarea uscată. Sub rezerva mai multor reguli, poate fi ușor înfășurat acasă.

Cea mai preferată spălare de mână sau modul de spălare „delicat”. Lăsați produsul să se usuce, este necesar la temperatura camerei într-o formă distanțată, pe „Hanger-umăr. Prelucrarea termică (fier de călcat, utilizarea excavatorului) este recomandată categoric. În cazul în care este observat haina de blană, trebuie doar să o închideți pe cuier și să plecați într-o poziție verticală pentru o perioadă de timp într-o locație spațioasă. TDe asemenea, puteți să-l presați cu apă (folosind un pistol de pulverizare, de exemplu) și cu atenție, dar cu ușurință, fără a aplica eforturi, pieptănând blană.

Blana de blană trebuie păstrată la uscarea completă la temperatura camerei.

Cu umezeală aleatoare – agitați, ștergeți cu discuri de bumbac sau o cârpă uscată, bine absorbantă (pentru a scăpa de excedentul de umiditate). Nu se recomandă purtarea permanentă de mână pe umăr sau îndoire a cotului. Pentru a evita depunerea blănurilor, rezultă la pieptene, aderarea la o serie de reguli. În primul rând, este mai bine să utilizați un pieptene metalice cu dinți ascuțiți + al doilea, pieptănând cu atenție, numai pe suprafața produsului, fără a căuta o bucată de produs de-a lungul întregii lungimi a grămezii pentru a preveni tragerea părului nedorit.

Recenzii

Mulți clienți de cumpărături „numai eu” sunt recunoscători pentru hainele achiziționate. Cea mai mare încântare cauzează designul produsului – aproape toți cumpărătorii notează o aterizare impecabilă, precum și o textura tactică plăcută a materialului. În plus, disponibilitatea lucrurilor de pre-montare și capacitatea de a „umfla” bunurile înainte de a fi achiziționate sunt, de asemenea, evaluate pozitiv.

Un răspuns larg în rândul clienților magazinului a găsit un factor în absența victimelor sub formă de animale emulsionate, cu o selecție destul de mare de soiuri de „eco-blană”. Blană „Numai mine” are multe versiuni – din punct de vedere clasic la combinații nontriviale și combinații de diferite texturi și culori, inclusiv cele la vârf de fâșiile orizontale de popularitate de culori contrastante (nuanțe întunecate și ușoare).

Mai mult, clienții sunt extrem de mulțumiți de posibilitatea de a monta elementele produsului sau de a crea haine de blănuri prin parametri individuali. Nu fiecare magazin online oferă o astfel de oportunitate. Datorită acestui serviciu, nu vă puteți face griji cu privire la ceea ce poate sta pe proprietarul dvs. greșit – acesta va accentua în mod ideal silueta.

Un alt factor, judecând după recenziile cumpărătorilor mulțumiți, fără a provoca indiferența – rezistență ridicată la frig. După cum spun clienții, înghețurile de aproximativ – 20 ° C sunt transportate calm.

Șocurile de servicii lungi sunt, de asemenea, obiectul încântării cumpărătorilor – După cum spun unii dintre ei, haina de blană a servit deja 3 sezoane și, în același timp, nu-și pierde aspectul atractiv, în ciuda naturii oarecum extreme a șosetelor; și puteți călări cu un diapozitiv în ea și cu un copil jucați în mod activ înghețul pentru a juca.

Ce sa porti?

Blana de blană ca un detaliu al aspectului unei femei, indiferent de silueta creată de ea, are întotdeauna farmecul și subliniază superb sensibilitatea amantei ei.

Regulile de aur compilarea imaginii cu o strat de blană – simplitatea tuturor celorlalte detalii ale dulapului. Cu alte cuvinte, dacă trebuie să purtați un strat de blană, indiferent de stil și umbra, lăsați-o să joace rolul de „prima vioară” în imaginea dvs. Toate celelalte elemente de aspect ar trebui să creeze combinații interesante, elegante cu ea. Clasic „Iarnă” Imaginea Femeilor se îndoaie dintr-o haină de blană, headscarf cald pe cap și cizme înalte. Chiar și așa, ar părea, o imagine simplă oferă spațiu pentru a exprima individualitatea transportatorului său.

Dacă urmați tradiția, este de dorit ca gama de culori să fie moderată și într-o singură tonalitate cu elementul principal – haina de blană. Există o altă privire la compilarea imaginii – o combinație de cel mult trei culori. Eșarfa poate fi tonuri luminoase, dar pantofii sunt la fel ca stratul de blană. De asemenea, puteți bate în imaginea stilului „Blocarea culorilor”, care este populară și în acest sezon. De exemplu, o combinație a stratului de blană a unei umbre verzi îndrăznețe și a unui căptușeală în galben, piersic și pâini în tonuri galbene, de piersic și purpuriu va fi un băiat în acest stil. Regula principală aici este de a simți granițele și de a rămâne la o luminozitate a culorii.

Nu încetează să fie relevantă și combinație de culori contrastante – alb-negru.

Rămâne, de asemenea, la vârf de popularitate și nu o va lăsa în sezoanele și banda următoare. Deci, alegerea unei haine de blană, de exemplu, într-o bandă orizontală, proprietarul său va fi în tendință în acest sezon exact. Dacă alegerea trebuie să fie între un model extins și mai scurt, atunci trebuie să oferiți o preferință unei scurte dacă alegerea face automat, în mișcare, în principal pe mașină. Modelele suplimentare lungi sunt potrivite pentru drumeții. De asemenea, trebuie menționat faptul că, dacă stratul de blană este lung, „la podea”, combinați-l cu o eșarfă cu un designeri de ornamente extrem de florale sfătuiți cu prudență, mai bine decât această combinație pentru a evita.

Imagini

Un strat de umbră albastră nontrivială sub blănurile de vulpe lung, ușor ușor inferior, poate fi combinat în siguranță cu pantaloni de formă bine montată și o broască țestoasă cu un guler înalt. Lumina de blană ușoară și tăierea siluetă va adăuga proprietarul lui sharma. Această imagine va fi adecvată în timpul rece al anului al anului. Ar trebui să fie plătit faptul că o astfel de imagine este ideală, atât pentru ieșirile însoțitoare de seară, cât și pentru șosetele de zi cu zi. Datorită izolației folosite prin coaserea stratului de blană, proprietarul său va putea să-și pună în aplicare ideile în aproape orice vreme.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: