Coat galben

Coat galben

Alegerea unui strat de aceasta toamna, asigurați-vă că să acorde o atenție la culoarea galbenă. El este un adevarat hit al sezonului curent, arată luminos și la modă. Uita de gri practic, să devină o fată care nu se teme să risc!

Modele

Stoys si modele de blana galben sunt diverse. Să uite la cele mai interesante dintre ele.

Modelele clasice nu mai ies din moda, chiar dacă acestea sunt de culoare galben strălucitor. Da preferință la un strat echipat cu o centură, care va sublinia talia si soldurile.

Coat fără un stil de guler Coco Chanel astăzi sunt relevante ca niciodată. Ei arata foarte bine pe fetele fragile zvelte cu umeri înguste.

O haină galbenă alungită se va bucura de fete statice mari care nu se tem să fie în lumina reflectoarelor. Ele arata foarte luminoase si atractive.

Trapezoid Crok Haold va arăta bine pe fete cu șolduri largi. Să le combină în mod deosebit cu pantofi cu toc înalt.

Nu uitați de modelele galbene de supradimensionare, care nu și-au pierdut relevanța timp de mai mulți ani.

Ele arata spectaculoase cu blugi înguste și rochii elegante, făcând imaginea colorată și strălucitoare.

Un alt stil la modă este un cocon care arată grozav pe fete subțiri. Datorită picioarelor subțiri vizibile și încheieturilor subțiri, veți arăta fragil și sofisticat.

Lungime

Înainte de genunchi

Straturi care se termină în zona genunchiului sunt cele mai relevante. Astfel de îmbrăcăminte exterioară este foarte convenabilă, nu argumentează mișcarea, vă permite să vă simțiți cald și confortabil. Coaturile galbene lungi sunt extrem de rare, deoarece arată prea luminos și atrag mult mai multă atenție pentru ei.

Scurt și scurtat

Coaturile scurte sunt populare printre fetele tinere care se pot lăuda cu o figură bună. Coaturile tăiate, lungimea căreia se termină în zona taliei, sunt perfecte pentru AutoLed. Puteți purta un astfel de model cu pantaloni, blugi sau o fustă de creioane.

Tints

Lumină galbenă

Galben deschis este umbra soarelui de dimineață, moale și liniștitoare. Acesta este galben, care a fost amestecat cu alb, deci se referă la culori pastelate.

Această umbră este cea mai calmă din toate galben, așa că va fi perfect amenajată într-un dulap romantic. Cel mai bun din tot ce se va uita la blondele cu ochii albastri sau pe bruneturile cu ochi întunecați.

Galben deschis

Culoare galbenă strălucitoare luminoasă și curată, fără impurități orice alte nuanțe și culori. Aceasta este culoarea lămâilor suculente și a primelor păpădie, astfel încât majoritatea oamenilor au emoții pozitive, ridică starea de spirit.

Decideți asupra unei haine galbene strălucitoare, deoarece nu este o rochie și nu o bluză. În mod ideal, desigur, este mai bine să aveți un alt haină neutru pe care îl puteți purta pentru a lucra și a pune întâlniri de afaceri.

Dacă vă puteți permite să cumpărați un singur strat pentru sezon, gândiți-vă dacă vă puteți combina cu pricepere cu restul lucrurilor de la dulapul dvs.

Strat galben strălucitor potrivit pentru plimbări cu prietenii, petreceri distractive și diverse sărbători. Va ridica cu siguranță starea de spirit nu numai pentru dvs., ci și pentru toți ceilalți.

Muştar

Culoarea muștarului este întunecată galbenă, dar fără impurități portocalii. Culoare bogată profundă, care din toate galben este cea mai potrivită pentru fiecare zi.

De asemenea, excelent va arăta o umbră mică, foarte asemănătoare – șofran.

Pe lângă și mare, această umbră nu se potrivește numai cu blonde cu ochi albastru. Dar este doar ideal, el va arăta doar la fetele carboas, în părul căruia roșcatele sunt dominate în mod clar.

Coat de muștar perfect pentru fiecare zi. Acesta va fi perfect combinat cu pantofi de piele și accesorii, diverse nuanțe naturale. Orice imagine cu un astfel de strat va deveni caldă și confortabilă.

Moda tendințe 2016

Coat de palete galbene luminoase În acest sezon este relevant ca niciodată. Pe podium puteți vedea galben strălucitor, muștar, lămâie, modele de aur pentru fiecare gust. Dacă ați visat mult timp, vă rog, cu culori strălucitoare, în acest an este timpul să o faceți!

Dați preferință unei prăjini lacune și linii clare netede. Culoarea galbenă de la sine atrage atenția, așa că nu am nevoie de o tăietură dintr-o astfel de haină.

Dacă doriți să arătați rapid și extravagant, ar trebui să acordați atenție stratului de piele galben. În acest produs luminos și neobișnuit, cu siguranță nu veți fi neobservat.

Textile

O varietate de țesături din lână sunt folosite cel mai adesea pentru a coase straturile moderne.

Ei pot avea o textura și aspectul ciudat, ceea ce face ca fiecare produs să fie unic. Majoritatea materialelor de lână sunt plăcute la atingere și se încălzește bine în perioada de toamnă-iarnă.

Separat, merită alocarea cașmirului, care este foarte popular astăzi. Aceasta este o țesătură de lână moale și destul de subțire, care este ideală pentru cusarea modelelor de demi-sezon.

Cum de a alege?

Alegerea unui strat galben, este important să luați în considerare culoarea dvs., pe care am menționat-o deja la revizuirea nuanțelor. Galbenul este reprezentat de varietatea de nuanțe ușoare și întunecate, calde și reci, deci este important să vă găsiți.

Tyson Coat este mai bine de ales, având în vedere tipul său de formă. Dacă nu puteți decide care veți fi mai potriviți, acordați preferință unor modele clasice cu un singur loc sau dublu-breasted. Arată bine pe orice figură și dacă le purtăm într-o formă dezbrăcată, veți da figura noastră și mai multă grație și armonie.

Ce sa porti?

Eșarfă

Dacă doriți să obțineți o imagine mai calmă și confortabilă, alegeți stratul galben al eșarfă gri, bej, maro sau de măsline.

Pentru o ceapă mai dinamică, care vă va ridica starea de spirit, dați preferință lavandă, emerald, roșu, albastru sau roz eșarfă.

Versiunea câștigătoare este o eșarfă sau o batistă neagră, care va accentua luminozitatea hainei tale.

O geanta

Am vorbit deja despre faptul că stratul galben în sine servește ca un accent luminos al imaginii, așa că merită să-l purtați pe imaginile de zi cu zi cu o pungă neutră – negru, gri, bej. Elegant, va fi o geantă de geantă de culoare albastră, albastră sau roz, va da chiar mai multă imagine luminozității.

Accesorii

Pentru a crea o imagine originală, adăugați strat galben cu accesorii roșii. De exemplu, centura și batista de pe gât vă vor permite să arătați neobișnuit și elegant.

Haina galbenă va privi armonios cu accesorii turcoaz. Poate fi brățări, cercei, genți mici și alte accente delicate.

Imaginea de afaceri va fi adecvată o combinație de un strat galben cu accesorii gri. Datorită decorărilor calme și a luminii ascuțite, veți obține o imagine elegantă discretă.

Frizură

Recent, pălăriile au devenit deosebit de populare. Aceasta este o combinație clasică care va fi adecvată în orice situație. Principalul lucru este să alegeți o pălărie potrivită pentru forma feței.

În timpul iernii, pălăria poate fi rece, în acest caz, dă preferință unui capac tricotat sau tricotat al culorii contrastante.

Imagini spectaculoase

  • Imagine elegantă de la Olivia Palermo. Prietenul iubitului, bluza de aer cu rafoare, nave de pantofi gri și haina de muștar montat. Imaginea completează geanta pe o curea lungă, elementele individuale ale căror se îmbină cu culoarea stratului. Ideal!

  • Un alt aspect elegant: Culwood albastru închis într-o cușcă, cămăși albastre gri pe un călcâi și un strat de lămâie cu o imprimare strălucitoare, care seamănă cu un penaj exotic de păsări. În acest mod luminos și la modă, veți fi cu siguranță neobservată!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: