Cu ce ​​sac purtând o haină de blană?

Cu ce ​​sac purtând o haină de blană?

Mai mult de un secol a trecut de când geanta elegantă a primit oficial recunoașterea ca un accesoriu independent al doamnelor. De atunci, randamentul oricărei femei în lumina fără acest atribut este aproape de neconceput – un alt mod de har tot ce ai nevoie de cărți de credit, telefon si cosmetice la documente, numerar și chei pur și simplu nu există.

Pentru multe doamne, geanta preferată este ca lucruri semnificative și importante, cum ar fi bijuterii și haina de blană. Dreapta și combinați cu gust aceste trei elemente care determină stilul reprezentantului jumătății frumoase a omenirii – aceasta este adevărată artă.

Pe forumurile feminine sunt adesea plângeri că, cu debutul vremii reci, o haină de blană luxoasă continuă să stea în dulap, pentru că pur și simplu nu are nimic de purtat. Cu alte lucruri legate de hainele superioare, sacii sunt aproape întotdeauna combinate, dar este important să se confrunte în accesoriul de cusut.

Combinație de culoare

Cea mai versatilă soluție de culoare pentru geantă consideră în mod tradițional negru. Accesorii, dispus în astfel de culori, va fi adecvat atunci când elaborează un kit cu un strat de blană de aproape orice culoare.

Cel mai sigur din punct de vedere al imaginii și imposibilitatea par a fi îndrăzneț îndrăzneț, puteți apela un aspect total negru: sacul negru, mănuși și cizme în combinație cu o haină de blană. În acest caz, trebuie să acordați atenție, indiferent dacă imaginea nu este obținută prea întunecată – altfel proprietarul său riscând vizual adăugând mai mulți ani suplimentari.

Dacă sacul este selectat pentru purtarea cu un strat de o altă colorare, trebuie făcut până la opusul: accesoriul nu trebuie să se potrivească cu culoarea blană. Se recomandă să ridicați pungi de nuanțe luminoase la stratul de blană întunecată, în timp ce ele ar trebui să fie mai ușoare decât elementul principal al imaginii.

Pantofi de blană ușoară Adăugați o gamă moderată de culori moderată. De preferință în același timp, astfel încât acesta să fie cel puțin un ton mai întunecat.

Una dintre problemele de discuție este relevanța combinației de straturi de blană din blană albă și geanta albă. Oponenții acestei imagini conduc analogii cu o fetiță de zăpadă cu o singură pauză și o sugestie la impracticarea cantității excesive de lucruri albe de marcă într-un sezon de zăpadă și umedă.

Cu toate acestea, nu ar trebui să uităm că stratul de blană nu a fost niciodată considerat haine de zi cu zi – nu este deosebit de convenabil să se deplaseze pe transportul public și să facă plimbări lungi pe străzile murdare.

Blana de blană este un element al unei imagini de lux care are accesorii frumoase și rafinate la utilizare.

Prin urmare, o haină de blană albă, îmbrăcată cu o geantă de geantă din piele albă sau o blană scumpă, va sublinia sofisticarea și sentimentul de gust al proprietarului lor. În același timp, principalul lucru nu este acela de a uita că, spre deosebire de negru total, o imagine nu poate consta din lucruri strict albe – adăugați contrastul cu o pălărie sau o pălărie de nuanțe luminoase și același pantof.

Pentru pungi de blană amatori și haine de blănuri importante de a combina în mod corespunzător accesorii și obiectul principal al dulapului de iarnă. Geantă de mână, ca o pălărie, în nici un caz nu ar trebui să arate mai ieftin decât haina de blană. În mod ideal, accesoriul, ca o cămașă, ar trebui să fie selectat dintr-un alt tip de blană, excelent în culoarea și structura.

Cuburile au ieșit într-o gamă de culori monofonice perfect adiacente celor mai strălucite genți de mână. În culori de la Trend Orange, Albastru, Green și Cognac. De către Shubs Spotted, amintește de culoarea leopardului sau dalmată, soluțiile de culoare mai relaxate sunt mai potrivite: stricte sau negre stricte, precum și combinații albe cu grafit și negru cu corporal.

Accesoriile crescute pentru accesoriile fac haine, cusute de la elita, speciile de blană „nobil”, printre care nurca, Sabile, Lynx si Chinchilla stau. Și aici sunt mai multe blănuri bugetare, cum ar fi o orez de iepure sau muton, sunt mult mai deschise pentru experimente.

Stylists combină de bună voie cele mai spectaculoase și luminoase modele de pungi, pantofi și capace, creând imagini drastic în diferite stiluri de la casual și glamour la grunge.

Combină pe modele și stații

Cu o sobă diferită și tipul de straturi de blănuri ar trebui să fie absolut diferite modele de genți de mână. Pentru comoditate, toate opțiunile comune pentru aceste accesorii pot fi împărțite în mai multe categorii principale.

Pungi de pungi. Bungile dimensionale, spațioase și foarte confortabile ale pungilor sunt categoric contraindicate, dacă o femeie este o haină de lux de lux „în podea”. Singurul caz în care un astfel de baul este potrivit cu o nurcă sau altă blană scumpă – aceasta este dacă stratul de blană este extrem de scurt și minimalist pe cioară. Mai puțin blană patetică, dimpotrivă, arata frumos cu saci fără dimensiuni.

Pungi-saczoi. Geanta pătrată va fi bine combinată cu haine costisitoare de blănuri, dacă dimensiunea sa nu este prea mare. Punga prea masivă va da tot calea ca un întreg, sentimentul de „cvadism” incomples, și vom fi purtați peste umăr, nu va fi foarte convenabil. Și din nou – pentru mai multe tipuri democratice de blană saczoja va fi un accesoriu foarte spectaculos.

Classic Doamne Bag. Acest tip de accesorii este acceptat în mod tradițional pentru a atrage toate gențile compacte, caracterizate printr-o formă rotundă moale. Este acest tip de pungi perfect combinate cu aproape orice haină de blană de blană de nurcă, un samur sau Chernoburki. Nu există contraindicații în lungime sau de timbre haina de blană – libertate completa de exprimare!

Ambreiaj. Real bagheta-corozivă pentru femei, care face dificilă atunci când selectarea unui accesoriu pentru haina de blană. Dragă blană sau cele mai simple materiale – ambreiajul este adecvat atunci când elaborați orice imagine, dintr-o rochie sofisticată de seară până la stilul de stradă tânără.

În ceea ce privește materialele din care se pot combina pungile care pot fi combinate cu un strat de blană că designerii și stilistii nu se limitează la unele cerințe rigide. Regula principală este relevanță și dezavantaj.

Dacă doriți să adăugați o pungă de blană la stratul de blană, trebuie să gândiți cu atenție imaginea finală. Este important să evitați sentimentul de „totul și imediat” – apariția apariției imaginii nu este un indicator al unui bun gust, pierzând întotdeauna luxul calm, care este atent, neglijent, ca ceva de la sine.

Va fi, de asemenea, inadecvată să se uite și să „mângâierii mezaliană” și pungi ecologice. Astfel de modele se cuceresc din ce în ce mai mult podiumuri la modă, dar în combinație cu blană naturală arată străină.

Litigiile feroce asupra forumurilor pentru femei și printre experți este o întrebare: Putem purta o pungă pe umăr cu o haină de blană? Oponenții acestei opțiuni sunt convinși că acest lucru nu poate fi făcut imediat din mai multe motive. În primul rând, blana poate urmări sau așezat în acele locuri în care mânerul lung al sacului pune pe ea și, în al doilea rând, datorită specificului structurii cadrului, sacul va aluneca în mod constant umărul.

Toate acestea, desigur, este parțial adevărat – dar numai în cazul în care peste umăr se presupune că purta o pungă volumetrică, bine înscrisă. Dacă vorbim despre o geantă de mână miniatură elegantă, care este mai degrabă un analog al unui ambreiaj sau un alt accesoriu decorativ diferit, un lanț subțire sau o curea elegantă de piele peste umăr va deveni o cursă suplimentară care formează imaginea perfectă.

Sfaturi de stilisti

Experții în stil într-o singură voce spun că în timpul nostru este la modă ceea ce vă place. Tendințele de astăzi sunt foarte democratice, dar încă nu trebuie să plece. Mai ales pentru ca acest lucru să nu se întâmple, stilistii au constituit o notă, care trebuie să devină un „program minim” pentru orice fată care iau o geantă potrivită pentru haina ei.

  • Din orice, este făcută sacul, calitatea sa ar trebui să fie fără probleme atât în ​​ceea ce privește materialul de bază, cât și toate fitingurile mici – nici o non-tendință vizibilă, dacă nu este doar un conținut artificial sau o pulpă conceptuală+
  • În cazul în care sacul este selectat sub o haină lungă de blană, este necesar să se elimine opțiunile de accesorii cu fermoaruri proeminente, valuri și încuietori: toate accesoriile similare se pot agăța de blana care amenință arzătoarele stratului de blană+
  • În nici un caz nu pot fi abuzați de purtarea unei pungi grele încărcate peste umăr, chiar dacă are un mâner lung foarte confortabil – este plin de blană de ștergere+
  • Indiferent de textura materialului din care este creată geanta, este important să o selectați în culori, armonizarea cu o culoare de strat+

  • În caz de dificultate în combinarea modelelor experimentale de proiectare a pungilor și axate stricte, mai ușor de ales pentru a alege un tip de accesoriu mai clasic – un ambreiaj sau o gardă elegantă de mână pentru a adăuga strălucirea, compusă din stratul de blană de elită nobilă și cu Participarea unui Bushob de tineret de la un iepure sau mutona+
  • Sacul trebuie să fie armonizat nu numai cu un strat de blană, dar și cu pantofii. Pielea și suedele se uită la același mod și pe picioare, designerii sunt accentuați. Deși despre condițiile meteorologice, nu este de asemenea recomandat să uităm, deoarece haina de blană este subiectul în primul rând garderoba de iarnă.
  • Dacă o femeie își planifică imaginea pentru fiecare zi, consiliul principal al stilistului va suna astfel: „scump și simplu” – concisitate subliniat și luxul restrâns va spune despre proprietarul stratului de blană și genelor de mână mult mai mult decât verdarea draperii și structurile complexe atât pe stratul de blană, cât și pe accesoriu.

Imagini

Poate imaginea de libertate impregnată, baza căreia formează un strat de blană de la mecanică. Simplu jumper gri, blugi clasici cu o gleană deschisă și o geantă de mână elegantă pe un lanț. Da, combinați sacul, aruncat peste umăr, iar haina de blană este împotriva regulilor. Dar, în acest caz, aspectul în sine este conceput ca o revoltă elegantă împotriva sistemului!

Stratul original de blană pictat de designeri într-un roșu sângeros cu pete albe, armonizează eficient cu o pungă de ambreiaj, echipată cu o „talie” neobișnuită de benzi din piele. Cizme elegante, cu goluri de la Suede, accentuează ușurința picioarelor, iar ochelarii întunecați de vintage dau imaginea misterului.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: