Jachete de vară pentru femei – Practicitate și confort

Jachete de vară pentru femei - Practicitate și confort

Vara în corpul uman crește transpirația, astfel încât în ​​acest moment al anului este deosebit de important să purtați plămâni și lucruri de înaltă calitate. Acest lucru se aplică și tuturor tipurilor de îmbrăcăminte exterioară, inclusiv jachetelor de vară.

Jachetele de vară de vară și vântul sunt un lucru indispensabil nu numai în zilele și seriile răcoroase de vară, dar și în primăvara și toamna, când vremea este deosebit de imprevizibilă.

Caracteristicile jachetelor de vară ale femeilor

 • Jachete de vară și demi-sezon pentru femei coase, de regulă, din țesuturi dense care sunt rezistente la vânt, impermeabil și se usucă rapid după ploaie.
 • De obicei, ei au un design practic, care este conceput pentru a proteja corpul de vânt, rece și apă: un guler amânat sau un guler în picioare protejează gâtul și lungimea sacoului și mânecile sale cald corpul.
 • Datorită ușurinței și permeabilității la aer, jachetele pot fi purtate și în vreme însorită, luați cu ei doar în cazul în care există o vreme bună pe stradă.
 • Prezența a două și mai multe buzunare face posibilă stocarea în ele o mulțime de lipsuri necesare, de exemplu, cheile, banii și t.D.
 • Un plus important al unei astfel de jachete este că sunt la fel de frumos în mod frumos caută la subțire și pe fete complete.
 • În cele din urmă, abundența propunerilor de la numeroasele branduri bine cunoscute și necunoscute va oferi o oportunitate de a găsi o opțiune adecvată pentru ei înșiși.

Tendințele modei în 2016

Care sunt modelele jachetelor de vară pentru femei sunt relevante în acest sezon? Deja acel an nu-și pierde relevanța lor de denim, jachete din piele ușoare și modele de țesături de bumbac lor. În același timp, culoarea și stilul lor pot fi absolut diferite. Să luăm în considerare cele mai populare dintre ele:

Material

Jachete de bumbac

Bumbac – materialul cel mai frecvent la fabricarea jachete.

Citește mai mult  Blană de blană sălbatică

Datorită proprietăților sale pozitive, jachetele de bumbac permit corpului să „respire”, păstrează perfect călduros și servește destul de mult. Ele pot fi șterse în mod repetat. Furnizarea returnează aspectul inițial și vă permite să păstrați formularul pentru o lungă perioadă de timp.

Practic de coase din sacou de bumbac, bombardiere, sporturi și jachete în stilul militarilor.

Jachete Jeanss

Probabil în garderoba fiecărei fete practice și la modă există unele jachete ușoare din Denim. Denim Jacheta este întotdeauna relevantă și peste tot.

Practic, confortabil și universal în toate privințele Denim Jacheta este combinată cu orice îmbrăcăminte. Indiferent de ceea ce purtați sub el, veți arăta la modă, elegantă și încrezătoare.

Selectarea pantofilor pentru o jachetă denim nu va crea, de asemenea, nici o dificultate. Orice pantofi – pe tocuri sau tălpi plat – potrivite pentru ea. Jacheta denim este o soluție excelentă pentru mers pe jos în seara, studiu, recreere, întâlniri și chiar lucrări.

Geci de piele

Un alt țesut cel mai popular de jachetă de vară este din piele. Ca și denim, jachetele din piele sunt o versiune universală pentru aproape toate ocaziile.

Jachetele din piele arată foarte eficient, ei subliniază silueta feminină și se potrivesc absolut tuturor. Un plus important al unor astfel de veste este că acestea pot fi atât partea principală a imaginii, cât și suplimentar.

Pe baza acestora, puteți crea imagini de zi cu zi elegante și originale și pentru ocazii speciale, ele pot fi puse chiar și cu rochii de seară. În același timp, ei nu vor dispărea în nici un fel de la costumul principal.

Există o serie de reguli, după care puteți alege jacheta din piele dreaptă:

 • Jacheta trebuie făcută din piele de înaltă calitate: trebuie să fie moale, nu înspăimântă și nu deteriorarea.
 • Lungimea sacoului trebuie aleasă în funcție de tipul dvs. de figură și cu cazul pentru care l-ați pus.
 • Opțional, astfel încât sacoul să fie negru. Foarte la modă pentru a purta jachete de culori strălucitoare: menta, smarald, coral, roșu, violet, portocaliu și t.D.
 • Produsul trebuie să se potrivească complet dimensiunii. Dimensiunea incorectă dimensionată va fi timidă în mișcări sau arată ca un lucru „de la umărul altcuiva”.
Citește mai mult  Ce să poarte o haină de blană?

Acordați atenție calității produselor de cusut, accesorii și produselor de căptușeală. Accesoriile trebuie să fie fiabile, iar căptușeala trebuie făcută din țesături respirabile și rezistente la uzură.

Timbre

Jachete militare

Recent, stilul militari este din ce în ce mai popular, iar acum puteți găsi chiar jachete de vară în acest stil. De obicei, le-au coase din țesuturi dense sau pielea sub forma unui haine de ploaie, haina sau sacou. Mânecile lor pot fi atât lungi cât și scurte.

Bomber de sex feminin

Așa-numite jachete cu benzi de cauciuc tricotate pe mâneci și podol, prototipul de care sunt jachete pentru bombardierele forțelor aeriene din SUA la cel de-al doilea război mondial. Gingii pe capăt protejează perfect corpul de un vânt puternic.

Mai ales bombardierele de femei populare se bucură de fete tinere special pentru care sunt create modele foarte luminoase și originale.

Cloi scurte

Sunt o descoperire pentru doamnelor de lucru, mașini de vârf și a conduce un stil de viață activ.

Ele pot fi combinate atât cu îmbrăcămintea de afaceri, cât și cu informal. Ele nu sunt zdrobite la scaune și își păstrează lungi aspectul.

Ei se pot bucura atât de fiți, cât și fără tăiere liberă. Cu toate acestea, este mai bine să vedeți modelele montate și trapezoid, care beneficiază de silueta unei femei și să-și ascundă excesul de greutate.

Jachete sportive

Posedă un stand de guler și fermoar. Foarte des, o jachetă sportivă dă prezența unor benzi contrastante asupra lor, ceea ce îl face mai dinamică. Jacheta sport poate avea o capotă detașabilă.

Parcul Jacket

Este o jachetă ușor alungită cu glugă caldă. Protejează perfect de vânt, ploaie și rece, coase, de regulă, din materiale de bumbac sau din poliester.

Jachete – Parcurile de obicei decorează cu butoane, bibeluri, fulgere și mai multe buzunare. Parcul este recomandabil să purtați cu cizme sau cizme.

Cele mai armonioase imagini cu parcuri sunt create împreună cu pantaloni și blugi decât cu fuste și rochii.

Culorile populare de sacou

alb

Jachete albe – Lucru universal. Cu o lungime adecvată, poate fi combinată cu orice altă îmbrăcăminte: cu fuste, pantaloni, rochii și t.D.

Modele de țesuturi dense și cu butoane metalice, în special, arată spectaculos cu pantaloni scurți de denim sau blugi. Indiferent de modul în care îl veți purta – butonate sau dezbrăcate și, de asemenea, pe care le veți purta sub el – tricou, tricou sau blazer, ea va arăta la fel de frumoasă, elegantă și la modă.

Citește mai mult  Fur de blană artificială

Negru, gri, bej, albastru

Sunt cele mai populare culoarea de jachete de vară, având în vedere practic și versatilitatea lor. Jachete de astfel de culori nu poluează rapid și ușor, combinate cu haine de caracter diferit.

Turcoaz

Noua tendință în acest sezon – Jachete de diferite nuanțe de culoare turcoaz. una fiind de cele mai multe tonuri de sarcini și liniștitor, de culoare turcoaz pe jacheta va incanta nu numai ochii, ci și ochii altora. În mantaua această culoare vă va sta întotdeauna afară din mulțime, uita-te ușor și romantic.

Multicolor

Expandedly jachete populare cu diferite imprimeuri au fost deosebit de populare.

modele luminoase și originale de jachete cu desene place mai ales fete tinere. Cele mai populare dintre ele sunt jachete cu o imprimare de flori și cu desene de figuri abstracte.

Cum de a alege?

Atunci când alegeți o jachetă de vară pentru femei, trebuie să fie ghidate de următoarele criterii de bază:

 • Calitatea de cusut.
 • Material.
 • Colorare.
 • mărimea.
 • Combinație de produse cu obiecte ale dulapului dvs.

Ce să poarte și să combine?

Alegerea de îmbrăcăminte și încălțăminte sub una sau altă jachetă, în primul rând, depinde de cazul pentru care selectați kitul și tipul de sacou în sine.

Jachetele în stil militar sunt mai bune pentru a se combina cu cizme de vară sau pantofi, cu pantaloni sau blugi.

Bombardierele și jachetele sportive pot fi combinate cu pantaloni, deci cu fuste. Ultimul vârf dintre fetele tinere a devenit un set format dintr-un sacou-bombardier, fuste luxuriante și eșantioane luminoase.

Folosind o jachetă din piele, puteți crea o mulțime de imagini în diferite stiluri.

Datorită brutalității sale, jachetelor din piele contrast cu costumele feminine și nu vor ieși niciodată din modă.

Businele de ploaie scurte sunt cele mai bune combinate cu pantaloni și fuste clasice, iar cea mai bună finalizare va fi pantofi sau pantofi clasici.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: