Ce să poarte un strat roșu?

Ce să poarte un strat roșu?

Pentru a crea o imagine spectaculoasă perfect potrivită. Va fi imposibil să rămâi neobservată. Preferința sa este roșie, de regulă, oferă specialități emoționale, încercând să fie centrul atenției, cu un mod dinamic de viață. Fiecare fată alege pentru ea pe baza unui dulap pe destinația lor funcțională, caracteristici de stil, figuri, precum și caracterul lor chiar.

Multe fashionmented un model dintr-un strat cu o siluetă largă care nu conține astfel de elemente, cum ar fi o capotă și curea. Acestea sunt completate cu fantă sau deasupra capului buzunare. Poate fi cu un guler de același tip de material ca strat în sine sau un guler de blană.

La vârf de popularitate, un strat de trapez cu un guler stativ sau fără guler. Acesta poate fi cu un manșon drepte sau ușor arcuite, fante în loc de mâneci sau trei sferturi furtune. Ultimele două tipuri de manșoane se recomandă să se combine cu mănuși lungi, care va face imaginea senzuala si seducatoare.

Coat lișiță are aceeași formă de guler ca strat de trapez. Potrivit pentru cei care prefera stilul casual în haine. Combinat cu pantaloni sau blugi înguste. Pantofii pot fi selectați, începând cu cursa scăzută și terminând cu un ac de păr subțire.

Doamnele reale opresc alegerea lor pe un strat de silueta atașată. Roșu și toate nuanțele sale se potrivesc perfect în toate stilurile lui. Coat cu miros, curea și guler cu provocări sau un guler de mare, combinat cu pantaloni clasici cu o săgeată, Turtleneck și o geantă de mână vor fi ajutați la crearea unei imagini elegante de afaceri. Stres feminitatea, eleganța și harul vor ajuta rochia clasică, decorată cu butoane și un castron sub forma unui arc.

Haina directă de siluetă poate fi numită universală, deoarece poate fi reprezentată în stilul clasic și sportiv.

Restrâns și considerat concis ca un strat drept pe butoane sau fulgere, cu un guler cu lapel și provocări sau fără guler. Gulerul de blană și decorarea sub formă de broșe vor da seriozitate și soliditate. Puteți purta cu rochie liberă, pantaloni clasici, blugi, bluză, pulover sau fustă îngustă.

Citește mai mult  Coată de blană lungă

Stratul cu capota și buclele montate pot fi combinate cu pantaloni sport sau costum, îmbrăcăminte gratuită în stil urban.

Ia în considerare lungimea

Ca orice obiect al dulapului tău, fiecare strat ar trebui să aibă propria sa, lungimea potrivită și lungimea ar trebui să fie potrivită pentru hainele cu care stratul este combinat.

Dacă alegeți fusta, atunci stratul trebuie să fie foarte lung sau scurt. Datorită unei straturi de orice altă lungime cu o fustă, trebuie să scoateți centura și lăsați-o dezbrăcată, altfel integritatea imaginii va fi pierdută datorită setului de linii orizontale.

Stratul cu lungimea maxi poate fi combinat cu orice haine de garderoba dvs., oricare timp. Excepția este îmbrăcămintea sporturilor, deoarece haina lungă este un stil clasic. Bun, astfel încât, cu ea puteți ascunde posibilele defecte ale figurii.

Și în cele din urmă, cea mai populară haină este ușor mai mică sau ușor deasupra genunchiului, astăzi conduce în lista celor mai preferate. Cu aceasta, este posibil să se facă un accent sau să se laude de picioare subțiri, o rochie frumoasă și un gust impecabil. Finalizați-l cu blugi, pantaloni, jambiere, mini sau midi, îngustă sau luxuriantă – totul va arăta armonios și modern.

Combinații la modă cu roșu în îmbrăcăminte

 • Cele mai populare în combinație cu roșu au fost și rămân până astăzi de bază: alb-negru.
 • Iubitorii de imagine îndrăzneț și îndrăzneț preferați mai des prima opțiune, combinația de roșu cu alb, arată mai moale și delicată.
 • La modă a început să combine culorile de contrast. Elegant este considerat o combinație de roșu cu culoarea de smarald nobil. Culoarea luminoasă galbenă și indigo nu vă va strica arcul.
 • La punctul de vârf de popularitate cu celulele roșii și imprimarea maritimă.
Citește mai mult  Park Fred Perry

Cum de a alege o căptușeală?

În funcție de tipul de siluetă și de stil, selecția pălării este foarte diversă.

Coat de stil clasic este potrivit pentru mai multe sezoane la rând la rând. O combinație foarte elegantă cu o pălărie de un bowler, ia. Varză caldă și confortabilă. Haina directă universală este, de asemenea, opțiunea perfectă va fi luată, pălărie, pastilă, pălărie de blană. Cu o haină într-o fată tânără în stil sportiv, puteți pune pe o pălărie tricotată peruviană, o pălărie de arme, o pălărie cu un pompon, o pălărie de stocare, un capac sau chiar un capac cald.

Ce eșarfă purtă?

 • Un strat roșu monofonic poate fi suplimentat cu un Pantantine elegant, care va adăuga imaginea romantismului.
 • Popularitate uriașă între fete și femei folosește o eșarfă. El a cucerit un etaj slab cu versatilitatea și confortul.
 • O armaha miniaturală, o schiță a unui brazer sau ouă potrivită pentru un strat scurt.
 • Schimbați cu atenție vederea hainei dvs. va ajuta Burgee – gâtul sau umerii de închidere nu este o eșarfă de blană lungă. Transformând un strat cu un astfel de accesoriu, imaginea va arăta foarte status și costisitoare.

Selectăm pantofii

 • Pantofii de tocuri se vor potrivi modelelor sofisticate ale hainei. Poate fi cizme pe un călcâi subțire sau gros sau o pană, de preferință cu un vârf înalt pentru toamnă sau iarnă. Pentru cizme elegante vreme mai calde, cizme de gleznă și chiar pantofi.
 • Pantofi sport, desigur, combină mai bine de la un strat de același stil, cu o haină scurtă, cu o capotă, haina pe o bandă elastică și alte atribute sportive.
 • Ridica pantofii în tonul stratului absolut nu neapărat și nu mai este recomandat. Cu un strat roșu va fi armonie, de exemplu, pantofi de bărci bej, pantofi de smarald, cizme albastru model hunter hunter la scăzut.
Citește mai mult  Ce să poarte o femeie semi?

Reguli importante de combinație

Combinați hainele cu alte haine trebuie să ia în considerare textura lor. Haina groasă de iarnă nu este combinată cu lucruri de vară subțiri și transparente. De exemplu, un strat de lână nu va fi suplimentat cu capacul luminos sau eșarfe de mătase sau un strat tricotat cu capac tricotat de iarnă și mănuși.

În funcție de tăietură, puteți accentua sau ascunde defectele vizibile ale figurii. Combinați haine largi și în vrac în partea superioară a corpului, cu îmbrăcăminte îngustă și montată în partea inferioară și viceversa. La o haină scurtă, ridicați o fustă de creion sau pantaloni înguste.

Din poziția gama de culori, costumul ales corect nu trebuie să conțină mai mult de trei culori în sine, deoarece acest tip nu pare a fi atent și senzația integrității imaginii este pierdută. Haina roșie va domina și, în consecință, trebuie să luați haine într-o paletă de culoare care nu o va relua, ci doar subliniază semnificația sa.

Pentru a fi combinate cu ușurință cu haine, obiectele de îmbrăcăminte includ: fustă creion, cămașă albă, pantaloni clasici, blugi înguste.

Imagini spectaculoase

Ceapă elegantă și confortabilă – bărci albastre în combinație cu un strat roșu, blugi de lumină și o cămașă albă perfectă pentru întâlniri de afaceri în timpul zilei, seara puteți adăuga o haină cu o pălărie neagră cu câmpuri și o pungă mare.

Când trebuie să aveți o mulțime de timp, este convenabil să vă îmbrăcați și să priviți perfect, blugi vor veni la salvare, cămașă, pantofi pe clopot de jos și fusta.

Un singur strat roșu sau strat într-o cușcă, pantaloni negri înguste, sac și mănuși lungi – opțiune pentru o excursie la muncă sau studiu.

Efectuați o impresie la cină într-un restaurant sau la o petrecere seculară va ajuta un strat roșu, completat de luminos, dar în același timp o rochie și accesorii foarte feminine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: