Ce să poarte în parc?

Ce să poarte în parc?

Achiziționat un parc nou, și nu poate decide ce să-l poarte? Cum de a da preferința dvs., ce să aleagă un sac sau capac. Figura Să-l împreună.

Ce să poarte un parc de lungimi diferite?

Mic de statura

  • Cu blugi și pantaloni. Park în versiunea prescurtată va arata bine cu pielea-strâmt blugi skinny. Desigur, cu condiția ca ai picioare zvelte pe care nu se tem să arate. blugi alternative pot servi pantaloni îngustate, mai ales în cazul în care acestea sunt pantaloni jogger.

Deoarece combinația de parcuri si blugi arata foarte banală, asigurați-vă că să acorde o atenție la accesorii. Poate fi o geantă mică pe o curea lungă, o eșarfă în vrac, cu o textura interesantă, decorațiuni, ochelari de soare. Finalizarea arcului elegant va fi pantofii. Cu blugi, va fi bine să arătați bine pe un călcâi gros și puteți ridica alunecări sau adidași la modă la joggers.

  • Cu o rochie. Nu trebuie să vă limitați numai la un pantaloni, deoarece parcul scurt va arăta bine cu rochia. Modelul poate fi selectat la discreția sa, totul depinde de preferințele dvs. Frumos arată jocul pe contraste – combinație de parcuri din țesături brute ușoare. În versiunea de zi cu zi, va fi bine să vă uitați la rochie într-un stil sportiv, completat de adidași convenabili.

  • Cu fusta. Fusta lungă de aer va arăta grozav cu un parc redus. Aceasta este o opțiune excelentă pentru offseason, când nu este nevoie să „încălziți”. O fustă scurtă într-o pereche cu adidași se va potrivi în fiecare zi. Fuste de piele excelente care păstrează formularul bine.

Lung

  • Cu blugi sau pantaloni. Parcul lung este perfect pentru timpul de iarnă, este perfect combinat cu jambiere, blugi și pantaloni de toate tipurile de stiluri. Desigur, este mai bine să alegeți stiluri directe sau înguste, care nu vor fi ușurate din imaginea generală a imaginii.

  • Cu rochie sau fusta. La un parc lung este mai greu să alegeți o rochie sau o fustă decât o scurtă. Fusta trebuie să fie strânsă sau netedă, luxuriantă sau necurate nu se vor potrivi. Versiunea câștigătoare – Fusta creionului sau Cazul de lungime MIDI. Poate fi într-un stil de sport, cauzal sau chiar un stil de afaceri. În funcție de stilul selectat pe care îl alegeți, trebuie să selectați pantofii. Poate fi adidași, pantofi sau cizme gleznă.

Ce să combine parcul de culoare?

Albastru

Ce este un parc albastru bun? Faptul că nu pare atât de trite ca un parc negru sau o culoare Khaki. Dar, în același timp, ea nu prinde și nu marca, nu trebuie să-și rupă capul, cu ce haine este de a-l combina. Este potrivit pentru o eșarfă, pantofi și pungă de culori cele mai incredibile. Mai ales că va arăta cu haine de galben, măsline sau roșu.

Negru

Parcul negru poate fi purtat cu haine de aproape orice culoare. Versiunea Win-Win este un aspect total negru, care, dacă se dorește, poate fi diluat cu accesorii luminoase. Va fi bine să te uiți la hainele de gri, albastru, maro. Dacă doriți să adăugați accesorii luminoase, alegeți roșu, roz, muștar.

Galben

Parcul galben este destul de autosuficient, deci trebuie să-i alegeți foarte atent hainele. De exemplu, accesoriile roșii vor ajuta la crearea chiar mai strălucitoare și cauzând o imagine. Haine sau sac albastru, dimpotrivă, faceți o imagine mai calmă. Culoarea galbenă pare a fi haine alb-negru, deci asigurați-vă că acordați atenție acestei culori universale.

Maro

Culoare maro multipată, astfel încât să puteți găsi cu ușurință parcul de care aveți nevoie. Aceasta este o alegere excelentă pentru fiecare zi, o alternativă excelentă la parcul de măslini. Puteți să o purtați cu orice haine neagră – este întotdeauna o versiune câștigătoare.

De asemenea, un parc brun va fi perfect privit cu blugi albastri de orice umbra. De asemenea, puteți experimenta cu accesorii roșii, poate fi o pungă, mănuși sau eșarfă.

Bej

Parcurile bej sunt destul de populare, în plus, o paletă de culoare largă vă permite să alegeți exact „dvs.”. Cafea cu lapte, caramel, nisip, brandy. Ridica hainele într-un parc bej nu va fi multă muncă.

Parcul este cel mai bine combinat cu pantofi de piele de piele. De exemplu, cu Thymberlands pe o singură talpă sau gleznă cizme pe un călcâi gros, iar cele mai mari, cu atât mai bine. Gama de culori luminoase și saturate Bine ați venit: Taur, Gri, Olive, verde deschis, bej, burgundie.

De exemplu, acesta va fi perfect combinat cu haine negre și accesorii roșii. Pentru fiecare zi, o combinație de bej cu gri se va potrivi și revigorarea imaginii va ajuta accesoriile albe. Culoarea bej este considerată neutră, atât de perfect combinată cu aproape toate culorile și nuanțele.

roșu

Cu un parc roșu, hainele negre vor arăta grozav, puteți dilua imaginea de tot felul de nuanțe de galben și verde. De asemenea, acordați atenție hainelor și accesoriilor maro. Este mai moale negru, deci imaginea cu ea va fi mai rafinată.

Arată bine pentru combinația de alb și roșu. Culoarea albă revine imaginea îl face elegant și luminos. Pentru un arc mai relaxat, înlocuiți alb bej – o altă versiune de succes de zi cu zi.

Ușoară

Parcurile făcute în scheme de culori luminoase sunt destul de populare în sezonul de primăvară. În plus față de bej, despre care am vorbit mai sus, poate fi nuanțe înfundate de alb roz, galben, albastru sau clasic alb.

La parcul de culoare luminoasă este mai bine să ridicați haine întunecate și accesorii, altfel riscă să fiți prea decolorați, o imagine frumoasă. Opțiuni universale – negru, maro, albastru închis, gri.

Kaki

Parcul culor al lui Haki va arăta perfect cu fundul negru. Poate fi blugi, pantaloni sau ciorapi care intră fără probleme în pantofi negri sau cizme. Cizme pot fi piele, și chiar mai bine – Suede.

O altă opțiune bună este jambierele din piele care sunt perfect combinate cu o cârpă „de protecție” mată a unui parc vrac.

Green Park va arăta grozav cu blugi albastru sau albastru. Este demn de a alege pantofi de căprioară de culoare gri sau albastru închis. Poate fi, de asemenea, o nuanță la modă gri-maro – Toaur. Diferența de culoare dintre blugi și pantofi nu ar trebui să fie prea luminată, dacă este o tranziție lină de la o umbră la alta.

La parcul color Khaki, pantaloni sau blugi de culoare albă sunt potrivite, deși la prima vedere o astfel de combinație pare neașteptată. Este deosebit de bun să le combinați cu pantofi care nu sunt negri și gri. Poate fi ambele pantofi de cimbru și modele mai elegante pe tocuri sau fără.

Ce capac să poarte?

Dacă preferați stilul casual sau militari, purtați un parc cu un capac Bini sau încercați să îl combinați cu o rănire a blană. Astfel de căști se vor potrivi perfect imaginii generale a imaginii și vor fi ideale pentru fiecare zi.

Orice pălărie de stil sport va fi combinată cu parcul perfect. Poate fi neutru – gri sau negru, dar va arata, de asemenea, Bun Burgundia, Orange, Roz.

La fete tinere, capacele cu capitole, completate de pompons mari.

Doriți să obțineți imaginea mai rafinată și elegantă? Purtați un parc cu o preluare texturată de volum sau o pălărie cu un voal. Dar, în același timp, detaliile rămase ale imaginii dvs. trebuie să fie perfect atente corespunzătoare acestei defecțiuni a capului neobișnuit.

Pantofi și pungă sub parc

Parcul este cel mai bine combinat cu pantofi de piele de piele. De exemplu, cu Thymberlands pe o singură talpă sau gleznă cizme pe un călcâi gros, iar cele mai mari, cu atât mai bine. Gama de culori luminoase și saturate Bine ați venit: Taur, Gri, Olive, verde deschis, bej, burgundie.

Dacă vă plac pantofii din piele, alegeți albastru sau albastru închis. Ar trebui să fie pantofi grei cu tălpi groase și pe un călcâi masiv.

În primăvara și toamna cu parcul, vor exista mari adidași, adidași și chiar pantofi de barci, totul depinde de imaginea pe care ați ales-o.

Dacă aveți un parc clasic, sacul la el, de asemenea, trebuie să selectați corespunzător. Model de stil sportiv sau stil militari. Parcul este perfect combinat cu un parc, o pungă de banane, pungă de sac.

Nu este nevoie să ridicați o pungă în tonul pantofilor, să o luați mai bine la parc. Opțiuni de vinware – pungi de gri sau maro, care sunt cele mai versatile.

Este categoric nu este potrivit pentru o pungă clasică, trebuie să refuzi imediat. Se referă, de asemenea, la ambreiajul și geantele mici de pe lanț.

Iarnă și de primăvară de toamnă Luke

Imagine perfectă de iarnă pentru fiecare zi, baza a căror parcul albastru este. Suede cizme roșii arata grozav cu blugi albastre. Punga strălucitoare portocalie se potrivește perfect în stilul general al imaginii, datorită culorii pantofului și blantei roșii pe capotă, dar nu arată plictisitor. Reîmprospătează imaginea unei pălării realizate într-o schemă de culoare albă și verde.

În primăvară, puteți purta în siguranță un parc cu o rochie de mătase într-un stil de lounge și Brogue Black Lacquer. Dacă doriți să arătați mai elegant, înlocuiți-le pe pantofi. Completați imaginea unei pungi de piele roșie tridimensională.

Dacă pe ploaia de stradă, purtați un parc cu cizme de cauciuc negru. Blugi Blue arată frumos cu un parc dezbrăcat, demonstrând o cămașă elegantă într-o cușcă. Aceasta este o opțiune excelentă pentru perioada de toamnă, când o zi poate fi fierbinte, iar seara este rece și vreau să fixez parcul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: