Coat de blană dulce

Coat de blană dulce

Coat de blană dulce este considerat cel mai bun din lume. Înapoi în străvechi, i sa dat un al doilea nume – „aur moale”, și trebuie spus că, chiar și după cele mai noi tehnologii de finisare a produselor de blană și durerea lor, blana unui salariu rămâne în preț.

Ce arată o haină de blană ca o haină de blană?

Produsul de blană de la un salariu pare cu adevărat superb. În primul rând, o astfel de haină de blană se distinge prin grămada sa. El are o grosime groasă, matasoasă, cu un strălucitor de marcă, dar în același timp foarte durabil și ușor. Un astfel de haină de blană nu va fi dificil să vă încălziți și să vă decorați în orice îngheț, dar îl costă scump. Nu este surprinzător faptul că cumpărătorii preferă uneori copiile ei mai ieftine.

Similar pentru un strat de blană de la un salariu este considerat un produs de blană dintr-o perdea. Blana lor este foarte asemănătoare unul cu celălalt. Dar Sable este mai moale și plăcut la atingere. Cu toate acestea, la prima vedere, cumpărătorul neexperimentat va fi dificil de a se afla în cazul în care stratul de blană este dintr-un salariu și de la perdea?

Iată principalele diferențe:

  • Produsul dintr-o blană va fi mai moale și mai gros.
  • Durata de viață a rândului de blană mai mică este mai mică de 2 ori și este de aproximativ 7 sezoane, în timp ce Sobolny puteți purta în siguranță toate cele 12.
  • Sabile de blană mai întunecate și bogate.
  • Ei bine, principala diferență este costul. Costurile de blană de blană dulce uneori mai scumpe decât de la viclenie.

Puteți cumpăra o haină de blană de la un Saby în magazin sau coaseți la comandă într-un studio special. Pentru a evita falsul, este mai bine să nu cumpărați un astfel de produs scump din mână. Vânzătorul din magazin la prima cerere ar trebui să ofere o garanție și un certificat pentru bunuri.

Modele

Haina de transpirație are o mare varietate de stiluri, dar t.La. Blănuri foarte scumpe și de înaltă calitate, cele mai multe modele sunt păstrate în tendințele clasice.

Iată cele mai populare dintre ele:

Haină de blană

Este principalul favorit pe piața blană. Majoritatea straturilor de blănuri au o bară transversală.

Un astfel de haina de blană nu constă din întreaga pânză, dar cusută din bucăți individuale de materiale. Ca rezultat, se obțin benzi orizontale netede. Un model similar poate fi decorat cu un produs întreg de la blănuri și numai cu mâneci sau guler pot fi procesate.

Coat de blană dulce

Probabil principalul avantaj al acestei versiuni a hainelor superioare va fi practic. De obicei, femeile nu se plâng foarte mult de pălării, care strică coafura și nu arată că nu sunt deosebit de elegante.

Dar vremea din țara noastră se simțea și nu puteți ajunge nicăieri de la îngheț, dar nu vreau să înghețe pe nimeni, astfel încât o haină de blană este opțiunea perfectă pentru iarna rusă. În plus, capota este un element separat de stil, și chiar dacă nu doriți să o aruncați, se poate completa perfect haina de blană.

Citește mai mult  Coat Sonata

Avtolea

Un astfel de strat de blană se distinge cu o lungime mică, de regulă, pe centură și cu mâneci non-a patra. Blana de blană a unei astfel de tăiate – alegerea femeilor active de conducere. Va fi cel mai convenabil pentru dvs.

Shuba-transformator

Un stil similar permite unui produs de blană să se întoarcă de la straturile clasice de blănuri într-o haină elegantă de blană sau o vestă la modă. De regulă, piesele amovibile pentru astfel de produse sunt mâneci, capota, hem sau guler. T.La. Sobarul de blană sobulară are un preț ridicat, nu fiecare femeie își poate permite să aibă mai multe produse de la o astfel de blană în dulap. În acest caz, haina de blană de transformator este ideal, deoarece într-un singur preț puteți obține mai multe lucruri scumpe simultan.

Soluții de culoare

În ciuda numărului mare de tot felul de tonifiere de blănuri, designerii preferă să folosească piei de animale în formă prioritară. Dar din această paletă de culori, produsul nu este mult redus.

Deci, următoarele sunt următoarele:

1. „Cap” – culoarea aproape neagră, este considerată cea mai scumpă și mai valoroasă+

2. „Blană” – o nuanță de culoare deschisă aproape de nisipul galben+

3. „Culoare” – un produs maro, în mijloc are o bandă întunecată+

4. „Poodles” – această haină de blană este laturile ușoare, dar un spot de gât luminos.

Blana de blană albă este considerată cea mai valoroasă. Un animal din această culoare se găsește în natură extrem de rar.

De asemenea, în culoarea ar trebui să acorde o atenție la prezența porcului „gri”. Cu atât mai mult haina de blană va arăta din ce în ce mai mult.

Lungime

Coaturile de transpirație au cea mai mare lungime. Produsul lung va fi cu siguranță cel mai scump, dar și cel mai luxos. Îi protejează în mod fiabil proprietarul de la cel mai sever îngheț.

Desigur, în alegerea lungimii, merită să ne navigați gusturile, ci și vârsta. Fetele tinere sau mamele moderne din spatele volanului sunt straturi mai potrivite de blană sau MIDI, dar femeia mai în vârstă va arăta profitabilă într-o haină mai lungă.

Producătorii

Din cele mai vechi timpuri din cele mai vechi timpuri, producătorii de haine de blană sobulară au fost ruși. Blana acestui animal este o parte importanta a istoriei Rusiei. De multe secole oaspeții străini la întoarcerea acasă a spus despre o blana unica pe care s-au întâlnit în țara noastră. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că, în timpul nostru, firmele rusești sunt în continuare cei mai importanti producatori de Soboli.

Unul dintre cele mai renumite producători este Elena Blanuri Fur Mobilier. Aceasta companie a devenit atat de mult succes încât fabricile sale sunt acum nu numai în Rusia, dar, de asemenea, în Grecia și Italia. În țara noastră, puteți găsi magazine de firma „Elena Furs“ în toate marile orașe.

Citește mai mult  Jacheta denim alb

Fiecare colecție de cohes „Elena Furs“ stabilește direcția viitoare a industriei blănurilor. Când coaseți produse, angajații companiei folosesc numai cele mai bune blana. Un astfel de produs o cumpără pe tot felul de licitații furioase din întreaga lume. În Rusia, există singura licitație a acestui tip de „soyuzpushnina”, în care această fabrică dobândește piei sobulare valoroase. Apoi se transformă în designeri de lux.

Un alt producător popular de blănuri din Rusia este fabrica de blană Kalyaev. Când cumpărați un strat de blană, clientul nu poate fi absolut îngrijorat de calitate. Magazinele Keat vin direct din fabrică fără intermediari. Afectează în mod semnificativ prețul bunurilor. Marele avantaj al acestui producător este site-ul său web. Acesta este programat un sistem de filtrare care vă permite să selectați convenabil modelul pentru dvs.

Dar Rusia nu este singurul producător de straturi de blănuri sobulare. Unul dintre concurenții săi globali este Italia. Producătorii de cea mai înaltă calitate dintre ei sunt Paolo Moretti, Marco Vanoli, Fendi, Roberto Collini și multe altele.

Desigur, du-te în Italia pentru o nouă haină – visul oricărei fashionista, dar dacă pare imposibilă pentru tine, straturile de blană ale producătorilor italieni pot fi găsite în siguranță în Rusia.

Recenzii

Cele mai multe fete visează doar o haină de blană, deoarece prețul ei este potrivit, desigur, nu toată lumea. Și cei care au fost destul de norocoși să dobândească un astfel de produs valoros, aproape într-o singură voce se bucură de această achiziție. „Visul meu sa întâmplat în cele din urmă! Nu vă puteți imagina modul în care stratul de blană este moale! Ar merge la ea toată iarna și acasă și îmbrățișate ușor „.

Care este pretul?

De mai multe ori pentru acest articol sa menționat că haina de blană sobulară este cea mai scumpă. Deci, care este prețul său? Produsul lungimii de mijloc va costa, variind de la 400.000 de ruble. Blana de blană este autentică și pentru 800.000. Dar va fi cea mai mică etichetă de preț sub care nu este necesar să coborâți, deoarece atunci va fi o probabilitate mare de a cumpăra un fals.

In magazine corporative, haina de blană de la designeri eminenți pot fi, de asemenea, achiziționate. Apoi, îmbrăcăminte exterioară va costa o stare cu adevărat.

Ce sa porti?

Cumpara o haină de blană din blană sobular încă. Este important să fie capabil de a crea o imagine dintr-o bucată. Stilistii într-o singură voce spune că o astfel de achiziție costisitoare este mai bine să uzură, fără exces de patos. cunoscători de blană va observa în continuare achiziția.

Regulile pentru șosete învelișului sobular depind de culoarea sa, dar în primul rând din lungimea. semișube este foarte potrivit pentru fete tinere și active,. O optiune de încălțăminte ideala va fi cizme de pe o platformă sau toc.

Dacă doriți să adăugați eleganță la propria imagine, puteți purta o fusta creion sau pantaloni înguste. Blugi poate fi, de asemenea, combinate cu o haină de blană, dar trebuie să le introduceți în mod corect. În acest caz, mai bine să consultați un stilist. De asemenea, atunci când șosezi un strat de blană scurtă, imaginea va arăta mai bine dacă hainele tale nu vor privi de sub blană.

Citește mai mult  Coat de blană cu sumă

Cu o haină de blană de la o bucată de lungime medie, aproape toate lucrurile vor fi combinate – și pantaloni, rochii și fuste. De asemenea, este important ca aceste elemente ale dulapului să nu privească sub îmbrăcămintea dvs. exterioară. Nu combinați cu un strat de blană dintr-o tipări strălucitoare, decorațiuni strălucitoare și haine prea apelate. Toate acestea vă vor deplasa cu un bărbat fără gust. Când purtați un astfel de lucru scump ca o haină de blană sobulară, ea și una pentru a atrage atenția este suficientă.

Când alegeți o haină lungă de blană, o multă atenție merită să plătiți pantofi. Este mai bine să dea preferință modelelor de pe călcâi, altfel puteți arăta doar ridicol, mai ales cu o creștere scăzută.

O pungă de sub un strat de blană este problematică, dar fără ea oriunde. Te-aș sfătui să rămâi în ambreiaj. Și în nici un caz nu se diluează un strat scump de blană cu saci de materiale ieftine. Astfel încât să puteți strica întreaga imagine.

După cum vedem, achiziționarea unui astfel de produs de blană implică o mare responsabilitate. Atunci când șosetați straturi de blănuri dintr-un vas, puteți permite mai multe erori în care vă veți strica imaginea. Dar observând singurul sfat, puteți evita eșecul. Și acest sfat – respectarea minimalismului în toate elementele de îmbrăcăminte. Dar dacă chiar nu așteptați să adăugați ceva luminos în imaginea dvs., apoi periați cu îndrăzneală buzele în nuanțele întunecate ale rujului!

Imagini

Cea mai mică și frumoasă modalitate va fi o combinație a unei haine de blană de la un salariu cu o rochie. Coaja elegantă de blană încrucișată decorează perfect arcul de mătase la produsul blanar, iar rochia luminoasă va sublinia frumusețea și strălucirea blănurilor sobulare.

Nu inferior în imaginea și pantalonii femininității. Puloverul alb cu un guler înalt și pantofi în ton este perfect combinat cu pantaloni întunecați înguste. În această imagine, trei culori contrastante sunt implicate – alb, negru și maro deschis, dar încă mai rămas minimalist și este și mai elegant.

Dar pantaloni pantaloni. Uită-te elegant cu o haină din piele sobulară. Sună sfidător, dar, de fapt, arată foarte organic. O broască monofonică în tonul completează armonios imaginea.

Brown este perfect combinat cu verde închis. Și următoarea imagine a acestei confirmări. Salopete de mlaștină de lungime medie, combinată perfect cu un strat de blană dintr-un salariu natural. Cizme din piele pe un călcâi gros în tonul hainei superioare dau forma de finalizare.

Interesant și opțional cu blugi. Aici modelul încalcă în esență toate legile șosetelor de blană Sobolina. Ochelari strălucitori, ruj, bijuterii în mână, și chiar blugi! Pare să arate că ar trebui să fie doar fără gust, dar nu. Aceste lucruri sunt combinate între ele. Acesta este exemplul perfect al locului de muncă potrivit al stilistului!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
  1. Larisa

    Ce tip de animal este acoperit cu acest strat dulce de blană?

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: