Ce să poarte o haină de trandafir?

Ce să poarte o haină de trandafir?

Culoare roz – unul dintre cele mai populare pentru designerii de haine la modă. Într-adevăr, el nu își dă poziția de-a lungul anilor și rămâne în fruntea colecțiilor sezoniere. Mai ales luminos arată ca această culoare în timpul offseasonului. Proprietarul unui haine roz arată vesel și calea lui creează un contrast cu străzile ploioase și să ia zăpadă. Astfel de îmbrăcăminte exterioară în fața fetelor tinere și a doamnelor mai în vârstă.

Cum de a alege haine pentru a acoperi?

Pink Coat recomandă purtați cu modele de bază.

Clasic pentru culoarea roz este o combinație cu gri. Arată strict și perfect potrivit pentru outfit-ul de birou. Stylistii recomanda sub stratul roz pentru a purta o rochie de gri si ridica o geanta sub ea cu un ton. Completați un astfel de ansamblu de pantofi roz. Se recomandă, de asemenea, pantaloni drepte și cămașă albă. La astfel de ani, puteți alege pantofi de afine, zmeură și flori de cireșe întunecate. Poate fi pantofi pe platformă sau mocasini.

Pink și negru – o altă versiune câștigătoare. Stilul de afaceri în această combinație reprezintă fusta de creion din piele cu o bluză de culoare roz sub tonul stratului. Saturat roz bine combinat Cappuccino Color Îmbrăcăminte. Poate fi o rochie și o eșarfă de aceeași culoare. Această imagine va completa imaginea pantofilor de acoperire roz.

Cu o astfel de haină, blugi arata foarte elegant, stilistii recomanda blugi. Ei trebuie să fie doar culoare închisă, albastru deschis în acest caz nu sunt deloc potrivite. Puteți încerca, de asemenea, combinația de pantaloni drepți cu săgeți lungime în 7/8. Accesorii sunt alese roz închis, precum și alb, gri, negru.

Dar, pe o întâlnire romantică, puteți purta un strat de trandafiri de blană artificială și blugi albastru spartă. În acest caz, vor exista pantofi clasici sub un astfel de costum. Pentru un eveniment solemn sub haina, puteți ridica o rochie cu o fustă în stilul Klesh.

În ceea ce privește combinația de culori, în plus față de cele de mai sus, roz este perfect pentru aur, galben, verde și portocaliu.

Coat roz este reprezentat de mai multe stiluri: drept, montat, supradimensionat, glud. Cea mai ideală lungime a astfel de îmbrăcăminte exterioară este media.Ca orice strat, ar trebui să fie selectat prin figură. Pentru femeile cu coapse largi, cu o talie bună și umeri înguste se potrivesc cu un fund desfăcut. Dacă umerii dimpotrivă, atunci puteți alege un strat drept cu un guler amânat. Mâinile și burta completă vor acoperi perfect un strat în stilul de supradimensionare.

Și ar trebui să se amintesc că straturile scurte din acest colore nu pot veni cu fete chiar subțiri.

Ce să combine nuanțele de roz?

În nuanțele de roz, trebuie să înțelegeți și există destul de puțini. Iată doar o mică parte: Flamingo, Neon șocant, Fuchsia, Tango, Smacks – Lilac. Pentru a înțelege unde provin nuanțele de roz, merită să înțelegeți ce culori s-au dovedit. Acesta este un amestec de roșu și alb, uneori galben.

Cea mai populară culoare Pink Pink. Este cea mai strălucitoare și mai ușoară nuanță. Se poate găsi în costumele de vară și de birou. Într-un stil de afaceri, este combinat cu fuste și pantaloni gri. De asemenea, arată bine cu albastru, alb, galben deschis și bej.

O altă umbră populară – culoare clasică roz. Sub ea este bine să alegi haine și pantofi albi și bej.

Salonul roz este obținut dintr-o combinație de alb și roșu, cu adăugarea de umbra galbenă. Bine armonizează cu albastru, violet, turcoaz și albastru.

Tint Cyclamen se referă la descărcarea de neon. Aceasta este o culoare foarte luminoasă care atrage atenția. Aceasta culoare ar trebui să fie utilizat foarte atent, nu este recomandată umflare inutilă culorile.

de culoare fuchsia, de asemenea, se aplică în nuanțe luminoase. Îmbrăcăminte de această culoare este caracterizat prin stil și eleganță. Albastru închis și negru este potrivit pentru ea.

Pantofi

Pantofi depinde de stilul de strat. Prin urmare, pentru o afacere sau un stil romantic, vă puteți ridica glezna si ciocolata șocurilor. Opțiunea Classic – cizme negre.

Pentru stilul de Kazhuty, imaginea poate fi suplimentată cu thymberlands, pantofi pentru bărbați sunt recomandate pentru cei mai curajosi.

Sub strat pulmonar se potrivesc perfect roșu Colora negru, roz, saturat albastru sau gri.

Stilistii recomanda pe un strat de lână pentru a ridica pantofii pe platforma, cizme-gri perla sau botine sunt cele mai potrivite.

Adăugați stil la imaginea bootfortes de culori gri și negru obișnuite.

Cu un strat de culoare roz perfect combinat pantofi piele.

Ce eșarfă ridica?

Ideal cu un strat roz va fi combinat eșarfe albe, roz și gri. Dacă vă plac eșarfele cervicale, ar trebui să dați preferință cu imprimările Leopard și Python.

O eșarfă poate deveni un accent pe costum dacă ridicați un strat albastru sau purpuriu. În acest caz, este necesar să alegeți accesoriul, de exemplu, sacul, aceeași culoare sau aproape de ea.

Calitatea eșarfă depinde de sezonul anului.

Puteți alege o eșarfă sub forma gulerului. Dacă aveți un suport, puteți alege în siguranță un palatină, o eșarfă subțire tricotată sau tricotate. Pentru un strat fără guler, sindurile tricotate sunt perfect potrivite, iar o mătase va arăta frumoasă. Asigurați-vă că aveți nevoie de o eșarfă pentru un strat cu un gât. Ar trebui să fie o formă ușoară, sarcina sa principală acoperă gâtul și gâtul liniei.

Puteți experimenta cu eșarfe pentru îmbrăcăminte exterioară cu un guler amânat. În acest caz, principiul ar trebui să acționeze – cu atât mai greu sub forma zonei gulerului, cu atât este mai ușor să fie un accesoriu.

Hota în sine decorează, o astfel de haină necesită concisuri de la eșarfă – cu atât mai ușor, cu atât mai bine. Pentru straturile de iarnă roz, puteți ridica o eșarfă de o țesătură potrivită potrivită pentru sezon și trageți-o sub haine.

Dacă stratul de formă cea mai simplă și fără guler, atunci puteți experimenta cu eșarfe lungi și de volum. În orice caz, este necesar să reziste la gama de culori recomandată.

Ce capac va fi potrivit?

Cu o astfel de haină este cea mai bună combinată. Imaginea romantică completează perfect pălăria de bej, cafea, albastru, perla și cenușă și cenușă.

De asemenea, puteți alege o pălărie de flirt sau o pălărie tricotată elegantă.

Accesorii

Culoarea roz nu vă permite să plecați cu capul în experimente pe o combinație de culori. Prin urmare, ar trebui să aderați la permis. Opțiune clasică pentru pungi albe, gri, maro, negru. Dacă ridicați o geantă de mână roz sub o haină, atunci ar trebui să fie pentru ea.

Stilistii atunci cand selectati saci sunt sfătuite sa se concentreze pe forma de subtocuri. De exemplu, culorile calde sunt selectate pentru hainele de tonuri calde. În acest caz, pungi perfecte de bej și maro.

Pentru haina roz cea mai potrivită genți mici cu mâner. Aceasta este o adăugare drăguță a imaginii romantice. Apropo, este complet opțional atunci când straturile roz ridică pungi și pantofi de o singură culoare.

În ceea ce privește bijuteriile, brățările, margelele și cerceii turcoaz și galben sunt perfect combinate cu un strat roz.

Imagini spectaculoase

Roz combinat perfect cu alb-negru. Culoarea întunecată o culoare strălucitoare, iar, dimpotrivă, roz poate dilua negru. Dacă adăugați o notă albă la costum, va reîmprospăta întreaga imagine.

Roz accentuează adâncimea albastră. Această combinație atrage aspectul și este considerat unul dintre cele mai bune. Cu toate acestea, este imposibil să combinați roz strălucitor și albastru strălucitor. Acesta este un bust, care va „bate” în ochi și va distrage de la întreaga imagine.

Verde și roz sunt o combinație contrastantă, în timp ce ambele culori arata luminoase și convexe. Combinația este rară în haine, dar foarte atrăgătoare.

Combinația dintre violet și roz este una dintre cele mai sofisticate. Aceste două culori vin la un grup asociat, așa că arată destul de armonios. Puteți introduce o intrigă ușoară în imagine, adăugând decorațiuni turcoaz.

Glazura este considerată o combinație a principală și galbenă. Această culoare poate fi adăugată în siguranță la ansamblul de haine de la roz și albastru, roz și liliac, precum și roșu și purpuriu. Aceasta este o imagine reală „evidențiere”.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: