Jachete de schi

Jachete de schi

Dacă visezi să ajungi la stațiunea de schi, atunci vei alege cu siguranță un echipament adecvat. Atributul principal este o jachetă care trebuie să respecte mai multe criterii. Fiecare la modă atunci când alegeți o jachetă de schi va lua în considerare cu siguranță tendințele de modă, precum și preferințele personale. Prin urmare, este foarte important atunci când alegeți un sacou alege opțiunea care va fi de înaltă calitate și elegantă.

Particularități

Jacheta de schi trebuie să fie practică, funcțională și posedă aspect frumos. Astăzi, producătorii de schi sunt oferite o mare varietate de stiluri atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Jachetele pentru femei sunt tăiate „moi”, efectuate în culori strălucitoare. Modelele bărbaților sunt reprezentate de un pachet mai complex, astfel încât acestea sunt mai grele.

Jacheta nu trebuie să fie doar elegantă, ci de asemenea posedă multe caracteristici de înaltă calitate: realizate din țesături respirabile, posedă tăiere anatomică, fără ușurință și compactitate, precum și creați o ventilație bună.

Modele

Mulți producători de îmbrăcăminte se specializează în producția de schi. Acestea oferă modele noi luminoase, elegante și de înaltă calitate pentru fiecare gust în fiecare sezon. Printre cele mai populare branduri este demn de menționat mai multe modele căutate:

Sacou Volkl – O opțiune excelentă pentru stațiunea de schi. Caracteristica sa este în reflectoarele cusute. Se va potrivi cu șosetele ocazionale cu iarnă rece, pentru că va fi capabil să protejeze atât înghețul, cât și de la un vânt puternic.

Model Zăpadă Poate chiar să reziste la temperatura aerului minus 25 de grade. Particularitatea sacoului este în prezența unei capote, multe buzunare echipate cu reflectoare și impregnate din penetrarea umidității, precum și fermoarele, care au, în plus, Velcro și butoane pentru fixarea fiabilă.

Fetele care preferă un stil de viață activ, ar trebui să acorde atenție jachetei de schi Salomon. Este echipat cu o capotă reglabilă cu manșete, precum și fusta de protecție a zăpezii.

Modelul este în mare cerere Colmar, La urma urmei, este cusută din țesătura membrană și are, de asemenea, o izolație cu trei straturi. Ea nu ratează umiditatea înăuntru și îi permite să iasă.

Citește mai mult  Lassie salopeta de Reima

Examinați producătorii

Ortovox El este o faimoasă companie germană care utilizează în mod activ lână naturală în hainele sale. Se aplică țesut ultra-subțire din lână Merino, astfel încât acest material să poată concura în condiții de siguranță cu țesuturile sintetice. Ortovox colaborează în mod activ cu snowboarderi celebri care participă la testarea unor noi modele.

Companie Fasc, care au apărut în Australia în 2009, astăzi a ajuns deja la nivel mondial pentru producția de jachete de schi. Momentul a fost originar din Nevada, care produce nu numai haine, ci și schiuri, snowboard-uri. Particularitatea procesului este manuală. Ea și-a dovedit produsele ca elegante, de înaltă calitate și costisitoare.

Un alt producător de jachete de schi este o companie olandeză Rehall, care a apărut în 1998. Toate îmbrăcămintea de marcă se caracterizează prin stil, funcționalitate, ușurință a materialelor utilizate, precum și fiabilitatea. Fondatorii companiei acordă o atenție deosebită testarea unor noi produse, deoarece oferă clienților lor doar cele mai bune.

Sfaturi pentru alegerea

Jacheta de schi este un element de echipament pentru schi, deci trebuie să fie serios expulzat la alegerea ei. Nu riscați sănătatea. Este mai bine să alegeți un sacou numai de la producătorii bine-cunoscuți.

Înainte de a cumpăra haine, ar trebui să încercați cu siguranță. Principalul lucru când schiatul este libertatea mișcărilor, nimic nu ar trebui să vă concentrați acțiunile. În unele puncte de vânzare specializate, puteți trece un test de protecție împotriva umidității. Trebuie să purtați o versiune de testare a jachetei și să mergeți într-o cameră specială, unde vor fi trimise jeturi de apă de putere diferită. O astfel de demonstrație vă va ajuta să vă asigurați că îmbrăcăminte de înaltă calitate.

Este necesar să examinați cu atenție jacheta și să acordați atenție prezenței unei căptușeli îmbunătățite, deoarece vă permite să înmuiați loviturile când se încadrează. Căptușeala trebuie să absoarbă bine umiditatea. Astăzi, mulți producători folosesc țesături speciale care nu lasă umiditatea afară, dar ei o aduc bine.

Citește mai mult  Impermeabil impermeabil

O atenție deosebită merită cele mai minore detalii în față. Jacheta trebuie să aibă cusături armate care nu sunt doar eșantionate, dar, de asemenea, cusute cu panglică. Merită o preferință la modelele cu fulgere ventilată, deoarece are o acoperire specială care protejează în mod fiabil umiditatea.

Un alt indicator al calității sacoului de schi este prezența unui număr mare de buzunare cu fermoar și nu prin butoanele obișnuite. Producătorii moderni au avut grijă astfel încât toate gadget-urile necesare să fie întotdeauna la îndemână. Acestea oferă modele cu departamente speciale pentru jucător, telefon mobil, uneori chiar se întâlnește cu buzunarul NetBuch.

O importanță imensă pentru schior are o capotă, care poate fi mare sau mică. Dacă modelul are o capotă mică, atunci poate fi purtată sub casca, dar aici sunt nuanțele care ar trebui luate în considerare. Este necesar să încercați capota. De exemplu, dacă marginile sale vor efectua 15 cm, atunci revizuirea dvs. va scădea atât pe verticală, cât și pe orizontală. Unii producători au luat în considerare această deficiență și oferă margini transparente ale capotei, dar în cele din urmă nu rezolvă problema.

De obicei, capota este atașată la jacheta de pe velcro, dar nu merită să o elimine, deoarece vremea se schimbă foarte des și este foarte dificil să o fixați din nou. Fixarea sub bărbie ar trebui să fie fiabilă, astfel încât în ​​timpul coborârii, ei nu dispar, deoarece poate crea un sentiment neplăcut atunci când un vânt puternic bate în față. O opțiune bună este un guler înalt care în față se transformă într-o capotă.

Un rol important este jucat de guler într-o jachetă de schi. El trebuie să se potrivească strâns din toate părțile. Este demn de achiziționarea de jachete cu mâneci ortopedice. Ei nu interferează cu să se bucure de coborârea de mare viteză.

Nu uitați să acordați atenție permeabilității la vapori care urmează să fie specificată pe etichetă. Acest indicator ar trebui să fie de la 5.000 la 10.000 g / kV. M.

Ce sa porti?

Pentru o ședere plăcută pe stațiunea de schi a unei jachete, nu va fi suficientă, trebuie să cumpărați complet toate echipamentele: un pachet termic, pantaloni, mănuși și ochelari.

Citește mai mult  Parcul de blană naturală

Profesioniștii sunt ghidați de regula a trei straturi:

  1. Termeless trebuie să fie hipoalergenic și fără sudură. Ajută la eliminarea umidității.
  2. Izolatie sub forma unui pulover sintetic sau vesta.
  3. Schicostum – sacou și pantaloni.

Cum se spală?

Astăzi, o țesătură membrană este adesea folosită în fabricarea unui sacou de schi, care constă dintr-un număr mare de straturi de film subțire polimer. Prezența porilor permite umiditatea să iasă. Acest material este foarte sensibil la temperaturile ridicate și la o varietate de substanțe chimice. De asemenea, merită remarcat faptul că jacheta de schi de înaltă calitate este prelucrată suplimentar de o repetare specială a apei, care necesită o atenție deosebită produselor.

Nu se recomandă să se spele o jachetă de schi într-o mașină de spălat, dacă nu respectați anumite reguli. Deci, este necesar să se aplice un mijloc special pentru haine de membrană, temperatura apei trebuie să nu mai mult de treizeci de grade și pentru a produce fie fără presă.

Selectarea gel sau pulbere pentru spălarea jacheta de schi depinde de materialul de umplutură produs. În cazul în care foarte murdare, puteți face o jachetă foarte curat, cu un tampon de bumbac înmuiat în același vehicul, deoarece concentrația ridicată va ajuta la eliminarea petelor rapid.

Dacă vă este frică să șteargă jacheta într-o mașină de spălat, atunci nu este să-l strice, puteți închide produsul pe umerii mei și curățați buretele, pre-înmuiată în soluție de săpun.

O altă opțiune – spălare manuală utilizând mijloace speciale pentru țesuturile delicate. După spălare, sacoul trebuie să fie strâns cu grijă și descompus într-o poziție orizontală pe un prosop, care absoarbe rapid toată umiditatea. După uscare completă, jacheta trebuie tratată cu un respingător al apei speciale.

Nu spălați adesea jacheta de schi, ci doar ca poluare. Dar nu o mănâncă, pentru că petele învechite sunt greu de spălat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: