Curea pentru blană

Curea pentru blană

Cureaua – un element important al îmbrăcămintei exterioare a femeilor. Completarea stratului dvs. preferat de blană, acesta va completa efectiv imaginea și, de asemenea, nu va permite vântului rece să se afle sub haine. Și având mai multe centuri diferite în Arsenal, puteți arăta ca unul nou.

Strat de blană sub centură

Selectarea cureaua sub stratul de blană, trebuie să luați în considerare stilul ei. Acest accesoriu va arăta bine cu opțiunile atașate. Modelul direct sau sacrificat și fără o centură poate arăta elegant și frumos. Dar uneori vreau să fac un element de noutate într-o imagine sau să mă asigur ușor îmbrăcămintea. În aceste cazuri, centura este cea mai bună soluție. Mai mult decât atât, nu numai că va lua accesoriile din magazin, ci și-o faceți singur.

Alegerea acestui lucru, ia în considerare structura cadrului. Cureaua este potrivită numai pentru produsele subțiri de blană moale (nurcă, iepure, chinchilla): va crea pliuri drăguțe. Gros magnific (nisip, blackurgurka) sau blană aspră (lup) pe blana de stil directe va arata nepotrivit și lipsit de griji. Există, de asemenea, produse de blană, cu centura interioară, pe Kuliska. Din nou, acestea sunt opțiuni de la blană netedă moale.

Culoare

Colorarea centurii poate fi identică cu stratul. Dacă această opțiune pare plictisitor pentru tine, alege un accesoriu de contrast. De exemplu, o centură de piele roșie va arăta cu o haină de blană neagră (ar trebui să traverseze culoarea pentru unele detalii (sac, mănuși, încălțăminte).

Citește mai mult  Blană de blană de la Ocelot

Tipuri de curele

Versiunea clasică este o centură de la aceeași blană ca stratul de blană, adesea el merge cu el într-un set. Puteți alege produsul aceluiași ton sau culori contrastante. Cureaua poate fi făcută dintr-o blană de un alt animal (de exemplu, centura de nurcă este potrivit pentru un muton sau strat de iepure), care are o alta decât principalul lucru pe factură (o haină de blană de la o nurcă osie lungă și o curea din aceeași blană cu un teanc scurt).

Cureaua de blană arată elegant, dar chiar dacă este complet subțire și netedă, este problematică pentru a crea un elegant nod din ea.

Blană nod este capabil să-și piardă produsul. Unele blana matasoasa, iar o astfel de centura va fi în mod constant dezlegate. În acest caz, producția – utilizarea unui incuietoare secret sau cârlig. În plus, accesoriul de blană în timp este capabil de a șterge haina de blană talie.

centură lungă, cu un larg capete de mijloc și înguste poate fi înfășurat în jurul taliei de două ori, și cravată sfaturi în nici un fel de interesant.

Soluție original – curea din piele. Se va potrivi cu aproape orice haină de blană, trebuie doar să alegeți modelul. Conform metodei de fixare, următoarele tipuri de centuri disting:

  • Legat de nodul obișnuit al taliei.
  • Având fixare originală.
  • Curea cu o schimbare de bicicletă, decorată cu decorațiuni mari, appliques din pietre (arată bine pe stratul de blană scurtă de schi)

O astfel de opțiune ca o centură pe șolduri, trebuie să purtați cu prudență. Este capabil să pună ponderi figura, mai ales dacă este decorată cu inserții decorative, broderie, pietre. Cureaua privită este potrivită numai pentru fetele subțiri cu picioare lungi.

Citește mai mult  Umpluturi pentru Puhovykov

Ultima modă Pisk – centură de piele largă sau corsetă. Acest accesoriu este din nou numai pentru doamne subțire, pe ele arată seducător și elegant, accentuează talia și își prelungește picioarele. Doamnele continue pe care le va da o imagine vizuală.

Superb și plin de farmec arată haina naturală de blană cu o curea de mătase cu strălucirea lui nobilă. Elegant și neobișnuit, este potrivit doar pentru blană subțire (nurcă, iepure). Un astfel de element poate fi legat în cele mai complicate noduri care arată frumos pe tesatura de satin. Curea de mătase practic nu șterge hainele de blană de blană. În plus, este ușor să vă coaseți singur.

Cum de a alege o centură sub un strat de blană?

Ridicând un astfel de accesoriu ca o centură pentru haine de blană, Orient, în primul rând, pe stilul de îmbrăcăminte, caracteristicile figurii și, desigur, pe gustul tău.

Pentru o blană scurtă, o centură subțire sau medie (aproximativ 3 cm) este potrivită. O vedere largă îi va da o haină (mai ales dacă modelul este cu glugă). Curele Corsete arată superbe pe haine lungi de blană (sub rezerva cifrei corespunzătoare).

Pentru straturile de dimensiuni lungi, nu alegeți curea prea decorată: este pierdut în mod inevitabil printre blană lungă.

Nu fiecare blană tolerează centura (de exemplu, lupul). Dacă cursele urâte au apărut la montaj, stratul de blană merge – renunță la acest accesoriu. Pentru doamnele mari subțiri subțiri în alegerea centurii nu există restricții. Dar femeile cu forme magnifice trebuie să fie detaliate la selecția de acest detaliu: opțiunea de succes va fi ușor să strice întreaga imagine.

Citește mai mult  Panglici de straturi de dinți

Alegerea unei centuri spectaculos pentru o haină de blană, cred că peste frizură și pantofii în avans. Centura ar trebui să fie armonizată cu ei în elemente de culoare, textură sau decor.

Este de remarcat faptul că centura de vedere prea strâns tricotate, indiferent de materialul său, va fi în curând o blana naturala.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: