Jachetă pentru femei

Jachetă pentru femei

Jachetele moderne ale femeilor sunt reprezentate de o mare varietate de soiuri, caracterizate de tip și culori. Printre acestea se numără în special modelele QUIRK alocate. Ele atrag privirea și arata foarte elegante.

Particularități

 • Jachetele femeilor matile sunt foarte diverse în aspectul său, astfel încât acestea pot fi folosite pentru a crea o rochie în diferite stiluri. În același timp, iubitul de stil sportiv și hainele cauzal este cumpărat cel mai adesea.

 • Utilizarea cusăturilor ajută la crearea unei siluete frumoase, care este deosebit de valoroasă în coaserea hainelor calde. Datorită locației modelelor, puteți accentua avantajele figurii, de exemplu, o talie subțire.

 • În jachetele quilate, rareori folosesc o întârziere orizontală, deoarece se extinde vizual cifra. Mai des, cusătura este reprezentată de o întârziere verticală, diagonală sau fanteziană. Produse extrem de populare cu modele florale elegante sau cu contururi de frunze brodate.

Stoys și modele

Dacă alegeți un model potrivit, un sacou citat poate purta o femeie de orice vârstă și absolut orice fizic. Produsele de cusături sunt, de asemenea, distinse prin tăierea lor și utilizate pentru materiale de cusut, cusături și modele de decor și soluții de culoare

Cursa Jachetă se întâmplă și este echipată și liberă. Există modele colapse cu o centură. Este interesant să te uiți la jachetele DAMPHLCOT cu o siluetă în vrac, capota și buclă de fixare. În mare măsură populară Biker cu motociclate Jachete de lungă durată cu fermoar asimetric.

Pentru lungimea sacoului, decorată cu cusături, poate fi până la mijlocul șoldurilor, alungită sau scurtată. Multe modele au buzunare deasupra capului. Majoritatea jachetelor de acest tip sunt cusute fără finisare, deoarece cusătura în sine arată atractivă și nu necesită accesorii luminoase.

Materiale și izolație

Pentru coaserea jachetelor quilate folosiți o varietate de materiale care sunt împușcate. Jacheta cusăturilor poate fi făcută din piele, țesături de lână, mantale, tricotaje dens. Pentru modelele elegante și pline de farmec folosiți materiale strălucitoare.

Dacă sacoul este cald, izolatoarele sunt prezente în interior, care este adesea trimis de Sinyproton. Jachetele subțiri pentru utilizarea demi-sezon sunt umplute cu poliester sau poliamidă

Modele pentru sezon

Demi-sezon pentru primăvară / toamnă

Cea mai mare varietate de jachete quilate este reprezentată de astfel de modele. Ele sunt în cererea de vreme rece și pentru perioada de toamnă ploioasă. Într-o zi tulbure într-un citate, foarte confortabil.

Fastatorul de pe jacheta demi-sezon cu cusatura poate fi reprezentat de fulger, butoane sau butoane. Modelele de matlasate extrem de cerute pentru toamnă sau primăvară, din piele. Opțiunea de tineret sunt quilting „Koshuhi”, și o doamnă de afaceri pe morală elegantă jachete de piele scurte cu cusatura fină.

Iarnă

Modelele calde sunt prezentate jachete cusatch:

 • Jachete pe SinyProna. Astfel de modele sunt solicitate la începutul iernii înainte de debutul înghețurilor severe. Ele sunt calde și confortabile în ele, iar varietatea de stiluri este suficient de mare. În multe jachete există un guler amânat.

 • Jachete de bumbac. Astfel de produse sunt populare în regiunile în care un climat destul de dur. În majoritatea modelelor de renunțare la bumbac, există o capotă, iar cusatura este mare.

Vară

O jachetă matlasată dintr-un material liber este adesea purtată în vreme rece de vară. Astfel de jachete pot fi fixate pe butoane sau butoane, dar există, de asemenea, versiuni de lumină, legat cu o curea. Vara matlasate modele se disting printr-o mare varietate de culori.

Modele cu mâneci detașabile

Jachete cu cusatura a căror mâneci pot fi nefixate, în primăvara și vara, precum și cât mai devreme în toamna. Scoaterea manșonului, o astfel de sacou este transformat într-o vestă la modă. În multe modele există o glugă, iar manecile sunt realizate într-o altă culoare.

Cu capota

Cel mai adesea, capota este echipat cu cald matlasate jachete, astfel încât utilizarea lor în perioada rece este mai confortabil. Capota este, de asemenea, foarte în cerere, în modele de semisezon, pentru că în toamna, și la începutul vreme de primăvară este o foarte schimbătoare, iar capota este capabil de a servi o bună protecție împotriva ploii bruște.

cu blana

blana naturala este adesea folosit în finisarea jachete matlasate, în special în modelele de iarnă. Decorate cu nurcă și alte tipuri de blană, jachete cu cusături arată respectabil și atractiv. În unele modele, blana a fost terminată și căptușeala produsului, ceea ce face o astfel de sacou cu protecție fiabilă de la temperaturi scăzute cadere târzie și în înghețurile de iarnă.

De multe ori blana este guler descărcat, manșete și hote. În unele modele, bobina de blană se află pe alertă și de-a lungul dispozitivului de fixare. De asemenea, există jachete matlasate care au inserții de blană pe umeri sau înapoi.

Soluții de culoare

Jachetele quilate oferite de modă de astăzi sunt reprezentate de o paletă de culori foarte extinsă. Apreciați întotdeauna produsele din culorile pastelate, precum și modelele albe. Jachetele întunecate (albastru închis, negru, gri-gri) sunt în egală măsură în cerere.

Foarte relevant în zilele noastre nuanțe de fructe de fructe, începând cu menta și terminând cu purpuriu. Cererea mare este sărbătorită pe jachete galbene și portocalii, precum și pe modelele efectuate în nuanțele reduse.

Nu mai puțini veste de diferite nuanțe de culoare gri, precum și modele în jachete de burgundă, măsline, bej și matlasate. Modelele din astfel de tonuri sunt cumpărate pentru perioada de toamnă. Opțiunile de tineret sunt reprezentate de culori strălucitoare, cum ar fi salata și albastru. Există, de asemenea, produse în care mai multe culori contrastante sunt combinate.

Sfaturi pentru alegerea

Când alegeți modelele matlasate, în primul rând, decideți în sezonul în care doriți să purtați o jachetă cu o cusătură. Apoi, decideți cu privire la lungimea dorită a modelului, precum și potrivită pentru forma dvs. Frumusețile somnoroase pot ridica în siguranță jacheta potrivită sau scurtă pentru a accentua avantajele cifrelor lor cât mai mult posibil.

Fetele cu forme luxuriante Este important să alegeți o jachetă matlasată a unui astfel de stil pentru a nu adăuga vizual volumul

Ce sa porti?

Jachetele quilate sunt populare nu numai datorită aspectului lor original și atractivității, ci și unei combinații excelente cu alte obiecte de garderobă.

 • Doamnele de afaceri pot purta o jachetă matlasată într-o cușcă mică într-o rochie riguroasă, o fustă de creioane sau pantaloni cu o bluză sau o cămașă.
 • Cu un citate scurte, hainele stilului de sport arata bine. Cu ea, puteți purta pantaloni, jambiere, blugi, rochii, precum și fuste de diferite lungimi.
 • Jachetă din piele, combinată cu succes cu soare, îmbrăcăminte sau costum de pensulă.
 • Pentru o imagine romantică, o jachetă pătrată poate fi pusă pe o fustă într-o pliere sau un caz elegant.
 • Stitch este combinat remarcabil cu lucruri tricotate, de exemplu, cu o rochie tricotată, un jumper sau pulover.
 • Dacă gulerul este absent în sacou, o completare excelentă a unor astfel de haine va fi o eșarfă, o batistă elegantă sau un șal.
 • Combinația dintre un sacou matlasat cu alte lucruri matlasate (fusta, geanta) este considerată nu foarte mare succes.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: