Jacket Alaska

Jacket Alaska

Principalele versiuni ale apariției acestui model popular al sacoului Alaska astăzi există două:

  1. Acest model al îmbrăcămintei exterioare a venit cu pescarii japonezi care au lucrat pe lângă. Le-a salvat de la vântul rece și penetrator.
  2. Inițial, un model similar tipului modern de jachetă-alaska a fost în numele pililor americani care au lucrat în nordul îndepărtat. Această formă de nylon dens cusut și a fost umplut cu panouri naturale sau pene.

Potrivit celei de-a doua versiuni, versiunea acoperită de capotă mare a fost construită cu o blană naturală a ratonului și, caz în care se poate ascunde cu ușurință fața de la frig și vânt. De asemenea, în această formă, în cantități mari au fost furnizate prin buzunare fantă și deasupra capului și ajustarea dansului în zona taliei.

O căptușeală strălucitoare portocalie a sacoului în situații de urgență din Arctic a servit ca semnal pentru detașările de căutare.

De-a lungul timpului, o jachetă convenabilă și practică din garnizoanele militare sa mutat la podiumuri, iar din anii 70 ai secolului trecut a devenit incredibil de popular în întreaga lume.

În Uniunea Sovietică, Alaska nu a fost făcută, dar au fost exportate din Japonia, jachetele originale americane ar fi luat aproape nerealiste – le-ar putea cumpăra doar sub podele numai la cei care s-au întors recent din călătoria străină. Prin urmare, merita astfel de modele de jachete un bani fabulos – aproximativ 200 de ruble și nu ar putea permite un astfel de deficit.

Popularitate de vârf

În perioada anilor ’60, când șabloanele standard de modă s-au mutat în fundal și noi fluxuri gratuite în stil, cum ar fi Hippie și Militari, au venit o oră înstelată a modelului Alaska. Ea a fost purtată aproape cu orice haine și în orice situație.

Fetele de asemenea, se permite să poarte acest subiect al unei uniforme militare, doar puțin schimbându-și materialul de fabricație și stilul său, chiar și copiii au fost fericiți să se distreze în acest model convenabil și practic, care nu a permis să înghețe în cele mai multe îngheț severă.

Popularitatea panglică a modelului a fost păstrată timp de aproximativ 20 de ani – o astfel de stabilitate este foarte rară poate fi găsită în lumea modernă la modă. Până în prezent, Alaska rămâne, de asemenea, foarte popular cu subiectul dulapului, designerii schimbă ușor țesuturile și modifică piesele pentru a satisface cerințele consumatorilor moderni.

Citește mai mult  Camuflaj anoraki

Trăsături de marcă sau cum să distingă originalul?

Jacheta originală-Alaska are o căptușeală strălucitoare portocalie. După cum sa menționat mai sus, a fost folosit pentru a fi făcut pentru a afla în situații în care piloții nordici ar trebui să circule pe gheață, motoarele de căutare au putut să le găsească rapid.

Mai târziu, factorul de salvare și-a pierdut relevanța, iar offendul acestor jachete a început să coase din țesuturile de culori neutre – gri, albastru, maro. Dar, în timp, căptușeala portocalie și-a întors pozițiile de tendință, iar acum este una dintre principalele trăsături distinctive ale Real Alasok.

Caracteristicile jachetei de croitorie

O caracteristică distinctivă a jachetei Alaska este, de asemenea, dispozitivul său. Din exterior, acesta este cusut de la materialul respingător de umiditate, iar PolyIfill este folosit ca umplutură. În interiorul jachetei se adaptează o căptușeală instabilă de blană, ceea ce creează un strat suplimentar de aer cald.

În ceea ce privește confortul și practicitatea în fața lui Alaska, totul este gândit la cel mai mic detaliu. Pentru a proteja fața, există o capotă adâncă pe șlefuirea în jurul marginii cu o lingură de blană, care este capabilă să închidă aproape complet fața. Ca un dispozitiv de fixare, se utilizează un fulger durabil, care este închis de supapă și nu este blocat de orice vânt. De asemenea, supapele izolate au închis buzunarele de san – datorită dimensiunii lor, sunt foarte compatibile.

Pentru a proteja împotriva ștergerii pe coate, țesătura este răspândită în două straturi, iar manșetele de lână tricotate au fost create pentru a proteja periile de mâini, uneori cu o gaură degetului mare.

Citește mai mult  Jachetă din piele brună

Care este diferența dintre jacheta „Alaska Alpha Industris” din jacheta obișnuită în jos?

Modelul original al sacoului „Alaska Alpha Industris” are mai multe semne pentru ao distinge de alte produse similare. În plus față de marcarea pe o etichetă, este, în primul rând, țesătura din care este cusută – 100% nailon. Are proprietăți de vânt și impermeabil.

Polyfill utilizat ca umplutură poate menține o temperatură confortabilă în interiorul sacoului chiar și când 40 de grade sunt atinse într-un mediu extern sub zero.

Modele populare de sex feminin

La sfârșitul secolului al XX-lea, mulți designeri celebri au luat diferite uniforme ca bază a colecțiilor lor, iar armata nu a exceptat. Modelele din Alaska au suferit unele modificări ale gardienilor moderni, capabili să o poarte cu plăcere.

În primul rând, această culoare. De la armata neutră, cu sacou de mână cu mâna ușoară pictată în roșu, albastru, verde și alte culori.

În ceea ce privește designul, o evoluție semnificativă a fost cu capotă. Din partea pur funcțională, sa transformat într-un supliment de designer luminos. În ceea ce privește materialele din care este fabricat Alaska, au devenit, de asemenea, puțin mai familiarizați. Fetele moderne nu sunt șterse în gheața Arcticii, așa că în utilizarea materialelor extrem de calde nu este nevoie. În loc de polifilla, izolația servește ca o blană normală pe atașament.

Dacă este necesar, o astfel de sacou de iarnă poate fi transformată cu ușurință într-un sezon demi-sezon. Este, de asemenea, posibil să scoateți blana cu jacheta foarte convenabilă în ceea ce privește îngrijirea produsului – puteți șterge separat toate părțile jachetei.

Imagini spectaculoase

Amateur de stiluri urbane Militari și Jachetă Casual-Alaska a căzut foarte mult. Este o versiune universală a îmbrăcămintei exterioare și pentru sezonul de iarnă, iar în perioada de primăvară-toamnă, este suficientă pentru a dispărea sau fixa izolația suplimentară. Cele mai populare flori ale jachetei din Alosok astăzi sunt nuanțe neutre, calme de culori albe, cremă, verde, roșu. Puteți observa mai ales jachetele negre – sunt atât de universale încât pot fi combinate cu aproape orice haine.

Citește mai mult  Parbrizul alb al femeilor

Blugi și pantaloni strânși, deoarece nu pot fi mai bine să privim cu o jachetă-alaska. Dar dacă luăm în considerare o combinație cu o fustă de maxi sau o rochie în podea, puteți crea ceapă foarte interesantă în stil urban. Mini sub Alaska, combinat cu cizme fără călcâi pe cusan, va crea un mod relaxat de hippie urbană fermecătoare, care merge cu încredere în viață și nu depinde de cineva.

Ca accesorii, merită luați în considerare rucsacul bagos și capacul la jacheta de tonuri cu pompon.

În general, în imagine cu jacheta-Alaska, merită să se concentreze pe accesoriile luminoase – pălării, eșarfe, pungi, pantofi sau decorațiuni. Dacă purtați pantofi clasici cu unul și același set de îmbrăcăminte sau o eșarfă în vrac este înlocuită cu o pălărie mică cu mai multe pompons, atunci puteți obține în cele din urmă două absolut diferite, dar în felul tău de imagini frumoase. Este important să alegeți care dintre ele este cel mai bun pentru dvs.

Experimentați cu îndrăzneală cu accesorii, iar apoi nu veți fi niciodată ignorați, iar jacheta dvs. preferată din Alaska va deveni cea mai fiabilă și cea mai bună însoțitoare pentru întreaga perioadă rece.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: