Cât de frumoasă să legați un palatină pe o haină?

Cât de frumoasă să legați un palatină pe o haină?

Ce este Pantantine și cum să-l ridice la o haină?

Inițial, Palantine a fost numit un ajurat tricotate pânză și o lățime dreptunghiulară, cu un adaos de pufului, care trebuia a fi purtat pe umeri sau pe cap. Modern Palantine este tot aceeași bucată dreptunghiulară de materie, este o largă și eșarfă lungă, materialul pentru care poate servi o mare varietate de țesături: de la sifon la blana.

Palantine este un lucru universal, este auto-suficient, adică, poate fi aruncat și peste rochia. Cu toate acestea, cu un strat, frumos de conducere pe umeri și piept, Palatinul este capabil de a transforma aspectul dvs. de la doar drăguț la rafinat.

Pentru ca Palantin să demonstreze tot potențialul său de un lucru de lux, un strat cu care este planificat să-l poarte, este recomandabil să se aleagă fie un high-guler-suport, sau fără un guler. Desigur, dacă sunteți tolding palatinul, atunci linia umerilor, gâtului și capului Accentueaza. Cu toate acestea, culoarea sau amprenta pantinei ar trebui să sublinieze întreaga imagine și să nu atragă atenția numai pentru tine sau dimpotrivă, dezmarmoniate cu un stil comun.

Metode de legare

Legat de palatină frumos nu este atât de dificil. Uită-te la videoclipul în care procesul este afișat vizual.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: