Haină de blană

Haină de blană

Caracteristici și avantaje

Grata de blană de fund – cea mai bună opțiune pentru toți cei care apreciază confortul, practicitatea, ușurința, atractivitatea și disponibilitatea estetică. Coaturile de blană extern sunt similare cu produsele de blană dintr-o nurcă sofisticată, sunt strălucitoare, netede, nobile și sofisticate. Într-adevăr recunosc că haina de blană nu este vândut de nurca, și de la Groundhog, doar un expert destul de experimentat va fi capabil să.

Adevărat, cu excepția semnelor exterioare, un strat de firimituri de nurcă se distinge prin rezistența la uzură mai mică și calități de izolare termică. Nu este o haină de blană încălzit din măcinarea blană, se recomandă uzura la un mod de temperatură nu mai mică de – 10 ° C, atunci acesta va fi destul de rece. Nu e de mirare animalul se doarme în timpul iernii! Dar, în cazul în care zona dvs. este moale de iarnă „european“, sau aveți de gând să poarte o haină de blană doar în toamna târziu sau primăvara devreme, și sunt, de asemenea, nu va dobândi un produs de blană pentru cel de ani puțin zece, puteți face în condiții de siguranță alegerea dvs. în favoarea blana crotched.

Modele

haine de blană clasice nu va ieși niciodată din modă, acesta este un strat de drept și trapezoidală din blană crotched. Bucurați-vă de modele populare și echipate. Designerii de modă iubesc să lucreze cu o blană de plastic, care este un reprezentant luminos al cărei martie este, de asemenea, un marș, oferă haine de blană cu patina „sfâșiată”, terminând cu tot felul de draperii și cuuflele. Colierele sunt cusute atât amânate, cât și rafturi. Hotele sunt adesea evacuate cu blană cu părul lung, blănuri negre sau raton.

Jachete de blană iubesc fetele tinere active și proprietarii de mașini – Astfel de produse nu susțin mișcările și nu ștergeți în locurile de multe ori contactați cu diferite suprafețe. Masina de macinatie de la garnitura de deseori coase trei sferturi cu maneci. Jachetele de blană Surkov pot fi echipate cu hote și curele, atât blană, cât și din piele.

Piele, Suede și Tricotaje – Materiale de bază pentru finisarea straturilor de la Groundhog. Inserțiile de la acestea sunt prezente în zona taliei, pe părțile laterale ale produsului, înlocuiesc mânecile, hotele și gulerele. O combinație spectaculoasă spectaculoasă de piele strălucitoare neagră și un grad de grăsime pictat.

Surrum Burse de blană grosieră – Tendința actuală a sezoanelor recente, În ele, piei pentru coasere nu sunt etichetate într-un mod tradițional vertical, dar orizontal, creând astfel o imagine modernă și elegantă. Practic, astfel coaseți straturi de blană din blănuri crud. Pentru a crește proprietățile de izolare termică a grătarelor, ele sunt uneori izolate cu materiale moderne care nu sunt aproape de haine de blană gata.

Lungime

Pantofii de blănuri de bază sunt realizate din diferite lungimi. Pantofi lungi de blană sub glezna se bucură de înălțimi, dar nu prea practice. Cei care se tem să se estompeze și să-și aducă noua haină de blană în dezmembrare, alegeți produse de lungime medie – aproximativ genunchi. O astfel de strat de blană și să se încălzească și nu va suferi în slăbiciune.

Jachete de blană scurte de la pământ mai ales iubesc fetele tinere – este important pentru ei că haina de blană nu este confuză sub picioarele lor și, în plus, a fost posibil să se demonstreze picioarele lor subțiri. Cu toate acestea, în timpul iernii, mișcându-se în jurul orașului sau plimbare în parc într-o astfel de umplutură rece, în acest moment al produselor scurte ale anului sunt prezentate numai de conducătorii șoferului cu scaune încălzite. Magazin „Autolede” de la Groundhog – doar ceea ce este necesar pentru conducerea cu mașina – această blană facilitată, plastic și nu fierbinte.

Tipuri de blană

Vara, Baybak – Rodent care trăiește pe tot globul. Zoologii au numărat aproximativ cincisprezece tipuri de pământ, printre care: stepă de pădure, pădure, gri, gri, galbenhhius, siberian, mongol, negru, alpin, himalayan și olimpic. Cel mai mare reprezentant este un teren de stepă, comun în regiunile sudice ale Rusiei și în nordul Kazahstanului, și caracterizat printr-o culoare monofonică de lână galbenă și o ponderie ușoară.

Mongolian Brown sau Tarbagan are cea mai valoroasă blană. El preferă pajiștile de munte superioare, locuiește în Transbaikalia, Republica Tuva, în China și în Mongolia. În Rusia, el este listat în Cartea Roșie, deoarece, din cauza vânătorii de pradă, oamenii au distrus aproape complet Tarbaganov, ei au distrus-o datorită blănurilor valoroase, a cărnii și a grăsimilor. Mângul de blană mongolă este mai mare, mai dens și mai magnific decât colegul său step. Lungimea părului – textura mijlocie, destul de subțire. Culoarea blană variază de la roșu ușor la maro deschis, să bem întuneric.

Procesarea blană de bază este destul de dificilă: este nepoliticoasă, non-volatilă, rară și liberă. Deci, este obișnuit să distribuiți. Foarte curentă de sortare mai mare este producția de haine de blănuri scumpe și de înaltă calitate. Calitățile inferioare ale blănurilor sunt vizibile imediat în produsele care sunt blocate în „slosticismul” lor, în principal neuniformitatea capacului părului, datorită faptului că animalele și-au împrumutat blănurile, luptându-se cu paraziți sau o chelie excesivă cauzată de faptul că animalele au fost marcate în timpul perioadei de acoperire.

Groundhog, cum ar fi cele mai multe alte tipuri de blănuri, tăiate, facilitând și îmbunătățind produsul. Principalul lucru este că cele șapte fire de păr pot rămâne în vigoare, altfel va fi rece în haina de prindere, chiar și cu un mic minus.

Culoare

Culorile naturale de blană zdrobităNisip galben, maro roșu și cenușiu. Straturi puternice de blană, unde sfaturile întunecate ale părului Hash este zdrobită destul de lumină. Cele mai frecvente culori în care Sturdyki este vopsit – negru și maro închis. Producătorii au încercat astfel să dea straturi de blănuri dintr-o asemănare a șlamului cu hainele de lux. În culori strălucitoare, produsele fabricate din blană de matematică sunt pictate rar, dar, totuși, burgundă și modele purpurii.

Cum de a alege și de a îngriji?

Înainte de a decide cu privire la achiziționarea unui strat de blană blană, trebuie să aveți grijă și să examinați cu atenție. Sub stratul de blană, nu ar trebui să ajute (este mai bine să nu-l măsurați pe un tricou, ci pe un pulover, în care intenționați să mergeți în timpul iernii), dar și el gratuit să „petreceți”.

Întoarceți-vă, mutați manualul, Sneeze, Lean. Dacă nu există nici un disconfort, puteți trece la o inspecție amănunțită a lucrurilor: În primul rând, se agită haina de blană, în cazul în care o criza clara se aude sau foșnet, atunci probabil că a fost cusută din piei vechi, produsul din blană de înaltă calitate nu „sunatoare“ + apoi pir blana, aceasta nu ar trebui să fie ușor care se încadrează în afara, lâna ar trebui să fie strălucitoare, fără unelte + uite sub căptușelii, ar trebui să existe o moale, chiar și de culoare bej , fără pete ruginite + între acoperirile trebuie să existe cusături subțiri de înaltă calitate, în cazul în care nu există – lipite de zgomot, și este mai bine să stai departe de ea. Nu uitați să exploreze etichetele de etichetare. Prin strat pictat, cu siguranta glisa cu un șervețel umed, ar trebui să existe nici un indiciu de vopsea, ca urmare a testului.

Așa că haina de blană din Groundhugh atâta timp cât posibil amanta lui, trebuie să învețe să-l cu atenție și corect de îngrijire mâner. A se păstra produsul de blană mai bine pe umeri într-un dulap de întuneric, la temperatura camerei. Coperta din țesături naturale ar trebui să fie cumpărate. Din când în când, stratul de blană este în aer, în aceste scopuri un balcon sau pur și simplu deschiderea ferestrelor în cameră. Dar urmăriți ziua nu este solară și nu ploioasă.

Nu este nevoie să purtați o pungă pe umăr când vă aflați în stratul de blană, părul lung de blană în locul contactului va fi înnorat, Iar subsolul va începe să fie vândut. Amintiți-vă că atingerea stratului de blană cu murdărie sau grăsime (de exemplu, după cremă) interzisă. Este imposibil să pulverizați parfumul sau lacul de păr, se va deteriora din acest lucru și, în plus, în timp, acumulând diferite arome, începe să miroasă prost.

În cazul în care stratul de blană din blană a zguduit, după uscare la temperatura camerei, departe de sursele de căldură, poate fi combinată cu un pieptene speciale cu dinți rari. Email Un strat de blană blană este interzis categoric dacă ați întâmpinat o poluare gravă – Contact Curățătorie chimică. Mai mult decât atât, chiar și de curățare profesională este demonstrat de orice, în special produse ușoare, blană, la sfârșitul fiecărui sezon, și anume în primăvara.

În conformitate cu respectarea regulilor de mai sus pentru plecarea haina de blană de la Groundhog va încânta proprietarul său de mai mulți ani, cel puțin patru până la cinci sezoane, menținând în același timp proaspete și specii prezentabil.

Care este pretul?

Care este costul de o haină de blană cu blană și este adevărat că un astfel de produs o blană își poate permite aproape orice modă? În saloanele de blană, prețul de haine de blana neintenționate din blana matematica începe aproximativ de la 30 de mii de ruble. Mai lung haina de blană, cea mai mare prețul său. De asemenea înșelarea merge pentru o tunsoare si vopsire a produsului. In spatele brandului va trebui, de asemenea, să plătesc suplimentar, dar te va proteja de a cumpăra haine de proastă calitate. În general, costul produselor din cinci ori Groundhog mai putin de straturi similare de nurcă.

Recenzii

Opinii pentru blănuri de la Groundhog General, proprietarii fericiți, mulțumiți de blănuri frumoase, strălucitoare, ușurința produselor, similaritatea exterioară cu un nurcă nobil și un preț democratic.

De către titularii unei blană blană includ abilitățile sale slabe pentru a stoca căldura și rezistența la uzură scăzută. Plângerile în principal asupra faptului că șervețele de blană pe mâneci, în elemente de fixare și pe lateral. Nu vă sfătuiți să achiziționați o haină de blană masivă a unui semisist al unui rezident al zonelor nordice și vântoase.

Imagini spectaculoase

  • Vierme de mână de la solul deasupra genunchiului sunt cusute din blană shkins situate în cruce. Blana strălucitoare netedă nu arată mai rău decât nurca. Manșoanele drepte de lungime întreagă vor proteja mâinile de la vânt, iar rack-ul elegant, decorat cu o înclinare strălucitoare, va ajuta la menținerea în gâtul cald și gâtul proprietarului dvs.

  • Suporturile clasice de șocuri drepte ale lui Stark atrage cu o nuanță de castan rafinată. O capotă largă poate fi folosită de destinație și puteți pleca să minți pe umeri, dacă să se ocupe de șal. Dacă se dorește, un astfel de strat de blană se poate grăbi cu o centură de blană care evidențiază talia.

  • Stratul original de blănuri scurte de la Groundhog colorat atrage atenția fetelor tinere și a autopropulsărilor. Acest produs neobișnuit este completat de o capotă deplină și decorată cu un buton strălucitor mare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: