Jachete pentru femei cu blană

Jachete pentru femei cu blană

Jachetele în jos nu vor ieși niciodată din modă, pentru că este un lucru foarte practic și convenabil. Să diversifice cumva modelele și să le dați un aspect mai luxos, ele sunt făcute cu o lingură de blană. Acest lucru oferă jachete simple în vederea unui produs superb care poate fi achiziționat pentru bani foarte modeste.

Modele

Printre jachetele în jos echipate cu blană, puteți găsi produse de diferite lungimi. Stilurile scurte sunt reprezentate ca o regulă în stilul sportiv. Ele nu aruncă mișcări în timpul sportului, iar umplutura de înaltă calitate și finisajul de blană cald în îngheț.

Modelele de diminuare alungită sunt adesea reprezentate în stil casual, în care principalul lucru este comoditatea și caracterul practic. Prezența unei glugi de blană este capabilă să înlocuiască chat-ul cu fete active, ceea ce este important în ritmul nebun al vieții urbane.

Noi anotimpuri recente – Jachetă Transformer. Mișcarea ușoară a mâinii pe care o poate reîncarna dintr-o haină într-o jachetă scurtă și înapoi. Fulgerul orizontal, de regulă, se află la nivelul taliei și în versiunea extinsă, se ascunde pe centură. De asemenea, în astfel de modele există hote detașabile, guler și chiar … mâneci!

Cu blană naturală

Modelele de jachete cu blană naturală au o varietate de variații, deoarece poate fi doar cioruri diferite de produse, ci și o blană aparentă diferită în ele. La alegerea unei blănuri specifice, trebuie să vă concentrați asupra următoarelor caracteristici:

 • Nurcă – una dintre cele mai populare blănuri. Firele de păr au aceeași lungime, atunci când transportă o blană cu o palmă, se fixează în mod egal și rapid, care se învârteau pe lumina soarelui. Calitățile distinctive ale acestei blănuri sunt rezistența la uzură și rezistență excepțională.
 • Saby – una dintre cele mai scumpe blană. Din perioada de vârstă mijlocie din întreaga lume, nu numai nici o haine din Rusia Saby, dar și de coliere. În ciuda faptului că astăzi există o oportunitate de a picta blănurile în orice culoare și de a-și schimba factura, designerii folosesc adesea Sable în Pristin. Oferă modelelor nobili și royal luxoase.
 • Vulpe – Blana foarte populară, în special în culoarea negru și de găurire. Este perfect combinat cu piele. Simplitatea jachetelor din piele de iarnă sunt foarte populare, unde partea din față este complet cusută de la Cernoburkka. Astfel de stiluri sunt combinate cu FoxheArts, unde o coadă luxuriantă este folosită ca decor în loc de pompă.
 • Raccoon blană Este cel mai cald. În natură, se găsește în gri-maro, maro, dar când produsele de cusut este aproape întotdeauna tonifiere. Designerii au iubit această blană pentru pufiness și rezistență excelentă la uzură.

Cu blană artificială

PuChovers cu blănuri artificiale nu sunt deosebit de populare, deoarece nu are astfel de proprietăți de încălzire ca fiind naturale. Folosind aceasta se datorează, de regulă, următorii factori:

 • Preț scăzut. În producția de blănuri artificiale, materiale ieftine sunt utilizate, astfel încât costul acesteia în comparație cu blana naturala este foarte scăzută.
 • credințe personale. Susținătorii „verzi“ mișcarea Agitați întreaga lume să renunțe la purtarea de blana naturala, un exemplu personal care demonstrează posibilitatea de confortabil de purtat lucruri din materiale artificiale.

Culori populare

Sortimentul de culori care se aplică în jachete cu blana este foarte diversă. Să considerăm principalele și cele mai populare nuanțe de downpouring.

alb

Atunci când alegeți un astfel de brand de sacou, ar trebui să acorde o atenție deosebită faptului că finisajul blana este demontat de produs, deoarece acest sacou în jos va trebui să se spele foarte des. De asemenea, este în valoare de vedere prezența unui puf pentru a obține înapoi după spălare, astfel încât jacheta este mai bine de a alege din tesatura, așezat cât mai des posibil.

În combinație cu un sacou în jos alb, negru, bej sau aceeași culoare, alb va fi combinate perfect.

Negru

jachete negre, în condițiile climatice schimbătoare din Rusia – cel mai practic. Finisajele sunt realizate, de regulă, cu o blana vrac de culoare maro închis, bej sau tonuri de gri. Iar modelele de lac arata foarte bine si cu blana neagra.

Bej

Mantaua jos a unei astfel de culoare o arata nici un efect eficient decât alb, dar din cauza marjei sale mai mici, este mai practic. Se combină o astfel de sacou de culoare este mai bine cu o blana maro sau gri deschis.

Pe fondul jacheta de tonuri de crem, o astfel de finisaj de blană să nu se estompeze va si va arata foarte proaspete.

roșu

jos Red jos jachete sunt cel mai bine combinate cu blană testate lung, de exemplu, cu o blana neagra. Hue este mai bine pentru a alege un ton mai întunecat decât jacheta în sine.

O opțiune excelentă va fi o combinație cu o blană de două culori, în care puful de la bază este lumină, iar capetele firelor sunt negre. O astfel de culoare va fi foarte interesantă pentru a „juca” culoarea, dând jacheta chiar mai strălucitoare și mai atractivă.

Albastru

În sacoul albastru sau albastru, veți arăta ușor și aer, deoarece îl combină, de regulă, cu blană gri sau albă.

Trebuie remarcat faptul că un astfel de model nu se va potrivi fetelor palide, deoarece iarna cu zăpadă într-o astfel de sacou pierdeți doar culoarea feței dvs. și chiar machiajul luminos nu va salva situația.

Verde

Jacheta verde în jos poate fi de o mare varietate de nuanțe, variind de la salată de lumină și terminând cu râul aproape negru Tina. Cu astfel de nuanțe, blana cu părul roșu de tonuri diferite va fi perfect combinată, alegerea care urmează, concentrându-se pe tonul sacoului.

Astfel de combinații de jachete în jos cu blană vor arăta superbe pe fiarele cu părul roșu cu ochi verzi – ei vor accentua în continuare imaginea strălucitoare și vor adăuga un pic cam jucăuș și de îngrijorare.

Maro

Culoarea nobilă a unei brandy rătăcite este foarte des folosită pe un model de downtooth de un strat clasic Croo. Combinația de sacou și blană de un ton dă jacheta jos chiar mai strictă, dar nu mai puțin elegante specii. Combinați un astfel de stil este cel mai bun cu cizme clasice sau cizme de gleznă.

Tendințe de modă

Printre elementele cu un sacou jos cu blană, modelele de alpinism câștigă. Ele sunt foarte confortabile în ceea ce privește spălarea, după toate pufoanele din ele. Modelele decupate de tăiere directă cu un finisaj de blană pe marginea inferioară arată foarte impresionant și plin de farmec. Iar liderul necontestat de pe podium devine un model alungit al sacoului cu finisaj de blană și un pic de maneci de scurgere. Cu o astfel de sacou, puteți purta mănuși lungi care pot crea în jurul valorii de misterul tău, feminitatea și ispita din jurul tău.

În ceea ce privește culoarea, jachetele negre și întunecate rămân liderul necontestat, adevărul, făcut cu un glitter metalic și lucios.

Culorile luminoase ale jachetelor rămân, de asemenea, în tendință, în special adesea o astfel de culoare aplicată pe jachete în stil sportiv.

Sfaturi pentru alegerea

Când alegeți o jachetă cu un finisaj de blană, trebuie acordată atenție următoarelor factori:

 • Lungime Jachetă+
 • Culoarea produsului+
 • Tipul și vizualizarea blănurilor (naturale / artificiale)+
 • Tipul de umplere+
 • Hood și manșete+
 • Preț.

După analizarea acestor parametri și alegerea opțiunii cele mai optime pentru raportul lor, puteți alege un model de sacou care vă va încânta nici un sezon, datorită căruia vă place iarna și așteptăm cu nerăbdare să vă oferim jacheta preferată!

Îngrijire

Mantaua în jos, fără un finisaj de blană trebuie spălate, ghidată de pictograme pe eticheta produsului, și trebuie să fie uscate într-o poziție orizontală, departe de dispozitive de încălzire.

Blană trebuie să fie spălate numai în caz de extremă necesitate, și mai bine să-l încredințeze profesioniștilor. Dar dacă nu există nici o alegere de servicii de curățare uscată, puteți încerca să-l curățați-te.

Pentru a nu strica blana, este necesar să-l spele numai pe o parte. „Spălare de mână“ modul în mașină-mașina nu se potrivește aici. Este necesar să se dizolve un detergent lichid in apa la T 30 de grade, și se târască ușor în partea solidă în soluție. Deosebit locuri poluate pot fi tratate cu un tampon de bumbac înmuiat într-o soluție slabă de alcool amoniac.

Nu este nevoie să apăsați produsul, acesta ar trebui să se usuce de prosop sau alte x / b tesatura. După uscare atentă, blana trebuie pieptanata să pieptene o rară perie mai întâi împotriva, și apoi în direcția grămezii.

Amintiți-vă că blana naturala nu ca umiditate, și, dacă doriți să păstrați jacheta în formă „marfă“, atâta timp cât posibil, să încerce să evite vremea ploioasă și camere cu aer umed.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: