Joutsen în jos Jouts

Joutsen în jos Jouts

O astfel de vedere diferită la prima vedere a țării, cum ar fi Rusia și Finlanda, au de fapt o mulțime de comun. Ne unește nu numai dragostea pentru hochei și perechea fierbinte, dar și rece, iarna cu zăpadă. În Finlanda, producția de îmbrăcăminte caldă, inclusiv jachetele în jos, este foarte bine dezvoltată. Jachetele finlandeze în jos sunt foarte mari în Rusia, deoarece sunt capabili să reziste chiar la cel mai puternic îngheț.

Una dintre cele mai renumite companii finlandeze angajate în lansarea îmbrăcămintei exterioare pe Puhu este Joutsen. Pe caracteristicile acestui brand, despre materialele folosite și cele mai bune modele de modele Joutsen downpun, vom vorbi în detaliu în articolul de astăzi.

Un pic despre brand

Popularul Joutsen a fost acum o dată o mică afacere de familie – un atelier de cusut care se specializează în cusut de downdoors.

La început a fost doar perine, perne și pături, iar apoi îmbrăcămintea exterioară a fost adăugată în această listă. Interesant, ideea de a crea o astfel de întreprindere a vizitat fondatorul său Marius Pedersen când și-a văzut soția, ștergând pene în saună.

Compania a fost înființată în 1936. 80 de ani de la primele produse ale noului brand au văzut lumina, Joutsen este unul dintre cei mai mari producători de jachete și lenjerie de pat pe Puhu nu numai Finlanda, ci și în întreaga Europă.

Principiile fundamentale ale companiei sunt cel mai înalt profesionalism al angajaților săi și calitatea necondiționată a produselor. Respectarea acestor principii este principalul motiv pentru care produsele Joutsen au reușit să câștige încrederea și dragostea unui număr mare de cumpărători în multe țări, inclusiv în Rusia.

Citește mai mult  Windbreakers cu capote

Materiale și izolație

Joutsen este cunoscut pentru abordarea responsabilă a selecției materialelor pentru produse. Preferința este dată materiilor prime naturale extrase sau fabricate în Finlanda. Ambele țesături și materiale de umplutură de downeam posedă caracteristici de performanță excelente.

Ca strat superior de jachete și straturi în jos, se utilizează un microfibră special, care fluctuează bine, împinge umiditatea și păstrează în siguranță umplutura în interiorul produsului.

Aceasta este lumină, dar în același timp o țesătură foarte durabilă. Joutsen Down Joutsen Filler – Acesta este un puf de lebădă de 100%, ceea ce face lucrurile incredibil de calde, dar în același timp practic fără greutate.

Toate materialele care sunt utilizate în producția de JOUTSEN JOUTS sunt mai multe etape de verificare a calității în laboratorul companiei. De exemplu, capacitatea produselor de a rezista la temperaturile minus este verificată într-un congelator special echipat.

Modele

Pentru dvs., am ales cele mai interesante și frumoase modele de Jouts pentru femei Joutsen. Toate modelele din selecție sunt prezentate în ultima colecție de marcă. Puteți să le achiziționați într-un magazin corporativ sau la comandă prin Internet.

  1. Blocul albastru închis pe jos. Particularitățile acestui model ușor sunt forma neobișnuită a decupajului și fermoarului tăiat.
  2. Blaconul albastru deschis, vă protejează de vremea rea, datorită unei capote mari, calde, a unei clapete duble și a inserțiilor tricotate din interiorul mânecilor.
  3. Această jachetă nu se deosebește practic de o haină convențională de lână, care să o poarte, chiar și în cele mai reci zile de iarnă. Silueta clasică este efectiv combinată cu un larg cotat, care poate efectua o funcție confortabilă a capotei.
  4. Hally alungită alungită în jos Jachetă pușca ușor smulsă, așa că arată foarte elegant. Avantajele acestui model – un raft de guler înalt și o strângere originală sub formă de butoane excitate.
  5. Jacheta neagră de pe Puhu vă va face invulnerabilă pentru vântul rece, datorită spatelui alungit și ajustând benzile de cauciuc în partea de jos și pe talie.
Citește mai mult  Coat Krooyyork

Sfaturi pentru alegerea

Gama de modele de Joutsen Jouts Joutsen este foarte largă, deci într-o astfel de varietate de alegere este ușor de confundat. Este important să știți că în ce scopuri și pentru ce intenționați să achiziționați acest lucru.

Modelele ușoare sunt potrivite pentru sfârșitul toamnei și începutul primăverii, iar pentru iarna este recomandată să cumpere jachete „cu drepturi depline”: ele sunt mai grele, dar și mai calde.

Dacă vă mișcați în principal cu mașina, acesta va fi mai convenabil pentru dvs. în jachete, jachete sau veste.

Cei care merg pe jos sau călătoresc pe transportul public ar trebui să acorde atenție straturilor și semi-coralei lungi.

Un avantaj suplimentar va fi prezența unei capote decomandate sau a unei porți mari.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: