Gri gri

Gri gri

Un exemplu luminos de îmbrăcăminte clasic este un strat gri, care este popular cu tot timpul și este perfect pentru fiecare tip de sex feminin. Desigur, dacă știți cum să alegeți, cu ce să purtați și să urmați tendințele modei.

Modele și stiluri

De îndată ce designerii de haina gri nu se schimbă, încearcă să creeze haine unice cu elemente de clasice! Datorită unui astfel de zel, putem alege un strat gri dintr-o varietate de opțiuni:

 • Modele sportive care trebuie purtate exclusiv cu pantofi sport+
 • Cu o talie copleșitoare, demonstrând frumusețea pieptului+
 • Militari, eliminând toate regulile și restricțiile+

 • Lung până la podea, similar cu rochii+
 • Slefuirea brută+
 • Cu mâneci de „trei sferturi” sau „bat”+
 • cu miros.

Separat, vreau să reiesem Modele scurte – Arată foarte mult la aproape orice cifră și se referă în mod natural la problemele combinate cu alte elemente.

Strat cu guler-rack Va arăta chiar mai bine dacă un accesoriu cu bunăvoință va fi selectat cu succes – chiar și o sperietură ușoară va face o haină gri ca interesantă și expresivă.

Haina cu capota Este convenabil să purtați atunci când părul este așezat într-o coafură complexă sau stilul. Astfel de modele nu trebuie să se refere la stilul sportiv, există adesea opțiuni similare în versiunile clasice. Adesea, designerii evidențiază o capotă cu un sprinkler contrast, finisaj de blană sau prin utilizarea pentru materialul interior, culoarea excelentă și textura.

În modelele combinate Perfect Shadow Nobile Inserții de piele gri sau blană. Astfel de haine nu pot fi completate de alte elemente, este destul de auto-suficientă. Inserțiile din piele pot fi prezente pe mâneci sau buzunare, să apară sub forma unei centuri. O astfel de haina combinată este o versiune câștigătoare care nu își va pierde relevanța, în ciuda tendințelor de modă.

Lungime

Coat scurt adesea provoacă o asociere cu o jachetă, care vă permite să o combinați cu o mulțime de haine diferite. Pantaloni scurți sau pantaloni, fuste de diferite bănini și lungimi, rochii și tunici, într-un singur cuvânt, pentru a crea o imagine Toate mijloacele sunt bune. Fuste și sezoane luxuriante și montate merită o atenție deosebită.

Sub Haina gri lungă Nu neapărat să purtați cizme, este mai bine să alegeți pantofi, pantofi sau pantofi de gleznă. În ceea ce privește îmbrăcămintea, este mai bine să purtați haine strânse sub o astfel de haină: blugi înguste, jambiere, rochii drepte, fuste creion. Deși cu pantaloni clasici, puteți obține o combinație armonioasă.

Tints

Suntem obișnuiți cu trei variații gri: gri clasic, lumină și întuneric. Dar acest lucru nu este tonul, bazat pe gri. Chiar și într-un film celebru este menționat aproximativ 50 de nuanțe de gri.

Nu vom lua în considerare o astfel de cantitate, dar menționăm cele mai interesante dintre ele:

 • gri cu nuanță de argint+
 • aproape alb, ușor balchin+
 • Culoarea perla+
 • Pigeon gri+
 • Mouse-ul întunecat, azilul foarte nobil+
 • Antracit întunecat, care este încă puțin și va deveni albastru marrgo+
 • Cuarț neobișnuit+
 • Culoarea asfaltului umed, a reușit să devină un clasic.

Cumpărarea unui strat gri, alegeți o varietate de nuanțe, deoarece culoarea gri standard este plictisită și nu este relevantă în acest sezon.

Imprimare

Gri în sine este frumoasă, adâncă și montată, dar designerii încearcă să o dilueze în orice mod, să facă mai interesante. Prin urmare, putem vedea în continuare în colecții și în magazine gri cu diferite amprente. Poate fi complicată și acționează ca element principal și poate fi, de asemenea, simplu și discret, serviți o adăugare plăcută la culoarea principală. Un mic stil retro nu a deteriorat nimic.

Designerii mai des utilizați celule de diferite dimensiuni, speck și pom de Crăciun.

Tineret

Haina de tineret poate fi reprezentată în diferite tipuri. Alegerea clasică pentru o fată tânără este un strat gri cu un stil „A”, care este ușor deasupra genunchiului, iar mânecile vor avea o formă dreaptă. Cu o astfel de haină, puteți crea o varietate de imagini, schimbând numai accesorii suplimentare.

Citește mai mult  Pompa de acoperire

Cea mai recentă noutate în hainele de tineret deasupra capului este acoperiș. Sub el puteți purta pantaloni înguste sau clasici care vor privi armonios cu cizme sau gleznă.

Pentru plină

Care a spus că haina gri nu poate fi pusă pe femeile pline? Aceasta este o prostie mare. Nu numai posibil, dar încă nevoie. Alegeți numai nuanțele întunecate ale griului, care vor adăuga hamul și rafinamentul. Este de remarcat alegerea modelelor gratuite la care puteți adăuga o centură largă.

Categorice fete complete trebuie să spună centuri subțiri și genți compacte care vor privi cel puțin ciudat.

Tendințe de modă

Haina gri este întotdeauna prezentă în modă, oarecum modificatoare în funcție de tendințele care domină fiecare sezon nou. Un strat modern poate arăta complet diferit.

Coats cu mâneci Krobry care pot fi strânse sau gratuite, trebuie să purtați cu mănuși lungi – această imagine va arăta grozav și dezgheț cu luxul neglijent.

Manșoanele largi ale tipului de bâte bine cunoscute sunt încăpățânați cu încăpățânare toate zonele de modă, acum pot fi găsite în haina gri. Modelele din cele mai bune tradiții ale clasicilor au început să decoreze cele mai neobișnuite detalii luate din alte stiluri.

O grămadă scurtă pe gulerul de blană poate fi efectuată într-un singur ton cu un strat sau este un element de contrast. Și pare deosebit de superb pe blana de țesături gri, constând din mai multe culori, care sunt frumos devinovate.

O haină cu umeri rotunjite este o noutate în acest sezon, iar a doua viață a fost TrentCotes, un strat sub formă de capes, mantale și poncho.

Textile

Pentru a produce un strat gri, se poate folosi o gamă largă de materiale, printre care drapelul este cel mai des selectat, piele nobilă, cașmir delicat, blană bogată, velor și flanel.

Când scopul este de a crea o haină feminină și romantică, atunci cuponul sau țesătura Jacquard merge.

Dacă o haină de iarnă este creată în gri, atunci pielea sau materialul creat pe baza lânii este adesea selectat. Utilizate în mod activ sintetona, care este indispensabilă atunci când creați îmbrăcăminte de iarnă. Ca și înainte, combinația de piele și finisaj de blană rămâne la înălțime.

Cum de a alege?

După cum am spus înainte, Gray are multe nuanțe pe care trebuie să le puteți alege. Pe baza tipului și a caracteristicilor fiecărei fete separat.

Citește mai mult  Brend "Catherine

Prezența părului întunecat și a pieii palide este obligată să aleagă o haină cu o culoare saturată și profundă. Dacă stratul a fost ales luminos, atunci accesoriile luminoase și expresive trebuie să fie prezente în imagine.

Predominanța nuanțelor luminoase într-o imagine feminină necesită o selecție a unei haine în culori gri pastelate ușoare.

Roșcată sau culorile părului de castan și roșii pe obraji mărturisește tipului de toamnă proprietarului său, la care culoarea gri este foarte potrivită în forma lui pură.

Culoarea figurată, este timpul să luați pentru un stil care este absorbit în funcție de tipul figurii:

figura triunghiulara (talie subțire, umeri înguste și șolduri late) va arata bine intr-un strat cu gulere largi. Acest element este capabil de a face un echilibru la imagine.

Forma Sandy servește ca un motiv de mândrie, deoarece este considerat perfect. Cu o astfel de figura, este permis să aleagă orice haină, în orice caz, va arăta excelent.

figura Apple (de sus și de jos îngust, dar burta vrac) frunze o alegere mică în raport cu blana. O fată cu o astfel de cifră va trebui să alegeți din modelele O-în formă și stilul Militari. Cifra, care în linii seamănă cu o para, necesită se concentreze pe talie și prezența expresivă, gulere volumetrice într-un strat.

Figura Square este lipsit de proporțiile corecte și indică greutatea extensivă. În acest caz, haina ar trebui să ajungă la genunchi, au un top montate și de jos lat.

Ce sa porti?

Culoare. Stratul fără accesorii pur și simplu nu poate exista, va fi o crimă împotriva modei. Erori în alegerea unor elemente suplimentare de a face totul, de la fete tinere și se termină cu experiență urât doamnelor modă.

Deși lumea modei se schimbă în mod constant, dar principalele reguli rămân aceleași, cu excepția excepției de 3 culori. Dacă imaginea este romantică sau afacere, atunci această regulă ar trebui respectată cu strictețe, dar atunci când stilul casual este luat în considerare, atunci trei culori pot fi uitate și experimentând în plăcere.

Accesorii. Lista accesoriilor obligatorii include următoarele elemente:

Eșarfă. Poate fi aleasă în aproape orice culoare, cu diferite ornamente, modele și amprente. Chiar și o eșarfă gri poate fi aleasă într-o haină gri, dar este necesar să se atingă contrastul maxim. Eșarfă trebuie să se potrivească cu sezonul și condițiile meteorologice.

Popularitatea specială este observată în categoria eșarfelor „A la rus”, arabă, produse de origine animală.

Frizură Provoacă o problemă cu alegerea multor fete care se mișcă între o pălărie, ia sau pălăria. Sub stratul clasic vă puteți îmbrăca o pălărie mică, ia stilul tricotat sau francez, o pălărie cu câmpuri largi.

Haina lungă nu va arăta bine cu o pălărie largă, dar arată foarte frumos.

Centură sau centură Poate că pielea este o versiune câștigătoare care este neapărat prezentă în dulapul fiecărei fashionista. Dacă încă nu o aveți, atunci trebuie să cumpărați și să purtați sub haina dvs. gri. Conectați pantofii strălucitori și straturile gri într-un singur tandem va ajuta la aceeași centură luminoasă.

Curea largă va evidenția talia, protejează de vânt și transformă orice strat.

Pantofi în întregime și se potrivesc complet stilul stratului selectat. Sub clasice, puteți alege pantofi cu un toc sau pe o pană, modele sportive necesită adidași sau o denivelare cu talpă înaltă, pentru Cape puteți lăsa pantofi cu talpă plată, și o imagine romantica va fi completat cu cizme stiletto piele de căprioară.

Pantofi cu privire la cerințele de modă moderne nu ar trebui să repete culoarea sac, mai important, astfel încât pantofii se potrivesc sub culoarea blanitei.

Dacă vorbim despre colorat, puteți alege pantofi maro, roșu și negru. Pot exista dispute pe maro, dar secretul de a crea o imagine de succes constă în alegerea dreptul de umbră.

Citește mai mult  Jachete de vară pentru femei - Practicitate și confort

Populare și potrivite sub straturi gri sunt tentă nisip, compus de roșu și maro, culoare cămilă. Imersiunea capul în problema de a alege pantofi, nu uita de dresuri. În cazul în care picioarele nu poate fi numit o referire la frumusețe, colantii sunt strict selectate în pantofi.

Stele în haină gri

Haina gri este o alegere frecventă pentru multe femei de mai multe stele:

Jennifer Lopez a fost văzut în haina gri și cizme gri.

Angelina Jolie are, de asemenea, o haină gri în dulapul său, care combină cu succes cu pantofi pe tocuri.

Emma Watson creează imagini uimitoare și absolut unice pe baza unor haine gri care pot fi în serviciu.

Sarah Jessica Parker, probabil, este un fan ascuns al unei haine gri, pentru că există câteva lucruri atât de drăguțe în dulapul ei.

Imagini elegante și de modă

După cum se spune, este mai bine să vedem o dată decât să audă de o sută de ori, așa că vom merge pe străzile orașului nostru și să privim cu atenție la fashionul care au trebuit deja să intre în pălăriile lor gri.

Ce imagini au ales pentru ei înșiși și dacă au luat corect elemente suplimentare la hainele de top?

Prima fată care vine peste ochii noștri arată un exemplu minunat despre modul în care ar trebui să se uite ceapă de stradă. Alegerea pentru mine un strat larg „Franch”, a îmbrăcat ușor blugi, care a stabilit o limită clară între stilurile de afaceri și stradă. Notă de joc se ascunde într-un tricou de lumină maro deschis de siluetă gratuită. Scarful checkerad este un detaliu luminos care pare să indice un stil relaxat și liber al acestui arc.

Următoarea „victimă” vă permite să vă bucurați de o manieră de afaceri care a fost creată în cele mai bune tradiții ale lumii modei. Gri, realizat într-un stil clasic, având un guler de raft și butoane negre, finalizează cu succes ceapa de birou. Pantofii nu sunt accentul imaginii, completându-l și făcând acest ansamblu confortabil și elegant.

Încă vă este frică să combinați haina gri cu alb? Apoi, acordați atenție următoarei doamnei, care poate fi la o întâlnire, într-un restaurant sau teatru și poate doar a decis să cucerească această lume astăzi. Și are toate șansele de a fi, pentru că imaginea ei este făcută perfectă. Jocul de nuanțe, printre care există o culoare de ciocolată de lapte, argint și umbra de fildeș, nu ar fi atât de captivantă fără haina gri, care servește ca un plus excelent, și nu elementul principal.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: