Fur de blană artificială

Fur de blană artificială

Versiunea preferată a îmbrăcămintei de îmbrăcăminte a femeilor este o haină de blană, deoarece personifică luxul și subliniază gustul rafinat al doamnei. Dar, din păcate, acest element al dulapului din blana naturală nu va fi toată lumea pe buzunar, atât de mulți îl înlocuiesc cu produse artificiale. În plus, recent, designerii sprijină în mod activ organizațiile care protejează drepturile animalelor și creează colecții de la blană nemulțumită.

Caracteristici și demnitate

Paturile de blană artificiale sunt destul de populare, t.La. Spre deosebire de elementele naturale, ele costă mult mai ieftin și, în același timp, nu arată atractive.

Calitatea produselor bugetare este, de asemenea, la înălțime, La urma urmei, în ciuda compoziției chimice a lânii imitatoare de material, fundația lor include fibre naturale, datorită căruia Blana de blană dobândește astfel de proprietăți ca putere, elasticitate, strălucire și respirabilitate. Printre altele, blana sintetică se mândrește cu o serie de alte avantaje:

 • nu necesită respectarea condițiilor speciale de depozitare+
 • Ușor de curățare și spălare+
 • Nu dăunează lui Moli+
 • Este cald cald chiar la temperaturi -30OCU+
 • Costul disponibil+
 • Varietate de modele+
 • Lipsa efectului „seră”.

Unii consumatori cred că blana artificială este capabilă să provoace iritații și reacții alergice, dar nu este. Numai componentele de înaltă calitate sunt utilizate pentru a crea material, care sunt atenți, în consecință, ca urmare a purtării unor astfel de haine Nu există reacții negative pe piele sau în organism.

Model

Model O serie de haine artificiale sunt incredibil de uriașe, Care vă permite să selectați modele adecvate în funcție de specificul figurii feminine și de preferințele personale. În noul sezon, același lucru relevant va fi atât lung, cât și scurt. Dar să arate cu adevărat elegant, trebuie să știți care modele vor fi cele mai populare.

Printre straturile de blană scurte, se recomandă alegerea următoarelor:

 • Produsul de croitorie directă, cu linii stricte, lungimea gulerului până la mijlocul șoldului.
 • Modelul scurtat, cu un hem ușor avansat, rafturi rotunjite și o capotă mică.
 • Strat de blană directă de siluetă constând din clapete de blană de formă de formă mare și o capotă mică.
 • Produs cu lungime medie în zona taliei și mâneci, cu un guler rotund mic.
 • SHUB-Cape de la blană scurtă, cu mâneci lungime ¾.
Citește mai mult  Parcuri negre

Printre modelele lungi, cele mai elegante vor fi următoarele:

 • Produsul este lung în podea, cusute de la benzi verticale înguste de blană, cu tăiere liberă. Guler semi-rotund, amânat și mâneci cu mici condamnări.
 • Model direct cu o capotă și puțin mai mult sub genunchi.
 • Schuba trapezoidal, constând din 3 niveluri, guler semicircular, mâneci sunt ușor expandate.
 • Produs cu siluetă în formă de A, mâneci netede și capota.

În ceea ce privește culorile, acest sezon ar trebui să fie preferat de nuanțe albe, maro, negre și gri. Blana artificială poate fi monofonică, cu tranziții de la lumină la întuneric sau cu contrast ascuțit.

Coat de blană de dimensiuni mari

Femeile cu forme luxuriante care doresc să arate elegante, se recomandă alegerea straturilor de blănuri din blana artificială de dimensiuni mari. Dacă preluați corect stilul și modelul de haine, puteți ascunde defectele figurii și puteți accentua avantajele, dând silueta feminității și eleganței. De exemplu, femeile complete nu ar trebui să cumpere produse cu buzunare mari de patch-uri, o capotă cu glugă și cu o poartă largă în limba engleză.

haine de blană de mari dimensiuni pot fi atât de lungă și scurtat. Pentru femeile cu un tip de „pere“ figură, cel mai bine este de a alege un produs lungime la mijlocul șoldului, cu o siluetă netedă. Și pentru „Apple“ figură, modele lungi sunt cele mai potrivite în podea sau la genunchi, cu o curea care va sublinia talie.

Cum de a alege?

Pentru a dobândi un lucru foarte bun, care va servi pentru o lungă perioadă de timp, și în același timp să mențină aspectul estetic, trebuie să știți cum să aleagă blănuri artificiale și ce să acorde o atenție la.

Citește mai mult  Strat de la pavloposad mouseton

 • Fur de înaltă calitate omogenă, moale și densă, cu culoarea naturală de supraîncărcare și sclipici. Când comprimat, se îndreapta rapid și nu este închis.
 • Baza de blana ar trebui să fie tesatura și elastic, în caz contrar, produsul va intra rapid în stare proastă.
 • Culoarea materialului bun este uniformă și nu învață. Pentru a verifica produsul, ar trebui să fumați un pachet mic de Villi și să-l strângeți cu țesătură albă, cum ar fi o batistă. Dacă culoarea nu este ridicată, atunci divorțurile de culoare vor rămâne pe țesut.
 • Blana de blană nu ar trebui să aibă miros chimic.
 • Este important să inspectați produsul pe subiectul căsătoriei, iar în mai multe locuri să răsuciți ușor pentru grămadă – părul rămas între degete indică calitatea slabă a blănii.
 • Ciocnirile trebuie să fie cusute și nu lipite, altfel materialul va începe chel în locuri de atașare.

În ceea ce privește selecția modelului, este necesar să se ia în considerare mai întâi caracteristicile figurii și creșterii. Pentru fetele subțire, aproape orice opțiuni vor fi potrivite, dar este important să vă amintiți că având o înălțime mică este mai bine să abandonați straturile de blănuri pe podea. Cea mai mare dificultate este alegerea îmbrăcămintei exterioare pentru doamnele complete. Se recomandă să se acorde preferință modele prea largi, deoarece cifra va arăta fără formă, în plus, vor adăuga câteva kilograme suplimentare.

Îngrijire

Spre deosebire de blana naturală, artificiala nu este atât de exigentă, Deci nu este dificil pentru el să aibă grijă. Stratul de blană din materialul sintetic poate fi administrat în condiții de siguranță în curățarea chimică sau pentru a avea grijă de ea acasă. Dar, totuși, este imposibil să-l spălați într-o mașină de spălat și nu este recomandat să se imită complet. Îngrijirea de blănuri se desfășoară cu un burete umed, care este procesat de tot produsul. Uscarea produsului de pe baterie sau uscător de păr este strict interzisă – Trebuie să fie agățată pe umerii ei, de exemplu, pe balcon, îndreptați cu atenție și dați-i să vă uscați.

Citește mai mult  Coat "Element quot

Magazinul de blană sintetică nu este, de asemenea, dificil. Este necesar doar să fie pliat cu precizie, pus într-o pungă specială pentru haine și puneți-o în dulap. Produse artificiale nu necesită o prelucrare suplimentară prin intermediul de molii, deoarece nu este teribil. Când sezonul următor vine haina de blană, trebuie să ieșiți din dulap, să atârnați pe umeri timp de 1-2 zile, astfel încât să fie tratată și poate fi purtată din nou.

Care este pretul?

Principalul avantaj al straturilor din blana sintetică este un preț democratic. Costul lor este de mai multe ori mai mic decât o piele naturală, iar cu alegerea potrivită, aspectul lor este aproape același. Astăzi, costul minim al straturilor naturale de blănuri este de cel puțin 70.000 p., În timp ce modelele artificiale pot face 10.000 P. Unii consumatori susțin că blana naturală servește mult mai mult și arată mai bine, dar nu este așa. Dacă știți cum să alegeți straturile de blănuri și să determinați calitatea acestora, atunci puteți găsi un lucru minunat chiar și printre opțiunile bugetare. În plus, nu va fi necesar să vă faceți griji că va face rău.

Imagini elegante

Stratul clasic de tăietură dreaptă, cu o poartă de engleză, o capotă cu capișon și cu o centură care accentuează talia. Acest model este perfect potrivit pentru femeile de înălțime ridicată și medie.

Model trapezoid cu mâneci ușor curbate și o capotă mică. Datorită lungimii până la mijlocul șoldului, o astfel de blană va arăta bine nu numai pe subțire, ci și pe o femeie completă.

Coaja de blană scurtă scurtată cu maneci astăzi este una dintre cele mai populare modele care sunt potrivite atât pentru fetele tinere, cât și pentru femeile adulte.

Modelul de pe kulisk vă permite să accentuați talia pentru a da silueta feminității. Și mânecile și the Hem cu Kulisk vor arăta mai voluminoase.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: