Cub de la Cernoburki Hooded

Conținutul articolului
 1. Modele
 2. Culori populare
 3. Imagini

Cub de la Cernoburki Hooded

Întreabă-i pe orice femeie despre ce blănuri în opinia ei este cel mai elegant și toate fără o încetinire va apela la Chernoburku. Un astfel de haină de blană se uită într-un regal și în mod profitabil în afara fundalului altor blană.

Astăzi, atenția noastră a fost atrasă de hainele de blană Chernoburki, care arată excelent, și cald cald, în ciuda vremii înghețate.

Modele

De la Chernoburka, se creează un număr mare de modele, care, deși sunt drastic diferite unul de celălalt, dar rămân întotdeauna frumoși.

 • O blană de blană scurtată cu o capotă este un exemplu luminos al cărui model este demn de a alege femeile care se mișcă în jurul orașului pe o mașină personală. Dacă va avea o cantitate mare de timp pe stradă, cu siguranță trebuie să alegeți o haină de blană mai lungă și caldă. Prezența unei hotă vă va permite să vă salvați coafura pentru toată ziua și nu fribrate.

 • Blana de blană, care se termină la nivelul șoldurilor, nu este potrivit pentru toată lumea, deși creează impresia unui model practic și universal. Proprietarii figura cu o talie implicit, pronunțată sau coapse largi nu ar trebui să fie ales un astfel de model o de haine de blană, deoarece toate defectele vor fi accentuate și evidențiate chiar mai mult.

 • Sub acele caracteristici ale formelor care au fost descrise în paragraful anterior, este mai bine să alegeți modelele cu lungime medie. Relevanța centurii în carne de blană de la Cernoburki cu o capotă este îndoieli. Este mai bine să alegeți modele în care există o combinație de diferite nuanțe de blană. De exemplu, gri și negru.

 • Blană de blană cel puțin stați scumpe, dar arata superba. Îmbrăcăminte similară poate fi utilizată în cazuri speciale, dar cu siguranță pentru șosetele de zi cu zi. Strat de blană de la o astfel de blană superbă ca o Chernoburka în care este deja prezentă capota, în decorarea suplimentară nu are nevoie. Nu înfundați frumusețea blănurilor cu buzunare de patch-uri, se estompează și cu centura.

 • Cherburkka transversală arată în special chic. Astfel de modele sunt acum cele mai populare, pe lângă ele sunt elegante, dar în același timp lipsite. Modele similare sunt, de asemenea, create de la Chernoburki blană, și au fost furnizate, de asemenea, cu hote. La vederea unui astfel de strat de blană pentru alte opțiuni, nici măcar nu doresc să ceas.

 • Modelele combinate creează în mod activ designeri. Chernoburka arată foarte bine cu elemente tricotate care au dantelă textura. Blana de blană de vulpe Chernoburki este bine combinat cu materiale de blană mai scurte față-verso, care sunt pre-supuse tunsoare. În astfel de modele există un joc de volume, care poate fi completată printr-o combinație de culori diferite. Mouton este cel mai des folosit în modelele combinate similare. Pe fondul unei mutona mărunțită netede, arată blană Chernoburki chiar mai eficient. Opțiuni aici poate fi o mulțime.

Culori populare

În fel de blană Chernoburka, se gaseste in diverse culori: foarte închis, negru și gri sau lumină cu o tentă gri.

Combinați cu ceva ce un astfel de designeri de blănuri nu se grăbesc, dar nuanțele sunt selectate cu grijă deosebită, rezultând o țesătură de blană gata de culoare de culoare luxoasă.

Fashioane este recomandat să alegeți un strat de blană de Cernoburki cu o glugă de culoare naturală cu o linie de gradient. La urma urmei, o astfel de caracteristică a blănurilor este avantajul său important. Designerii acordă atenție modelelor segmentate în care este prezentă eliberarea transversală. În acest caz, tranziția gradientului a culorii este prezentă nu numai pe grămadă, ci și pe suprafață.

Pe stratul de blană cu o capotă, a căror culoarea combină mai multe culori, nu ar trebui să existe decor. Mai mult decât atât, va fi o decorare suplimentară în câmpul de sân cu blănuri suplimentare.

Adesea, culoarea stratului de blană de la Cernoburka este aleasă în culoarea tutorialului și aceasta este decizia corectă:

 1. Dacă o nuanță ușoară este prezentă pe piele și păr, atunci blana este recomandată pentru a alege dintr-o paletă gri.
 2. Modelele negre arată grozav pe fundalul de vară sau de culoare de primăvară.

Dacă urmați aceste reguli, imaginea va fi cât mai armonioasă posibilă.

Imagini

O opțiune excelentă pentru Autodeda, care conduce un stil de viață activ și este forțat să se miște foarte mult pe un vehicul personal. Capota nu adaugă volumul la toate aceste straturi de blană, în plus, devine vizibil numai într-o poziție îmbrăcată. Culoarea blănurilor în acest model este foarte interesantă și multilaterată. Aici este atât culoarea albă, cât și gri, și chiar negru.

Dar modelul este mai cald, în care vă puteți mișca în jurul orașului și nu vă fie frică de acest îngheț. Hood aici arată foarte organic. Aș dori să acorde o atenție deosebită accesoriilor selectate în acest model. Geanta din blană, care repetă exact materialul stratului de blană, în mod surprinzător, arată bine, care este rar găsit. O eșarfă ușoară de design laconic în două opțiuni are un loc de a fi. Simplitatea sa subliniază doar textura chic a blană.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: