Jachete de la Eco-Volok

Jachete de la Eco-Volok

Cel mai recent, cei care au vrut să achiziționeze o jachetă elegantă de piele ar putea alege doar din două opțiuni – piele naturală sau înlocuitorul său, care pentru Brevity se numește piele. Produsele din piele naturală se disting printr-un aspect excelent și caracteristici de calitate excelente, dar sunt destul de scumpe. Jachetele de la piele sunt mult mai ieftine, dar aspectul lor de multe ori pleacă mult de dorit și se usau foarte repede.

Cu câțiva ani în urmă, a apărut o altă alternativă la pielea naturală – un material inovator numit „eco”. Despre faptul că el reprezintă și despre caracteristicile jachetelor ecologice din acest articol.

Ceea ce este eco-copac?

ECOCO, în ciuda numelui, are o atitudine foarte slabă față de pielea naturală. Acesta este un material sintetic la care producătorii au încercat să dea calitatea pielii reale: plăcute la atingere, suprafață caldă, grad ridicat de conductivitate termică și rezistență la uzură.

Materialul eco-eco-strat constând dintr-o bază de bază de textile și un film poliuretan. Datorită tehnologiei speciale de producție, Eco-Eco are o structură poroasă, așa că în îmbrăcăminte din acest material corpul poate respira (ceea ce nu se poate spune despre lucruri de la piele).

Datorită tehnologiei speciale de producție, Eco-Eco are o structură poroasă, așa că în îmbrăcăminte din acest material corpul poate respira (ceea ce nu se poate spune despre lucruri de la piele).

Pe materialul sursă, este posibil să se aplice modele de tiparele de relief, imitând modelul de piele naturală, așa că, dintr-o privire, este dificil să se distingă produsele din ecokaduri din lucrurile din piele reală.

Ceea ce este diferit de piele de piele?

La fel ca leatheza, eco-simplă este material sintetic. Dar, dacă leatura este o clorură de polivinil 100%, atunci componentele naturale sunt prezente în compoziția mizelor ecologice: bumbac, celuloză sau chiar un strat subțire de piele reală luată ca bază.

Citește mai mult  Blănuri de la Tatiana Magnaya

Extern, la atingere și pentru anumite caracteristici calitative, concediul ecologic este mai reamintit de prezent decât de leateret. General în ambele materiale este doar un impermeabil complet și o elasticitate bună.

PROS

Jachetele ecologice au avantajele lor – atât deasupra produselor din piele reale, cât și deasupra lucrurilor de la leatente. Lista principalelor avantaje ale jachetelor din acest material include următoarele elemente:

 • Gama de modele largi+
 • Selecție mare de culori+
 • preț scăzut+
 • Ușor de tăiat și de cusut+
 • Similitudine externă cu piele naturală+
 • Abilitatea de a sări peste aer+
 • Rezistent la apă+
 • Proprietăți hipoalergenice+
 • Senzații tactile plăcute.

În plus, pentru apărătorii naturii, faptul că, în producția de eco-copac este, de obicei, nu se utilizează materii prime de origine animală.

Minusuri

Cu toate acestea, ca și orice alt material sintetic, eco-eco. Cele mai multe calități negative, esențiale ale Ecokiz includ:

 • Mai mici, comparativ cu piele naturală, durabilitate+
 • trebuie să respecte regulile de bază+
 • Low higroscopicitate – astfel de haine mai rău decât absoarbe umezeala lucruri din piele reale.

După cum se poate observa, dezavantajele mantalele eco-arbori sunt semnificativ mai mici decât avantajele.

Modele

Ecocked – acesta este un material care este foarte bun pentru proces, astfel încât există o selecție bogată de jachete eco-arbori din sortimentele din magazin. Luați în considerare unele dintre cele mai interesante stiluri de jachete modă din acest material:

 • Rough – sacou stil Rocker cu fulgere asimetrice și o mulțime de elemente metalice+
 • Pilot – Jachetă scurtă, largă cu benzi de cauciuc pe șuruburi și manșete, are un guler mare și buzunare deasupra capului+
 • Sacou – scurtat, un sacou puțin atașat, cum ar fi un sacou are, de obicei, un guler amânat și buzunare mortale+
 • Jachetă pentru motociclete – Jacheta unei tăieri semoligioase, proiectată pentru motocicliști, oferă elemente speciale care sporesc protecția locurilor cele mai vulnerabile.
Citește mai mult  Pantofi de blană lungi

Jachete calde pentru iarna

Ecocuser conservă călduros și tolerează temperatura minus, deci este destul de adecvat un material adecvat pentru coaserea jachetelor de iarnă. Dar, în sine, nu este capabil să se încălzească în îngheț, așa că modelele de iarnă ale unor astfel de veste au de obicei o căptușeală și umplutură încălzită. Ca încălzitor pentru hainele de iarnă din eco-arbore, blănuri artificiale, sintets, puf, stilou și alte materiale cu proprietăți de izolare cu căldură ridicată sunt utilizate.

Jachetele calde ecologice sunt, de obicei, mai lungi decât modelele de demi-sezon. Ele pot avea o capotă sau guler de blană + mâneci sau laturi ale jachetelor pot fi finalizate cu blană naturală sau artificială.

Jachete demi-sezon

Modele de toamnă și de primăvară Jachetele eco-copac sunt o versiune ușoară a îmbrăcămintei exterioare. Ele au de obicei o căptușeală complet subțire și pot fi foarte scurte, închizând doar o parte din spate.

Alegerea modelelor de demi-sezon este, de obicei, distinsă printr-o varietate mare. La ferestrele magazinelor și pe paginile cataloagelor de modă, ambele jachete ușoare și parcurile din concediu ecologic, concepute pentru a proteja împotriva vremii.

Jachete concepute pentru off-sezon pot combina mai multe materiale diferite – așa mai departe, puteți găsi modele cu inserții de la denim, dens tricotaje, mantie și t.D.

Culori populare

Încrumat frumos pictura, astfel încât alegerea culorilor jachetelor ecologice este incredibil de mare. Producătorii au fost mult timp învățați să impună cu materiale artificiale de nuanțe inerente materiilor prime naturale. Puteți să vă selectați cu ușurință un sacou, cu simularea șarpelui, bivolului sau a pielii obișnuite de porc.

Iubitorii de culori luminoase vor fi probabil ca modelele multicolore. Acest sezon ar trebui să acorde atenție lucrurilor din piele de nuanțe adânci, dezactivate – vin, albastru închis, conifere și t.Ns..

Ce sa porti?

Regulile de combinare cu alte lucruri pentru jachetele ecologice vor fi aceleași ca și pentru jachetele din piele naturală. De fapt, aceasta înseamnă absența aproape completă a regulilor, deoarece moda modernă permite combinarea hainelor din piele cu lucruri într-o varietate de stiluri.

Citește mai mult  Jachetă din piele brună

Jachetă, Jeans preferat, Tricou și adidași – Versiunea câștigătoare a opțiunii de stil casual. Este mai interesant pentru combinația unui sacou din eco-copac cu lucruri feminine – rochii romantice, fuste lungi, bluze ușoare și t.D.

Încălțămintea poate fi orice: de la pantofi clasici de seară la cizme într-un stil de cowboy sau pantofi „militari”.

Recenzii

Eco-Eco a apărut pe piață nu cu mult timp în urmă, dar am reușit deja să cuceresc mulți susținători. În acest material, cumpărătorii sunt atrași, mai întâi de toate, prețul accesibil și similitudinea externă cu piele naturală. Desigur, achiziționarea unei jachete din concediul ecologic, nu ar trebui să se bazeze pe faptul că va fi similar cu produsul din piele real. Cu toate acestea, în comparație cu lucrurile din piele, constând pe deplin din PVC, îmbrăcămintea din eco-copac pare a fi o opțiune foarte bună.

Îngrijire

Pentru ca produsele din frunzele ecologice cât mai mult posibil, aspectul lor original și vă servise pentru mai multe sezoane, este necesar să respectați reguli simple de îngrijire a acestui material:

 • Poluarea este destul de ușor de îndepărtat cu apă caldă și săpun. Dacă dificultatea, ștergeți locul contaminat cu un tampon de bumbac în soluție de alcool.
 • Spălați lucrurile din eco-copac strict recomandat. Numai curățarea chimică este permisă pentru ei.
 • Nu este nevoie să încercați să uscați rapid umedul sub ploaie Jacheta de la eco-copac: aer cald este capabil să deterioreze structura materialului. Doar închideți-l pe umeri și lăsați uscat la temperatura camerei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: