Haină de blană de dihor

Haină de blană de dihor

Fer dihor are un număr de proprietăți pozitive – este cald, moale, gros, lucios și rezistent la umiditate. Pe plan extern, straturi dihor nu sunt aproape inferioare haine de lux blană de nurcă, cu toate acestea, ele sunt mult mai accesibile la preț. Ferry Ferki blană este eterogenă în înălțime și în culori, datorită acestui lucru, produsele de la o astfel de blană sunt cu adevărat unice.

Paturile de blană de ferock sunt destul de luminoase și elastice datorită unui contor destul de subțire, dar nu suferă de această conductivitate termică. Adevărat, în ceea ce privește rezistența la uzură a difuzoarelor, astfel de produse nu pot fi numite favorite, cu toate acestea, stratul extrem de izolat de difuzor din manipularea blândă va fi grăbit cel puțin cinci sezoane.

Modele

Cel mai frecvent și cerut model de haine de blană a lui Ferret este o siluetă clasică, dreaptă sau trapezoidală.

Stilurile tradiționale nu au devenit niciodată învechite și nu părăsesc moda.

De la modele lungi mai populare swingers sau manot. Acesta este un strat de blană aproximativ un metru cu un manșon liber, cusut sub formă de trapez și adesea echipat cu o curea de blană.

Franța este un produs de blană din ferma de lungimea mijlocie a stilului direct, se potrivește fetelor și femeilor de orice vârstă. Adesea coase cu tăieturi pe laturi.

De la modele scurte sunt în cerere tot felul de jachete de blană până la talie sau la șolduri. Astfel de modele sunt deosebit de populare cu proprietarii de automobile. Aceste straturi de blană pot fi directe sau casual, cu un guler cu mâna mână, cu o capotă sau cu o centură și tot felul de formă și mâneci lungi.

La fel ca multe alte tipuri de blănuri, corul este, de asemenea, tăiat. Și doar tăiat, și nu se mișcă, acest lucru se datorează faptului că acest animal nu este deosebit de gros în acest animal și astfel tăiat de „cânepă” de părul de găină servesc un fel de sprijin.

Coaturile de blană mai scurte arată foarte originale și interesante, ele devin luminoase datorită faptului că firele de lungă durată sunt strânse cu capete întunecate și numai în zona cruciurilor sunt bucăți întunecate de blană.

Ca o decupare a unei glugi sau a gulerului, cook-urile de la difuzoare folosesc adesea alte tipuri de blană cu părul lung – Chernoburku, Fox sau Raccoon.

Una dintre tendințele modei sunt modele care combină blana de ferret cu piele sau piele de piele. Piele poate fi curele, mâneci, gulere, inserții pe laterale și în zona taliei.

Fer dihorul este perfect combinat cu tricotaje, de regulă, este mâneci, gume pe partea de jos a jacheta, manșetă sau colier gulerele. Există modele în care difuzorul ocupă mai puțin de jumătate din suprafața produsului, adică este pielea oricărei care este utilizată pentru a termina pielea, articolele tricotate sau textile ale îmbrăcămintei exterioare.

Lungime

Coats Ferretic de la Ferret la Pământ – o mare raritate, iar cererea pentru ei este mică datorită practicității lor mici.

Produsele de lungime mijlocie sunt cele mai populare – se vor încălzi și nu se blochează într-o slănină. În plus, sub lungimea de coastă la genunchi poate fi angajată atât rochia de seară cât și pantalonii stilului iubit.

Pentru fete și femei care conducă un stil de viață activ, straturile de blană scurtate sunt indispensabile – acestea sunt ușor mutate atât în ​​transportul public, cât și pe o mașină personală.

Bineînțeles, nu este necesar să dobândească un strat de blană scurtă dacă aveți ore întregi la opriri, așteptând autobuzul, mai bine dacă nu există suficienți bani pentru un produs extins, cumpărați jacheta în jos.

Culoare

Cea mai frecventă și mai costisitoare colorare a blană de masă – negru cu scaune, este un dihor forestier.

Straturile de strat de stepă – culoare maro, din cauza albului de lumină, stoarceți culoarea produselor finite joacă și depășiri.

Există, de asemenea, foarte rar găsit dihor, haine de blană albinoși din ea. Culorile hibrizilor de dihor de pădure cu diferite tipuri sunt foarte diverse și bogate în paleta lor de culori: aur-roșu, perla-crem și alb-frasin.

Acoperirile pictate de haine de blana dihor nu sunt deosebit de frecvente, ele se pierd în ele farmecul culori naturale și combinația originală a gropilor de lumină cu mori de blană de culoare închisă.

Cum de a alege?

Ridicarea o haină de blană de blană ferreh, în primul rând, să acorde o atenție stilului, el trebuie să stea pe tine bine, nu la mișcări timide, dar nu „stea“, în plus, este necesar să ne amintim că cea mai importantă sarcină de îmbrăcăminte exterioară este de a sublinia avantajele existente ale formei și ascunde limitări.

Picioarele prea plin ascund produsele la glezna, iar silueta trapez va ajuta deghizare soldurile în vrac și burta. Și nu uita să sublinieze centura zona taliei.

  • Înainte de a plăti pentru haina de blană a Ferretului, acordați atenție calității blănurilor și cu coaserea lucrurilor în general. Blana nu ar trebui să fie turnată, pictura sau mirosul.
  • Uită-te sub căptușeală, trebuie să fie cusut numai în plecare (excepția este doar jachete de blană pe banda elastică de mai jos), să evalueze culoarea și densitatea MEBRA, precum și calitatea cusăturilor.
  • Dacă există unele îndoieli, întrebați vânzătorul de la certificatul pentru produsele de vânzare.

Recenzii

Comentariile pentru straturile de la Ferrete sunt destul de bune, unii proprietari fericiti poartă astfel de produse timp de cinci până la șapte ani.

Desigur, furtul de dracu, ca oricare altul, necesită o relație atentă – dacă stratul de blană vine la el însuși, acesta ar trebui să fie uscat numai la temperatura camerei, în timpul verii, trebuie să fie depozitat într-o acoperire a țesăturii și neapărat cel puțin o dată o lună pentru ventilare.

În general, straturile de blană ale lui Ferret nu sunt ieftine, ele sunt doar puțin inferioare în prețul unei culori maronice ieftine, dar astfel de produse sunt perfecte, calde și chiar capabile să reziste zăpadă umedă.

Spălarea straturilor din piei non-trâmbițate, nu sfătuiesc șoferul mașinii, deoarece grămada lungă este laminată în locuri, adesea în contact cu diferite suprafețe. Iar proprietarii săi sunt sfătuiți să-l poarte la o temperatură care nu este mai mică de 15 grade, deoarece nu prea gros de subțire în îngheț într-o astfel de haină de blană puteți îngheța.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: