Cu ce ​​pantof trebuie purtat?

Cu ce ​​pantof trebuie purtat?

Park – Opțiune universală pentru îmbrăcămintea exterioară a femeilor. Cu performanțe de înaltă calitate și confort, are un preț accesibil. Se pare că stratul surround al parcurilor, o rudă a speciilor predetermină-o pentru șosete într-un stil sportiv sau militarist. Dar acest lucru este departe de.

Pentru a evita impresia de greoaie și rudeness a parcul feminin, producătorii adaugă la accesoriile ei feminine – broderie, pietre, finisaj de blană pe capota și provocările mânecilor. Iar jacheta de parc este transformată și devine o componentă destul de la modă a unei imagini feminine.

Cu ce ​​pantof purtând parcul?

În parc puteți alege pantofi de orice tip și culoare, dacă imaginea permite:

 • Cu cizme. Boots poate fi ca un tip de sex masculin grosier cu tălpi masivi și tălpi plate, astfel încât feminin, pe o platformă ridicată a tractorului.

Cizmele pot fi cu echipamentul de echitatie textile. Un alt ac popular – Motobot. Perfect la stilul militarilor.

 • Cu ankleon. Adăugați o rochie moale tricotată și colorați strânși la imagine și puteți merge în siguranță la o dată. Cizmele glezne pot fi atât într-un călcâi gros, cât și pe o pană.

O opțiune bună – jambiere și blugi în prostii cu gleznă largă.

 • cu cizme. Aici cea mai bună opțiune va fi o scurtă opțiune. Fashion Trend Cossack Boots. Dar uita-te perfect la parc, cizme și cizme înalte la genunchi cu jambiere sau ciorapi dense. Condiție obligatorie pentru o fustă sau o rochie, selectată pentru imagine, nu a „îndepărtat” din parc. În caz contrar, multi-stratul va adăuga, de asemenea, prea mult.

Cu parcul perfect combinate de la piele de căprioară. Cizmele de cauciuc luminoase și de contrast sunt potrivite pentru vremea brută.

 • cu UGGI. Opțiunea adolescentă pentru plimbări de zi cu zi. Uggs confortabil se combină cu blugi cu socodii sau jambiere calde. Uggs poate fi cu un simplu sus sau decorat cu lingură de blană.
Citește mai mult  Jachete de sex feminin alb

 • Cu adidași. Pentru jachete-parcuri se potrivesc perfect oricăror variante de adidași. Adidatorii convenționali cu pantaloni sportivi sau pantaloni tricotați vor crea un ansamblu frumos. Adidasii Snebries vor ajuta la a face o imagine a femininului, perfect combinată cu fuste și jambiere și cu blugi.

 • cu pantofi. Pentru a crea o imagine feminină cu pantaloni înguste și blugi, ciorapi dens cu fuste și rochii. Pantofii pot fi atât pe un ac de păr subțire, cât și cu un călcâi gros, sau opțiuni masculine pentru încălțăminte pentru femei – Lofer și Oxfords. Acest lucru poate fi atribuit alunecărilor cu apartamente de balet.

Când alegeți un pantof adecvat în parc, trebuie să vă amintiți pantofii unic și pantofi selectați fără a curăța monocromul. Dar accesorii – fulgere, nituri, dantelă, pietre, diluați imaginea și adăugați flirt. Dar nu aveți nevoie să vă supraîncărcați – pentru că în parc și pe pantofii vor fi accente și decor luminos, imaginea va deveni supraîncărcată.

Încălțămintea poate ridica atât la culoarea parcurilor, cât și de a crea un contrast, deoarece acum acest truc la modă este la vârful său. Principalul lucru este de a observa echilibrul, fără a uita de culorile hainelor din parc. Cu cât este mai strălucitoare culoarea parcurilor, cel mai calm ar trebui să fie o culoare de pantofi.

Dacă parcul și pantofii au o singură gamă de culori, diluați imaginea poate fi saturată cu culori – blugi albastru luminos, colorate colorate și jambiere sau pulovere luminoase și cămăși.

Dacă parcul dvs. are o blană de culoare strălucitoare, atunci vă puteți permite culori strălucitoare de pantofi sub culoarea finisajelor.

Citește mai mult  Burberry Jachete Jachete

Încălțăminte ridica parcul. Dacă acesta este un parc clasic – direct, vă potriviți perfect oricăror opțiuni de pantofi, dacă există dungi, logo-uri sportive pe parc, atunci este mai bine să faceți cu adidași, pantofi de stil militari sau ugzhi. Când parcul dvs. are accente strălucitoare – pietre, blană, apoi cizme și cizme pe călcâi vor fi potrivite pentru ea.

Dacă parcul este lung, atunci nu ar trebui să schimbi cizmele înalte. Între parc și pantofi ar trebui să fie o pauză de textile de la haine, astfel încât imaginea nu era ridicolă. Pentru parcurile lungi se potrivesc perfect cizme și cizme de gleznă.

Pentru fiecare sezon, parcul este diferit în grosime și volum. Dacă parcul de iarnă nu se adună cu pantofi, atunci cu versiunile luminoase de demi-sezon de pantofi vor arăta frumos. Pantofi înconjurători și cizme de gleznă. Lungimea parcurilor din această imagine nu ar trebui să fie sub mijlocul șoldurilor.

Când alegeți pantofi pentru parc, nu trebuie să uitați de unitatea stilului și echilibrului.

Stiluri

 • Militari – Park în combinație cu Motobots, Pantofi.
 • Casual – Park + Cossack Boots, Uggs, Bocanci Winker.
 • Romantic – Jacheta de parcare cu blană cu cizme, cizme sau cizme nepoliticoase pe o talpă tractor, cizme de gleznă.
 • Punk – pantofi cu spikes, nituri și curele, cu un parc calm în stilul militarilor sau clasic.
 • Parcul țării cu cizme cazacoase, cizme înalte în stil de cowboy, cizme de căprioară.
 • Sport – Adidat, adidași, adidași cu un parc de sport.
 • Animalism – un parc calm în combinație cu pantofi de imprimare Leopard.
Citește mai mult  Blană de blană albastră

La prima vedere a parcului – aceasta este o componentă a stilului unisex. Dar soluțiile de design au făcut o opțiune excelentă pentru orice stil. Jacheta de parc sa dovedit a fi o versiune universală, datorită tăierii sale simple. De aceea puteți alege pantofii pentru orice soluție stilistică.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: